Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Levereti, puiki kolekcija smile.gif Labai fainas suskirstymas ir jos pateikimas. Seniau neskirstydavau kvepalų pagal sezonus, tačiau neseniai pastebėjau, kad tam tikrų tendencijų vis dėlto yra ir kad kai kuriuos kvepalus norisi išsitraukt tik tam tikru oru, sezonu. Beje, Hermes Stebuklų Eliksyras, kurį aš pati seniau priskirdavau prie šildančiųjų žiemos metu, nuostabiai atsiskleidžia ir vasarą, čia mano metų atradimas smile.gif
Atsakyti
gražios abi kolekcijos pirmam puslapy thumbup.gif

Levereti, fainas labai suskirstymas 4u.gif

man ypač gražūs tie mažučiai paveikslėliai ant L'Artisan butelaičių. kaip ta moteriškaitė ant tigro Dzing! buteliuke smile.gif gaila, kad nei vieno L'Artisan'o dar nepavyko prisijaukinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 liepos 2013 - 16:40
Siandien perdeliodama prisiverciau nufotografuoti savuosius
deja daryt jiems normalia fotosesija neturejau kantrybes tai tiesiog taip
Taigi mano seimynos ir misraines
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o situ vos nepamirsau biggrin.gif
user posted image
plius dar kruvele atomiku ir megineliu bet jau tu tai tikrai neturiu kanrtybes doh.gif
Atsakyti
mimi88, labai norejosi pamatyti jusu kolekcija.. Chanel, tai visus priglausciau wub.gif labai skani ir grazi kolekcija wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
mimi88 - smagu kad pasirodete bigsmile.gif
Kuris is miss dior intensyviausias ir ilgiausiai laiko?
Ar megstate tik siuos poisonus kuriuos matome, kaip Midnight poison neisipaiso i jusu kolecija? ax.gif
Ten trecioj foto pats maziausias gyventojas tai Lancome magnifique? kaip jis jums, as kazkada testavau tai labai atbaide pradzia, atrodo labai tabakas jauciasi jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 09 28, 16:46)
Ten trecioj foto pats maziausias gyventojas tai Lancome magnifique? kaip jis jums, as kazkada testavau tai labai atbaide pradzia, atrodo labai tabakas jauciasi jei neklystu  g.gif

Ten turbut safranas jums jautesi ir roze.. as kaip sakau tas kvapas su feromonais..is pradziu astrus, keistas, kiek atbaidantis gal.. bet veliau ant odos nerealiai atsiskleidzia.. vyram galvas susuka biggrin.gif
Atsakyti
mimi88, labai faina kolekcija 4u.gif
Atsakyti
Fainai, mimi88. Man visai patiko 4u.gif
Atsakyti
mimi88- grazios seimyneles thumbup.gif Mylit Dior-us biggrin.gif (as irgi wub.gif )
Atsakyti
Šauni kolekcija, mimi88 bigsmile.gif
Atsakyti
mimi88, graži kolekcija 4u.gif kurie kvepalai patys pačiausi?
Atsakyti