Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LII, darbuojamės toliau :)

QUOTE(knopke* @ 2013 07 04, 15:20)
o as supratau po pirmu vetuviu, akd fronta antrose laikysiu as, nes sunkiai sekesi pirsliui kalbeti, lauke - prazydedavo maniskis, o uzsedus - sunku jam, turi jau toki bruoza, lazdavotis ir sneket apie bet ka jis gali, bet ne tada kai i ji visu akys krypsta

bet jau taip buna, svocia laiko fronta

jo jo, maniskis lygiai toks pat..kam pasakaukad teks pirsliauti, tai visi sako, kaip susitare, ai tau tai gerai, vyras pakalbes, o as zinau, kad sito tikrai nebus....

QUOTE(eglluce @ 2013 07 04, 16:34)
maniskis mane irgi prajuokino, saukau jam kaip nenoriu to stalo ispirkimo ir tu blevizgu, tai jis man ko cia suki galva taigi ten pirslys daugiau kalba, o as jam sakau tai kas tavo nuomone pirslys, o jis tipo nezino, kol galiausiai dasilo kad cia jo pareigos bus. o tai buvo man juoko, vitamino C visam vakarui prigaminau  lotuliukas.gif .

tai po kol kas jam visai tas pats ka as ruosiuosi, tai irgi bandysiu zodziu jam maziaus duoti, nes eksprontu turbut geriaus pavarys  biggrin.gif

cia tai geras, patiko, iskart nuotaika pakele lotuliukas.gif

merginos, prasau jusu pagalbos, niekaip nerandu ne vienos laisvos menininkes, kuri padaryti man receptu knyga...kiek km berasiau visos uzimtos, gal pasidalinsite is kur jus uzsakinejote, gal s dar kazka praleidau...netgi ir scrapping.lt prisiregistravau, tikiuosi, kad ten bus laisvu mergaiciukiu kurios man pagelbes, man reikia liepos galui jau tureti ja rankose .... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(intoka @ 2013 07 04, 17:18)
jo jo, maniskis lygiai toks pat..kam pasakaukad teks pirsliauti, tai visi sako, kaip susitare, ai tau tai gerai, vyras pakalbes, o as zinau, kad sito tikrai nebus....
cia tai geras, patiko, iskart nuotaika pakele  lotuliukas.gif
merginos, prasau jusu pagalbos, niekaip nerandu ne vienos laisvos menininkes, kuri padaryti man receptu knyga...kiek km berasiau visos uzimtos, gal pasidalinsite is kur jus uzsakinejote, gal s dar kazka praleidau...netgi ir scrapping.lt prisiregistravau, tikiuosi, kad ten bus laisvu mergaiciukiu kurios man pagelbes, man reikia liepos galui jau tureti ja rankose ....  verysad.gif

Man labai greitai ir tikrai graziai padare sm nare STAR.
https://www.facebook...3...5207&type=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PagalbiukE: 04 liepos 2013 - 16:24
aciu tau, iskart rasau jai
Atsakyti
sugryztu, ziuriu laiko vis maziau ir maziau.. kazkas jau viduriuosia juda kruta doh.gif
Kaip viska susideliot, nieko nepraleist ir nepamirst doh.gif
Atsakyti
labas vakaras, ar dovanosite ka nors jaunuju teveliams?simboliskai mirksiukas.gif gal turite kazkoki zaidimuka jiems? ir kokius zodzius sakysite dauzant taures ant tilto?( jei dauzysite rolleyes.gif )
Papildyta:
beje kiek gaminate buciniu dezuciu? kad nebūtų per mazai ir kad neprailgtu? 12 užtenka? g.gif
Atsakyti
Vestuves dvieju dienu, nuometa nusegti antra diena?
vainikeli pirma?

ilgaiusiu metu dainuosime lauke kartu su palinkejimais ir gintaro dulkemis, tai vainikeli nuimti pries ilgiausiu????

O tada gryzus is lauko, saleje, puokstes metimas, keliaraiscio metimas ir tortas? teisingai deliojuosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 04 liepos 2013 - 17:50
QUOTE(knopke* @ 2013 07 04, 15:20)
o as supratau po pirmu vetuviu, akd fronta antrose laikysiu as, nes sunkiai sekesi pirsliui kalbeti, lauke - prazydedavo maniskis, o uzsedus - sunku jam, turi jau toki bruoza, lazdavotis ir sneket apie bet ka jis gali, bet ne tada kai i ji visu akys krypsta

bet jau taip buna, svocia laiko fronta

skaitau ir netikiu kad toks panasumas gali buti lotuliukas.gif, maniskis irgi turbut tik lauke zybes kaip deimantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 04, 10:17)

Svočiutės, o kai būna tėvų žodis po židinio, tai kalba abiejų jaunųjų tėveliai, ar tiesiog užtenka vieno atstovo?? nežinau, kaip pasakyti bus.. O jei kurie bus nepasiruošę? Jaunosios tėvelius tai perspėjau, o jaunojo tai ne. g.gif

Ir dar... Ar visą eigą vedate, žodžius skaitote jūs, ar maždaug per pusę su piršleliu? nežinau, kiek paskirti skaitymo savo piršleliui.. biggrin.gif

pas mus tai isvis makalyne-jaunasis turi ir teti ir globejus.o kad tevai nebutu pasiruose kazka pasakyti,tai man jau butu keista.man cia jau savaime suprantama atrodo smile.gif

skaityti planuoju daugmaz per puse

Atsakyti
Mums irgi panasi makalyne: tevas, globejai, mama, patevis, vienu zodziu, isleidzianciuju bus visa kruva. Ka padarysi, yra kaip yra.
Del teveliu kalbos/tosto - geriau ispeti negu tiketis ir sulaukti snipsto.
Emigrante, as dar tiek toli detaliai nesuplanavau, bet man atrodo, kad nuometa segsim antraja diena (jeigu is viso segsime)
Idomiai skamba tos gintaro dulkes, bet neradau kol kas apie jas nieko detaliau parasyta. Gal dar rasiu beskaitinedama. O gal kas nors netinges ir parasys, kaip ten ir kas ten su tomis gintaro dulkemis
Atsakyti
uzmaciau http://www.videovest...mu-miksas-video siam tinklapyje zaidimuka, kur vyrai lenda pro kojas, gal ka panasau esate mate arba zinote kazka panasaus, en nuotrupos tai sunku suprasti, ir su lanku kazkas neblogas matosi smile.gif
Atsakyti
Atrodo visai linksmas tas greitas lindimas tarp koju. Reikia apgalvoti kokios patalpoje grindys, ziureti, kad vestuvininkai neissiteptu velniskai ar susiplesytu, o tada galima mastyti kur kada ir kaip zaidima galima butu pritaikyti.
Is klipuko atrodo, kad jiems ten labai linksma buvo smile.gif
Atsakyti
Nenorėčiau nei kap per mano kojas listu,nei kad vyras su kostiumo voliotųsi ant grindų, nei su aukstakulniais begioti ar tampomai būt ant kažkokiso paklodės ir su vakarine suknia voliotis....

Dėl tėvelių kalbų, tai jei palnuojat suteiktjiems žodį BŪTINAI juos perspėkit ir pasakykit ką jie turės sakyti, tostą, sveikinimą ar šiaip kažką... Tikrai daug tėvų, kurie ekspromtu nieko nepasakys, ir tikrai tai ne savaime suprantama, kad jie žino ,kad kalbės per vestuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 04 liepos 2013 - 21:25