Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(Mopsyte @ 2013 10 29, 13:54)

Labai skoninga, man patinka, niam biggrin.gif.

QUOTE(rutuliukas j @ 2013 10 29, 22:44)
Labai atsiprasau uz nekokybikas nuotraukas 

O Dieve! Net silpna daros biggrin.gif : D ... - Kiek gėrio, grožio ir skonio biggrin.gif . Aš rimtai.
Gaila, kad čia tik vakare užmačiau, noriu miego jau - rytoj reikės atidžiau tas nuotraukas išsistudijuot. - Labai labai įdomu!

QUOTE(simre @ 2013 10 30, 12:40)

thumbup.gif - Ačiū, kad pasirodėte, - man labiausiai [čia taip vizualiai daugiau] į akį krinta La prairie butelaitis smile.gif - toks juodas, sidabrinis lašas šviesiųjų kontekste smile.gif. Beje, kaip jums jie [La Prairie]?

Papildyta:
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 10 29, 22:44)

rutuliuk j, o kas šios foto apačioje dešiniame kampe? Pats kampinis, bordo ovalas?
[na neiškenčiau, JAU studijuoju biggrin.gif]
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 10 30, 22:56)
thumbup.gif - Ačiū, kad pasirodėte, - man labiausiai [čia taip vizualiai daugiau] į akį krinta La prairie butelaitis smile.gif - toks juodas, sidabrinis lašas šviesiųjų kontekste smile.gif. Beje, kaip jums jie [La Prairie]?

Labai patinka. Tik jokiu būdu ne per karščius vasarą, tada dusina jie mane. Labai noriu sidabrinio lašo... Šiandien kaip tik eilinį kartą "testavau" - kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad man jų reikia.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 10 30, 23:56)

rutuliuk j, o kas šios foto apačioje dešiniame kampe? Pats kampinis, bordo ovalas?
[na neiškenčiau, JAU studijuoju biggrin.gif]

Hermes Rouge Eau Delicate
is tikruju tai labai mylimas ir uzima ta pati jautriausia sirdies kamputi, kaip ir Banditas, CdG
Atsakyti

Vau, Mopsyte, Simre, rutuliuk j, šaunios kolekcijos, toks malonus rytmetys wub.gif Rytuliuk j, ar ten gale kažkas iš Arpels sezonu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2013 10 31, 10:02)
Rytuliuk j, ar ten gale kažkas iš Arpels sezonu?  ax.gif

Taip, ziema tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 10 29, 23:44)
Labai atsiprasau uz nekokybikas nuotraukas 

rutuliukas j, oi-oi kaip įdomu! kardinaliai kitoks "garderobe". iš manų tik rp bandit, dar neidetifikuoti annick goutal ir SL

simre, matosi, jog patinka, tokia išpuoselėta, išmylėta kolekcija, net blizga. labai gražu

Mopsyte, nėra ko temptis. savaime užderės. labai jūsų gražūs ir skanūs gražuoliai

ačiū, mergytės, kad pasirodėte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 31 spalio 2013 - 21:19
Ateinu pasirodyti.

Skirsčiau pagal brand'us, paskui jau bet kaip, kad tik matytųsi, kas čia tokie biggrin.gif

Yra dar kalnas miniatiūrų, atomikų, mėginėlių - šiandien jiems kantrybės neužteko.

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Marokiete, wow! bigsmile.gif Smagu matyt (ypač parf. nihilizmo fone hihihi.gif) thumbup.gif Graži kolekcija, gražios nuotraukos.
Atsakyti
Marokiete, milijonas WUB hi.gif
Atsakyti
O, dieve (kazin koks kvepalu dievas g.gif ) notworthy.gif O grozis mega_shok.gif Net kai kurie po du (chanel, dior bigsmile.gif thumbup.gif )
Atsakyti

Marokiete, nuostabu thumbup.gif
labai labai pozityviai nuteikiantys vaizdai, ačiū, kad pasirodėt.
Atsakyti
Dar keletas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 07 lapkričio 2013 - 15:21