Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Visai gražu, per kiek laiko susikaupė kolekcija?
Atsakyti
Aurike, ačiū už pasirodymą thumbup.gif Labai įvairi kolekcija. Mano nosiai - daug kontrastų. Labai įdomu.
Atsakyti
graži kolekcija 4u.gif
kas iš Esteban ten? ir kaip blondinė-Habanita jums? smile.gif
Atsakyti
Aurike, tikrai kontrastinga ir graži kolekcija 4u.gif Įdomu, ką išskirtumėt kaip mėgstamiausius?
Atsakyti
QUOTE(Aurike @ 2013 10 06, 12:15)
Ištraukiau savo turtą į dienos šviesą  ax.gif

thumbup.gif
Labai įvairu, tiesiog visiems gyvenimo atvejams. Net sunku perprasti kokia gi mylimiausia kryptis biggrin.gif
Atsakyti
Aurike, grazi ir pritariu visoms - kontrastinga kolekcija smile.gif
Atsakyti
Graži, įvairialypė kolekcija thumbup.gif Aš tai net labai suprantu Aurikę. Juk nuotaikos ir norai būna tokie skirtingi mirksiukas.gif Svarbu, kad visi kvepalai patinka. Be to, kaip matau, dominuoja floral/oriental floral, tai nėra tokie jau dideli tie kontrastai smile.gif
Atsakyti
man prie dusios Aurikes turtai thumbup.gif
krypties nebuvimas ,tai jau irgi kryptis biggrin.gif
as kazkada bandziau save nukreipti kokia nors kryptim,paskiau numojau ,ir toliau iriuos visom kryptim ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2013 10 06, 19:56)
as kazkada bandziau save nukreipti kokia nors kryptim,paskiau numojau ,ir toliau iriuos visom kryptim ph34r.gif

good.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius smile.gif
QUOTE(Malena @ 2013 10 06, 13:33)
Visai gražu, per kiek laiko susikaupė kolekcija?

intensyviau kauptis pradėjo prieš gerus 4 metus.

QUOTE(Monmorensis @ 2013 10 06, 14:04)
graži kolekcija  4u.gif
kas iš Esteban ten? ir kaip blondinė-Habanita jums? smile.gif

Esteban Tonka ten smile.gif
Habanita visiškai nepanaši į savo pirmtakus, bet savotiška. Pati pradžia kažkiek man primena Le Baiser Du Dragon, bet greit sušvelnėja ir lieka tokia minkšta, pūkuota, neerzinanti.

QUOTE(Biancca @ 2013 10 06, 14:06)
Aurike, tikrai kontrastinga ir graži kolekcija 4u.gif Įdomu, ką išskirtumėt kaip mėgstamiausius?

Iš pirmos grupės - Esteban Tonka, Roma, Midnight poison, visi Kenzo.
Iš antros grupės senos meilės - Gucci Envy ir Cerruti Image, taip pat prisidėjo Feraud.

QUOTE(katalike @ 2013 10 06, 16:05)
Graži, įvairialypė kolekcija thumbup.gif Aš tai net labai suprantu Aurikę. Juk nuotaikos ir norai būna tokie skirtingi mirksiukas.gif Svarbu, kad visi kvepalai patinka. Be to, kaip matau, dominuoja floral/oriental floral, tai nėra tokie jau dideli tie kontrastai smile.gif

drinks_cheers.gif Ir nuotaikos skirtingos, ir darbinė aplinka neleidžia įsijausti biggrin.gif O kartais taip norisi kvepėti - uch, ne tik gėlytėm. Yra keletas kvapų iš nostalgijos, bet jau labai retai judinami ir tikriausiai keliaus į išpardavyklą.
Atsakyti
QUOTE(Aurike @ 2013 10 06, 12:15)

Komplimentai heart.gif smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2013 10 06, 17:56)

Man dabar, matyt, šita stadija.
- Bet jau kapanojuos, po turputuką biggrin.gif
Atsakyti
Aurike, labai sauni kolekcija! didelis pasirinkimas ivairiu gerybiu thumbup.gif
O kuri versija LouLou Jums labiau patinka? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _MiMi_: 06 spalio 2013 - 19:58