Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(Marokietė @ 2013 11 07, 16:03)
Rutuliukai J, man atrodo, kad kolekcija netendencinga, o kaip Biancca sako - įvairialypiška. O didžiausia bėda - kad labiau mėgstu uostyt nei kvepintis  biggrin.gif

Man irgi kolekcija atrodo pakankamai įvairialypė smile.gif Galbūt tendencingumo įspūdį sukelia tai, kad dauguma kvepalų yra šiuolaikiniai, modernūs, o ir pateikimas sukuria kažkokį šviežumo pojūtį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 lapkričio 2013 - 17:37
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 11 07, 18:50)
na, man ji kazkaip i bendra tam tikros estetikos paveiksla susirisa  tongue.gif ta prasme, atsiranda feelingas, kokie kvapai tos kolekcijos seimininkei galetu patikti. Kas yra labai fainai- turite savo stiliu  thumbup.gif
.. jauciasi rysys tarp butielaiciu, jauciasi, kad jie visi cia yra for a reason

Man kai kurie buteliukai truputį krenta iš konteksto - nes gavau juos dovanų, dovanotojams visiškai nesigilinant į mano parf. supratimą. Bet aš nieko prieš juos turėti.

Aš vis bandau pagauti tą ryšį tarp buteliukų, kuris pasufleruotų mano parf. stilių g.gif biggrin.gif Kaip įdomu, kad žmogus iš šalies, Jūs, jį įžvelgia bigsmile.gif Man pačiai vienintelis akivaizdus ryšys - kad man jie patinka smile.gif Tiesa, vieni labiau, kiti mažiau.

Mano TOP'iniai, ne eilės tvarka (kuriuos turiu butelaičiuose, kuriuos kartoju, dubliuoju...)

Cristobal Balenciaga
PG Aomassai
Dior Dune
Chanel Coromandel
Chanel No19 Poudre
CK Euphoria edp

O kiek dar svajonių iš PG, HdP, Keiko Mecheri.. biggrin.gif
Atsakyti
marokiete labai įspūdinga! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
O jėzau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Omg.
Neturiu žodžių.

Tik noriu paklaust kaip jumi KL Kaleidoskope?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 07, 19:50)
O jėzau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Omg.
Neturiu žodžių.

Tik noriu paklaust kaip jumi KL Kaleidoskope?

Rutule biggrin.gif

Karleidoscope - labai ramus, tylus, arti odos - violetkos, violetkos ir dar kartą violetkos! Man jis labai subtilus moteriškas pudrinukas. Mėgstančioms aštresnius pojūčius - nerekomenduočiau - bus per nuobodus, nes, mano nosies supratimu, nelabai kinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 07 lapkričio 2013 - 18:03
atėjau. pamačiau. apsivožiau.

biggrin.gif

labai labai labai gražu 4u.gif ir foto, ir kolekcija 4u.gif

nihilizmas ne nihilizmas, bet faktas, kad tokias kolekcijas apžiūrinėti, tyrinėti ir gėrėtis labai faina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 07 lapkričio 2013 - 18:31
Ir dar noriu labai padėkoti visoms forumo Gerosioms Fėjoms, kurios padėjo ir padeda pildytis svajonėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirmoji mintis pamacius: AAAfiget !!! mega_shok.gif blink.gif

Kolekcija superine thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 07, 19:03)
Rutule biggrin.gif

Karleidoscope - labai ramus, tylus, arti odos - violetkos, violetkos ir dar kartą violetkos! Man jis labai subtilus moteriškas pudrinukas. Mėgstančioms aštresnius pojūčius - nerekomenduočiau - bus per nuobodus, nes, mano nosies supratimu, nelabai kinta.

O jie nepanašūs į Balenciaga Paris?
Atsakyti
Kolekcija ispudinga, nuostabi smile.gif
Atsakyti
apšalau, nualpau ir paskui dar epilepsija ištiko
nu viršūnė!!! pavydžiu ir baltai, ir juodai, ir kitom spalvom biggrin.gif
Papildyta:
dabar antra mintis - kiek čia litų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Marokiete, tikras malonumas apžiūrinėti tokią gausą ir įvairovę bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti