Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(mylimaa @ 2013 09 29, 14:53)
mimi88, graži kolekcija 4u.gif kurie kvepalai patys pačiausi?

Ir aš to paties paklausti norėčiau smile.gif
- Graži kolekcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2013 09 28, 14:32)
mimi88, labai norejosi pamatyti jusu kolekcija.. Chanel, tai visus priglausciau  wub.gif labai skani ir grazi kolekcija  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Monmorensis @ 2013 09 28, 14:39)
labai liuks  thumbup.gif

QUOTE(katalike @ 2013 09 28, 18:20)
mimi88, labai faina kolekcija 4u.gif

QUOTE(Rutule @ 2013 09 28, 20:19)
Fainai, mimi88. Man visai patiko  4u.gif

QUOTE(Aurike @ 2013 09 28, 21:00)
Šauni kolekcija, mimi88  bigsmile.gif

QUOTE(begge @ 2013 09 28, 20:31)
mimi88- grazios seimyneles thumbup.gif  Mylit Dior-us  biggrin.gif (as irgi wub.gif )

Ačiu 4u.gif ir atsiprasau uz pacituota visa paklode

Papildyta:
QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 09 28, 14:46)
mimi88 - smagu kad pasirodete  bigsmile.gif
Kuris is miss dior intensyviausias ir ilgiausiai laiko?
Ar megstate tik siuos poisonus kuriuos matome, kaip Midnight poison neisipaiso i jusu kolecija?  ax.gif
Ten trecioj foto pats maziausias gyventojas tai Lancome magnifique? kaip jis jums, as kazkada testavau tai labai atbaide pradzia, atrodo labai tabakas jauciasi jei neklystu  g.gif

Intensyviausias tai le parfum, pati pirma kart kai purkstelejau ant kaklo galvojau galva isiskaus bet dabar jau viskas ok smile.gif tiesa jis toks siek tiek kitoks, nepavadinciau jo vien suintensyvinta edp versija, jie pakankamai skirtingi, nors ir is vienos operos
Del midnight poison tai kazkada turejau ju atomika, bet tuo metu dar buvau visokiu kompotu gerbeja tai nors ir visai patiko bet pasirode tuo metu per astrus (dar viena drauge gerai pakomentavo, palygino su kamparo spiritu biggrin.gif ) bet jau kuris laikas gundausi vel ar likuti ar atomika priglausti smile.gif
Aha ten magnifique pradzioj toks astrokas, labai saldus, bet nusedus - malonus. Tabako as jame neuzuodziu, labiausiai roze su prieskoniu, Amberr. taikliai aprase tikriausiai ten safranas. Kazkada turejau ju 50tuka bet tada dar visoki saldesiai ir gaiviakai buvo favoritai tai istiko CD MP atomiko likimas ir iskeliavo.
Is vis pastebejau kad Lancome pas mane neuzsilaiko, nors atrodo ir patinka pradzioj - tas pats buvo ne tik su magnifique bet su tresor love, tresor midnight rose, pries kokia savaite hypnose edp iskeliavo, nezinau gal cia tik sutapimas biggrin.gif

QUOTE(mylimaa @ 2013 09 29, 13:53)
mimi88, graži kolekcija 4u.gif kurie kvepalai patys pačiausi?

QUOTE(rastafarinas @ 2013 09 29, 17:58)
Ir aš to paties paklausti norėčiau smile.gif
- Graži kolekcija smile.gif

Miss dior (cherie) ir mademoiselle paciausi turbut, o paskui juos addict su hypnotic poison eau sensuelle. Sunkus klausimas biggrin.gif
Atsakyti
mimi88, grazi kolekcija! beveik visi kvepaliukai seimom gyvena thumbup.gif poison'ai man irgi lb patinka wub.gif
O galit palygint Miss Dior Cherie sena versija su jaunesniom? 4u.gif kuri Jums labiau patinka?
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 09 28, 17:24)
Taigi mano seimynos ir misraines

Sakyčiau labai aiški kolekcija thumbup.gif Man patiko. Dauguma kvapų ir mano favoritai 4u.gif
Atsakyti
Seniai jau nerodziau savo kvepalų.

Atejo laikas 4u.gif

Įkeliau kvepalų nuotraukas į savo blogą:

http://www.lithuanianbeautyblog.com/
kvepalų pasaulis..

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 01, 09:42)

kvepalų pasaulis..
wub.gif

Kaip stipriai ir prabangiai bigsmile.gif . Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Aliona_aa - grazumaaa! wub.gif Kas megstamiausias is Montale? Labai idomu suzinot apie Aoud Damascus, koks jis, ar labai issiskiria is kitu aoud'u? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 10 01, 12:34)
Kaip stipriai ir prabangiai bigsmile.gif . Grazu thumbup.gif

Aciu... ;-)
Papildyta:
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 10 01, 12:51)
Aliona_aa - grazumaaa! wub.gif Kas megstamiausias is Montale? Labai idomu suzinot apie Aoud Damascus, koks jis, ar labai issiskiria is kitu aoud'u? smile.gif

Aciu.. blush2.gif
Megstamiausias Montale Black Aoud, jis ant ribos-labaiu vyriskas kvapas... bet man labai patinka smile.gif

Aoud Damascus- ne toks stiprus aud, jeigu lyginti su Black Aoud, abr Wild aoud... jis moteriskas... Domasko roze su mediena...
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 09 30, 18:34)
mimi88, grazi kolekcija! beveik visi kvepaliukai seimom gyvena thumbup.gif poison'ai man irgi lb patinka wub.gif
O galit palygint Miss Dior Cherie sena versija su jaunesniom? 4u.gif kuri Jums labiau patinka?

man arciau sirdies senoji. Ji saldesne, turtingesne, senoji edp jaucias tokia karamele, zemuoges, o naujoji man ir patinka bet ten jau roze dominuoja mano nosiai, panasiai ir edt

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 01, 07:42)
Seniai jau nerodziau savo kvepalų.

Atejo laikas 4u.gif

Įkeliau kvepalų nuotraukas į savo blogą:

http://www.lithuanianbeautyblog.com/
kvepalų pasaulis..
wub.gif

Va cia tai aiski kolekcija, grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 01 spalio 2013 - 16:26
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 01, 10:42)
kvepalų pasaulis..
wub.gif

Aliona_aa, labai ištikima kolekcija thumbup.gif

Jums Montale'iai stiprūs kvepalai ar ne?
Kiek įprastai pšyk darote kvepindamasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 10 01, 19:24)
Aliona_aa, labai ištikima kolekcija  thumbup.gif

Jums Montale'iai stiprūs kvepalai ar ne?
Kiek įprastai pšyk darote kvepindamasi? smile.gif

Aciu.. smile.gif
Taip, man Montaliai stiprus... bet priklausomai nuo oro salygu... kai kuriems reikia silumos, kai kuriems salcio...
Paprastai 2 psykus... kad aplinkiniai dar galetu kviepoti... ;-)
Atsakyti
Ištraukiau savo turtą į dienos šviesą ax.gif

Ruduo-žiema
user posted image

Pavasaris-vasara
user posted image
Atsakyti