Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LII, darbuojamės toliau :)

QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 04, 00:29)
jaunikio teatra turit galvoj? As planuoju liepos 27 ji daryti, tai jei kas liks galesiu perleist wink.gif

jaunikio teatra? g.gif cia turbut kazkas ko as nezinau verysad.gif rolleyes.gif as apie sita http://www.youtube.c...c...qz63ls&NR=1 Jus apie ta pati? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 07 04, 10:17)
Tikrai reikia apsvarstyti viską gerai verysad.gif

Svočiutės, o kai būna tėvų žodis po židinio, tai kalba abiejų jaunųjų tėveliai, ar tiesiog užtenka vieno atstovo?? nežinau, kaip pasakyti bus.. O jei kurie bus nepasiruošę? Jaunosios tėvelius tai perspėjau, o jaunojo tai ne. g.gif

Ir dar... Ar visą eigą vedate, žodžius skaitote jūs, ar maždaug per pusę su piršleliu? nežinau, kiek paskirti skaitymo savo piršleliui.. biggrin.gif

tevai tai gal tikesis zodzio tai gal pasiruos g.gif nors pas mane tai bus siaubas totalus nes vieni tevai pedagogai su iskalba manau problemu nebus o kiti..... nu tokie nelabai kaip bus taip bus pasakysiu kad teveliu zodis ir viskas, o kaip jau padaris taip. O zodziu tai mazdaug po lygiai darau, kolkas MB DAR nesispardo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elita @ 2013 07 04, 10:36)
Del pirslio kalbos - reikia atsizvelgti i keleta faktoriu skirstant skaitymo darbus. Graziausia bus, jei ir pirslys kazkiek skaitys, nelabai kaip atrodo, kai vien pirsliene viska skaito.
Maniskis nemegsta skaityti dideliu litaniju, todel jam skirsiu trumpesnius eiliuotukus. Daznai vyrai greiciau susisuka su neplanuotais juokeliais, taikliomis mintimis, bent jau cia mano vyras bus man issigelbejimas.
Vienu zodziu dalinsimes pagal galimybes ir sugebejimus abudu.
PS smagu yra repetuoti skaityma

O as tai net neisivaizduoju kaip skaityti reiks, kol mintyse skaitau tai graziai skamba viskas na bet kai pirsliui skaitau (kad pasitart ar geri zodziai) tai kosmaras!! nezinau nei kokiu tonu nei kokia intonacija skaityt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilada666: 04 liepos 2013 - 22:28
QUOTE(vilada666 @ 2013 07 04, 23:33)
jaunikio teatra? g.gif  cia turbut kazkas ko as nezinau  verysad.gif  rolleyes.gif    as apie sita  http://www.youtube.c...c...qz63ls&NR=1      Jus apie ta pati?  rolleyes.gif
Papildyta:

tevai tai gal tikesis zodzio tai gal pasiruos  g.gif    nors pas mane tai bus siaubas totalus nes vieni tevai pedagogai su iskalba manau problemu nebus o kiti..... nu tokie nelabai kaip bus taip bus pasakysiu kad teveliu zodis ir viskas, o kaip jau padaris taip.  O zodziu tai mazdaug po lygiai darau, kolkas MB DAR nesispardo  wub.gif
Papildyta:

O as tai net neisivaizduoju kaip skaityti reiks, kol mintyse skaitau tai graziai skamba viskas na bet kai pirsliui skaitau (kad pasitart ar geri zodziai) tai kosmaras!! nezinau nei kokiu tonu nei kokia intonacija skaityt  doh.gif

vat vat, kaip reikia ta intonacija parinkti tinkama, kad nebutu nei per grieztai nei per monotoniskai, mano balsas ir taip skamba kaip "kamandirskyj" o tai kaip dabarman ji suplonint, nu zodziu, vyras mano greitakalbis, tai skaitant nemato galiunu, zodziai be tarpu, zodziu viena kose gaunas, jam tiesiog neina kitaip, liezuvis per greit dirba lotuliukas.gif mum cia bus nerealus isbandymas abiem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilada666 @ 2013 07 04, 23:33)
jaunikio teatra? g.gif  cia turbut kazkas ko as nezinau  verysad.gif  rolleyes.gif    as apie sita  http://www.youtube.c...c...qz63ls&NR=1     

