Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LII, darbuojamės toliau :)

Įkėliau į paštą kokią padariau palinkėjimų lėkštę, gal kam pravers idėja smile.gif su menu nieko bendro neturiu, tai drebančia ranka piešiau, pasistačius spirito butelaitį, nes vis valiau ir valiau savo šedevrą biggrin.gif

Aš tai manau, kad jokių užsėdimų nebebus po 12, nes jau būna smagu ir taip, kam tuos žmones besodint smile.gif galvoju, kad sumėtysim gintaro dulkes, susaudysim fejerverkus, numesim puokšte ir išlydėsim jaunuosius miegot lotuliukas.gif tada jie nueis miegot (jaunoji nori persirengti), pareis ir tęsis šokiai pokiai smile.gif
Atsakyti
Mes galvojame kriksto tevus si karta praleisti. Jaunuju ir krikstateviu rysys nera toks labai jau stiprus (musu jaunuju atveju), todel sios minties atsisakysime.
Atsakyti
o as supratau po pirmu vetuviu, akd fronta antrose laikysiu as, nes sunkiai sekesi pirsliui kalbeti, lauke - prazydedavo maniskis, o uzsedus - sunku jam, turi jau toki bruoza, lazdavotis ir sneket apie bet ka jis gali, bet ne tada kai i ji visu akys krypsta

bet jau taip buna, svocia laiko fronta
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 07 04, 15:20)
o as supratau po pirmu vetuviu, akd fronta antrose laikysiu as, nes sunkiai sekesi pirsliui kalbeti, lauke - prazydedavo maniskis, o uzsedus - sunku jam, turi jau toki bruoza, lazdavotis ir sneket apie bet ka jis gali, bet ne tada kai i ji visu akys krypsta

bet jau taip buna, svocia laiko fronta

drinks_cheers.gif

Man jei kada gyvenime dar tektų šis pareiga satlikt, tai arba piršlį skaityti mokinčiau ne paskutinę diena, o geroooookai anksčiau, arba taip pat tektų didžiąją dalį kalbų man pasiimti blush2.gif nesitikėjau ,kad maiškis, toks besijaudinantis bus.

Galvojau ,kad man gerklė džius iš jaudulio ir žodžiai strigs, o vyras jausisi drąsiai, pasirodo atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 04 liepos 2013 - 14:31
Maniskis kolkas drasiai nusiteikes ir repetuot irgi nusiteikes, bet kolkas scenarijaus dar neprisiruose perskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 04, 15:29)
Maniskis kolkas drasiai nusiteikes ir repetuot irgi nusiteikes, bet kolkas scenarijaus dar neprisiruose perskaityt biggrin.gif

oi, matytum kaip maniskis repetavo, skaite, mokinosi..o bet taciau
Atsakyti
Is tiesu visko buna - net surepetavus, namie viska sustygavus gali ne visai taip gautis prie stalo. Kartais net svecio lyg "nekaltas" juokelis, gali stipriai ismusti bet kuri is veziu. Svarbu matyti vienam kita, jausti, ir reikalui esant perimti vienam kito eilutes skaityma, jei to reikia.
Geriausia daryti, palikti tai, kas kiekvienam geriausiai iseina. Tik jausti, kad truputi vienas, truputi kitas kazka pasako, padaro, kad nebutu monotoniskai vien svocios sneka.
O jei jau svocia daugiau sneka, tai pirslys tegu daro: spaudzia ranka, perduoda kazka jauniesiems, na kad ir jis butu veiksme.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 07 04, 14:33)
oi, matytum kaip maniskis repetavo, skaite, mokinosi..o bet taciau

Mhm, taciau o bet.. Cia nepabuves tam kaili nezinosi unsure.gif

QUOTE(Elita @ 2013 07 04, 14:42)
Is tiesu visko buna - net surepetavus, namie viska sustygavus gali ne visai taip gautis prie stalo. Kartais net svecio lyg "nekaltas" juokelis, gali stipriai ismusti bet kuri is veziu. Svarbu matyti vienam kita, jausti, ir reikalui esant perimti vienam kito eilutes skaityma, jei to reikia.
Geriausia daryti, palikti tai, kas kiekvienam geriausiai iseina. Tik jausti, kad truputi vienas, truputi kitas kazka pasako, padaro, kad nebutu monotoniskai vien svocios sneka.
O jei jau svocia daugiau sneka, tai pirslys tegu daro: spaudzia ranka, perduoda kazka jauniesiems, na kad ir jis butu veiksme.

Del to as ir neruosiu begaliniu eiliuotu poemu, kad zinoti minti ir savais zodziais jei ka issisukt. O po replikos po to ne ta eilute emus skaityt irgi juoko kam labai mazai kam labai daug gali but biggrin.gif
Taip, istikruju, abu lygiagreciai vienu metu gali but vienodai svarbus. Tik lengva sneket kol nestovi su mikrafonu doh.gif
Atsakyti
maniskis mane irgi prajuokino, saukau jam kaip nenoriu to stalo ispirkimo ir tu blevizgu, tai jis man ko cia suki galva taigi ten pirslys daugiau kalba, o as jam sakau tai kas tavo nuomone pirslys, o jis tipo nezino, kol galiausiai dasilo kad cia jo pareigos bus. o tai buvo man juoko, vitamino C visam vakarui prigaminau lotuliukas.gif .

tai po kol kas jam visai tas pats ka as ruosiuosi, tai irgi bandysiu zodziu jam maziaus duoti, nes eksprontu turbut geriaus pavarys biggrin.gif
Atsakyti
Na mes, svociutes, pabandysim viska suruosti, o jau vyrai prisides kaip jau jiems iseis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elita @ 2013 07 04, 16:40)
Na mes, svociutes, pabandysim viska suruosti, o jau vyrai prisides kaip jau jiems iseis wink.gif

taip geriausia, gales-pades, negales- suksimes pacios, juk mes super moteros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2013 06 30, 09:52)
dar syki klausiu del tu rasalo pagalveliu?

Mes dejome pirstu antspaudus ant vestuvinio medzio,pirkau rasalo pagalveles is JURASTA parduotuves spalvotas. Salia buvom padeje dregnu serveteliu, vieniems gerai nusivale is karto,kitiems siek tiek liko, bet niekas nepyko smile.gif
Atsakyti