Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(Rutule @ 2013 11 07, 21:39)
O jie nepanašūs į Balenciaga Paris?

Rūta, šiaip nekilo man tokios asociacijos. Bet gerai gerai pamąsčius - gal kiek charakterio panašumo ir galima rasti. Paris, pamąsčius, man labiau traukia link Hermes savo citrus-woody užuomena, nors ten citrusų ir nėra, bet man susidaro toks karstelėjęs įspūdis (gal cedar, violet leaf). Karleidoscope man visiškas pūkelis, neturintis spygliukų biggrin.gif Žymiai saldesnis, pudriškesnis.
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 07, 17:42)
O kiek dar svajonių iš PG, HdP, Keiko Mecheri.. biggrin.gif

Mano irgi smile.gif...
O šiaip gražu. Labai smile.gif...Ir pakankamai kryptinga.

Suvokiau bežiūrėdama, kad man reikia akinių blush2.gif.
Kokie ten iš naujųjų Alien'ų/ Angel'ų? Apie odinį Alien pagalvoju. Bet jokio neturėjusi.

Atsakyti
QUOTE(sabalija @ 2013 11 07, 22:29)
O šiaip gražu. Labai  smile.gif...Ir pakankamai kryptinga.
Kokie ten iš naujųjų Alien'ų/ Angel'ų? Apie odinį Alien pagalvoju. Bet jokio neturėjusi.

Ačiū smile.gif

Ten odinis Angel'as. Kaip ir klasikinis - gana ryškus + odos nata. Rūgštoka.
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 07, 14:54)
Ateinu pasirodyti.

Net dantim sukaukšėjau, kai atvepusį žandikaulį bandžiau į vietą padėt... Gal aš numiriau ir patekau į rojų?
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 07, 18:42)
Man kai kurie buteliukai truputį krenta iš konteksto - nes gavau juos dovanų, dovanotojams visiškai nesigilinant į mano parf. supratimą. Bet aš nieko prieš juos turėti.

Aš vis bandau pagauti tą ryšį tarp buteliukų, kuris pasufleruotų mano parf. stilių  g.gif biggrin.gif Kaip įdomu, kad žmogus iš šalies, Jūs, jį įžvelgia  bigsmile.gif Man pačiai vienintelis akivaizdus ryšys - kad man jie patinka  smile.gif Tiesa, vieni labiau, kiti mažiau.

Na, man issirisa taip: 1) link saldumo 2) vanile, saldi ambra ir pan. medziagos bazeje, sodrus vaisiai arba ryskios, sodrios geliu natos 3) floriental 4) komponuoti is daug persipinanciu natu (ne solifloros ir super siuolaikiskas minimalizmas) 5) SODRUS 6) dominuoja perejimas is sirdies i baze 7) moderni klasika, ne quirky, ir ne bobutiski 8) French- American stilius 8) Annick Menardo darbu nemazai uzmaciau 9) sleifiniai 10) turi svaigumo elementa

tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 11 07, 23:27)
Net dantim sukaukšėjau, kai atvepusį žandikaulį bandžiau į vietą padėt... Gal aš numiriau ir patekau į rojų?

Simre, ačiū už Jūsų linksmus žodžius thumbup.gif

QUOTE(rutuliukas j @ 2013 11 08, 00:58)
Na, man issirisa taip: 1) link saldumo 2) vanile, saldi ambra ir pan. medziagos bazeje, sodrus vaisiai arba ryskios, sodrios geliu natos 3) floriental 4) komponuoti is daug persipinanciu natu (ne solifloros ir super siuolaikiskas minimalizmas) 5) SODRUS 6) dominuoja perejimas is sirdies i baze 7) moderni klasika, ne quirky , ir ne bobutiski 8) French- American stilius 8) Annick Menardo darbu  nemazai uzmaciau 9) sleifiniai 10) turi svaigumo elementa

tongue.gif

rutuliukai j, ačiū už Jūsų kompetetingą susumavimą, pati svarsčiau tik apie floriental kategoriją ir modernios klasikos kryptį. Bet tai labai abstrakčiai skamba. Siaurinti kategorijų nepavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 07, 15:54)
Ateinu pasirodyti.

Skirsčiau pagal brand'us, paskui jau bet kaip, kad tik matytųsi, kas čia tokie biggrin.gif

Yra dar kalnas miniatiūrų, atomikų, mėginėlių - šiandien jiems kantrybės neužteko.

Oi kiek gėrių, oi kiek grožių thumbup.gif mega_shok.gif swoon.gif
Pasikroviau prieš miegą, dabar gražius sapnus sapnuosiu biggrin.gif
Ačiū, kad parodėte savo turtą clap_1.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 07, 21:11)
Rūta, šiaip nekilo man tokios asociacijos. Bet gerai gerai pamąsčius - gal kiek charakterio panašumo ir galima rasti. Paris, pamąsčius, man labiau traukia link Hermes savo citrus-woody užuomena, nors ten citrusų ir nėra, bet man susidaro toks karstelėjęs įspūdis (gal cedar, violet leaf). Karleidoscope man visiškas pūkelis, neturintis spygliukų biggrin.gif Žymiai saldesnis, pudriškesnis.

Oi tai ačiū, Marokiete 4u.gif
Testavau kažkada juos, prisimenu, kad patiko, bet kai vėl užmačiau gera kaina, tai ir neprisiminiau kokie jie. Truputį išgąsdino balsai, kad į Balenciaga Paris panašūs - tas man tai nyny.
Atsakyti

Marokiete, koks grožis ir kvapas thumbup.gif Krypčių daug, bet visos wub.gif biggrin.gif Tai tik rodo asmens įvairiapusiškumą. 4u.gif
Atsakyti
Marokiete, labai graži kolekcija. bigsmile.gif
O kas ten iš Guerlain kareiviuke/ buteliuke? Mitsouko, L'Heure Blue ar kas? 4u.gif
Atsakyti
Marokiete, prisidedu prie begales pagyru, kolekcija tikrai wow thumbup.gif
kai pamatau tokias kolekcijas man visada geriau pasidaro, ne taip save imu esti kad per daug turiu,nes kai kurie pazystami ir draugai itarineja kad man kazkokia liga, cia praeita savaitgali garsiai svarste kaip ji galetu vadintis blink.gif
Atsakyti
Ačiū, Theorema, Mimi88, Daivameil 4u.gif
Iš pradžių audžiau mintį, kad man patinka kažkas į vieną pusę. O, pasirodo, patinka nuo nuo A iki Ž, ir nuo Ž iki A su tam tikrom išimtim smile.gif

Daivameil, ten prieblandos kareivėlis. Mistiškiausias kvapas mano kvepalyne, na, negalėjau neturėt dalelės istorijos. Panašiai ir Chanel No 5.
Atsakyti