Jetau, prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nerealiai thumbup.gif Tik nesupratau, kieno tos kojos/? bigsmile.gif
Ar darysite kuri?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 04, 12:44)
Faina jums. O saviškio niekaip nepriversiu net perskaityti...nu šitoj srity tai su juo dieve, o dieve... doh.gif

Gal jusiskis gerai kalba be "spargalkes"? g.gif Maniskis tai ne itin,uztat pasirepetavimai labai pravers.
Papildyta:
QUOTE(intoka @ 2013 07 04, 12:26)
gerai, sakai, reiks paklausti kuris dede su dediene galetu tai padaryti... thumbup.gif

Esu buvusi vestuvese,kur patarimus "dalina"muzikantai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 04, 23:44)
Jetau, prisijuokiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nerealiai thumbup.gif Tik nesupratau, kieno tos kojos/? bigsmile.gif
Ar darysite kuri?

kojos tai jaunikio rankos o rankos jaunosios rankos thumbup.gif darysiu jei susiveiksiu ta paklode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 04, 14:29)
Maniskis kolkas drasiai nusiteikes ir repetuot irgi nusiteikes, bet kolkas scenarijaus dar neprisiruose perskaityt biggrin.gif

O mano jau prasosi,kad duociau zodzius "mokytis",neva nespes iki rugpjucio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2013 07 04, 14:29)
Įkėliau į paštą kokią padariau palinkėjimų lėkštę, gal kam pravers idėja smile.gif su menu nieko bendro neturiu, tai drebančia ranka piešiau, pasistačius spirito butelaitį, nes vis valiau ir valiau savo šedevrą biggrin.gif

labai gražiai nupiešta. thumbup.gif nesakykite, kad su menu neturite nieko bendra bigsmile.gif
O kaip, kur, ką ir kuo rašė svečiai? biggrin.gif

QUOTE(Spragtukas @ 2013 07 04, 23:53)
Gal jusiskis gerai kalba be "spargalkes"?  g.gif Maniskis tai ne itin,uztat pasirepetavimai labai pravers.

jis tylenis, kokių reta - nei gamtoj, nei troboj... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 04 liepos 2013 - 23:02
QUOTE(intoka @ 2013 07 04, 23:42)
vat vat, kaip reikia ta intonacija parinkti tinkama, kad nebutu nei per grieztai nei per monotoniskai, mano balsas ir taip skamba kaip "kamandirskyj" o tai kaip dabarman ji suplonint, nu zodziu, vyras mano greitakalbis, tai skaitant nemato galiunu, zodziai be tarpu, zodziu viena kose gaunas, jam tiesiog neina kitaip, liezuvis per greit dirba  lotuliukas.gif  mum cia bus nerealus isbandymas abiem  doh.gif

oi kaip dziaugiuosi kad bent jau nefilmuos, tai gal greit uzmirs visi jei kazka ne taip suvelsim blush2.gif gal jau garsiai si foruma reikia skaityti pradet, kad nusistayti ta tinkama balsa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elita @ 2013 07 04, 15:40)
Na mes, svociutes, pabandysim viska suruosti, o jau vyrai prisides kaip jau jiems iseis wink.gif

Ko gero, taip ir bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilada666 @ 2013 07 04, 23:55)
kojos tai jaunikio rankos o rankos jaunosios rankos  thumbup.gif    darysiu jei susiveiksiu ta paklode  4u.gif

Bet kaip vieningai jie ten dirba bigsmile.gif pačiai reiks siūdintis..Ir kažkaip vaiko drabūžėlius įkomponuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 04, 22:57)
jis tylenis, kokių reta - nei gamtoj, nei troboj... ax.gif

Tada jus laikysite "fronta" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 04, 23:44)
Jetau, prisijuokiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nerealiai thumbup.gif Tik nesupratau, kieno tos kojos/? bigsmile.gif
Ar darysite kuri?

kiek suprantu,rankos-jaunosios,galva ir kojos,jaunojo smile.gif visai smagu,tik mum jauciu laiko nebus tam
Atsakyti