QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 04, 00:29)
jaunikio teatra turit galvoj? As planuoju liepos 27 ji daryti, tai jei kas liks galesiu perleist 

jaunikio teatra?

Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 07 04, 10:17)
Tikrai reikia apsvarstyti viską gerai
Svočiutės, o kai būna tėvų žodis po židinio, tai kalba abiejų jaunųjų tėveliai, ar tiesiog užtenka vieno atstovo?? nežinau, kaip pasakyti bus.. O jei kurie bus nepasiruošę? Jaunosios tėvelius tai perspėjau, o jaunojo tai ne.
Ir dar... Ar visą eigą vedate, žodžius skaitote jūs, ar maždaug per pusę su piršleliu? nežinau, kiek paskirti skaitymo savo piršleliui..

Svočiutės, o kai būna tėvų žodis po židinio, tai kalba abiejų jaunųjų tėveliai, ar tiesiog užtenka vieno atstovo?? nežinau, kaip pasakyti bus.. O jei kurie bus nepasiruošę? Jaunosios tėvelius tai perspėjau, o jaunojo tai ne.

Ir dar... Ar visą eigą vedate, žodžius skaitote jūs, ar maždaug per pusę su piršleliu? nežinau, kiek paskirti skaitymo savo piršleliui..

tevai tai gal tikesis zodzio tai gal pasiruos

Papildyta:
QUOTE(Elita @ 2013 07 04, 10:36)
Del pirslio kalbos - reikia atsizvelgti i keleta faktoriu skirstant skaitymo darbus. Graziausia bus, jei ir pirslys kazkiek skaitys, nelabai kaip atrodo, kai vien pirsliene viska skaito.
Maniskis nemegsta skaityti dideliu litaniju, todel jam skirsiu trumpesnius eiliuotukus. Daznai vyrai greiciau susisuka su neplanuotais juokeliais, taikliomis mintimis, bent jau cia mano vyras bus man issigelbejimas.
Vienu zodziu dalinsimes pagal galimybes ir sugebejimus abudu.
PS smagu yra repetuoti skaityma
Maniskis nemegsta skaityti dideliu litaniju, todel jam skirsiu trumpesnius eiliuotukus. Daznai vyrai greiciau susisuka su neplanuotais juokeliais, taikliomis mintimis, bent jau cia mano vyras bus man issigelbejimas.
Vienu zodziu dalinsimes pagal galimybes ir sugebejimus abudu.
PS smagu yra repetuoti skaityma
O as tai net neisivaizduoju kaip skaityti reiks, kol mintyse skaitau tai graziai skamba viskas na bet kai pirsliui skaitau (kad pasitart ar geri zodziai) tai kosmaras!! nezinau nei kokiu tonu nei kokia intonacija skaityt