QUOTE(knopke* @ 2013 07 04, 15:20)
o as supratau po pirmu vetuviu, akd fronta antrose laikysiu as, nes sunkiai sekesi pirsliui kalbeti, lauke - prazydedavo maniskis, o uzsedus - sunku jam, turi jau toki bruoza, lazdavotis ir sneket apie bet ka jis gali, bet ne tada kai i ji visu akys krypsta
bet jau taip buna, svocia laiko fronta
bet jau taip buna, svocia laiko fronta
jo jo, maniskis lygiai toks pat..kam pasakaukad teks pirsliauti, tai visi sako, kaip susitare, ai tau tai gerai, vyras pakalbes, o as zinau, kad sito tikrai nebus....
QUOTE(eglluce @ 2013 07 04, 16:34)
maniskis mane irgi prajuokino, saukau jam kaip nenoriu to stalo ispirkimo ir tu blevizgu, tai jis man ko cia suki galva taigi ten pirslys daugiau kalba, o as jam sakau tai kas tavo nuomone pirslys, o jis tipo nezino, kol galiausiai dasilo kad cia jo pareigos bus. o tai buvo man juoko, vitamino C visam vakarui prigaminau
.
tai po kol kas jam visai tas pats ka as ruosiuosi, tai irgi bandysiu zodziu jam maziaus duoti, nes eksprontu turbut geriaus pavarys

tai po kol kas jam visai tas pats ka as ruosiuosi, tai irgi bandysiu zodziu jam maziaus duoti, nes eksprontu turbut geriaus pavarys

cia tai geras, patiko, iskart nuotaika pakele

merginos, prasau jusu pagalbos, niekaip nerandu ne vienos laisvos menininkes, kuri padaryti man receptu knyga...kiek km berasiau visos uzimtos, gal pasidalinsite is kur jus uzsakinejote, gal s dar kazka praleidau...netgi ir scrapping.lt prisiregistravau, tikiuosi, kad ten bus laisvu mergaiciukiu kurios man pagelbes, man reikia liepos galui jau tureti ja rankose ....