Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(eglegle @ 2013 10 27, 22:15)
blink.gif Ojei, saugokit vyrą  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu tikrai!
Astisius, puiki, konkreti kolekcija!
Atsakyti
Laba visoms. Ziurinejau as jusu visu pristatomas kolekcijas, galvoju ir savo gana kuklia kolekcija parodysiu. ax.gif Nors kvepalai yra mano silpnybe,bet paziurejusi kiek kitos merginos turi, tai as turiu dar smarkiai pasitemti smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 29 spalio 2013 - 13:56
QUOTE(by ki @ 2013 10 27, 23:50)
...sakė: "na, norit - pasiimkit" smile.gif...

Pasiimkit??? Ne nupirkit, o pasiimkit??? blink.gif Galvojau, kad siais laikais i snuki (atsiprasant) uz "aciu" negausi.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 10 29, 16:38)
Pasiimkit??? Ne nupirkit, o pasiimkit???  blink.gif  Galvojau, kad siais laikais i snuki (atsiprasant) uz "aciu" negausi.

testerių parduoti neturi teisių, tad gavo veltui, smile.gif ir gyrėsi, ir erzino, ir džiaugėsi, ir vėliau su pora lašu, kurių jau nebeįmanoma buvo išpurkšti, atidavė man nuotraukai padaryti. buvau ją čia "kolekcijose" paskelbusi smile.gif
radau
user posted image
dabar turiu tik vidurinį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 29 spalio 2013 - 19:53
Mopsyte, faina, rimta tokia kolekcija.
Kaip jums Chloe?

MilGana, aš irgi užpavydėjau, kai taip žmonėms pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
Mopsyte, faina old school kolekcija thumbup.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau uz nekokybikas nuotraukas
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 29 spalio 2013 - 22:46
QUOTE(Rutule @ 2013 10 29, 22:44)
Mopsyte, faina, rimta tokia kolekcija.
Kaip jums Chloe?

Man jie patinka, net labai. Su jais susipazinau gal kokiais 2005 metais ir iki dabar jie yra mano sarase. Esu sulaukusi ne vieno komplimento, kad skaniai kvepiu. Toks rimtas kvapas....

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 10 29, 23:18)
Mopsyte, faina old school kolekcija thumbup.gif

Na taip, tokia OLD kolekcija mirksiukas.gif . Vakar sudejusi viska i viena kruvele ir pati kazkaip atkreipiau demesi, kad old smile.gif . Dalis kvepalu turi savo susipazinimo ir atejimo istorija...
Noriu papildyti savo kvepalyna Chanel, Dior, Rochas, Boucheron ir panasiai....

O pas rutuliuka KOKIA kolekcija, tikriausiai reikia visos spintos mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 30 spalio 2013 - 08:43
Oho, rutuliuk bigsmile.gif Kiek man nežinomų.

Kuris iš Les Parfums de Rosine?

Koks ten kūgio formos stulpas su sidabriniu viršum, gale stovintis?
Ir kas tokie du, paskutinėj nuotraukoje, labiau kairėj, paskutinėse eilėse su baltu kamšteliu ir auksiniu kamšteliu, stačiakampiai?

Kaip jums Caron Miss Rocaille? Aš kažkaip vis pažiūriu į juos ir vis nenusiperku biggrin.gif Bazilikas dominuoja tikrai? Realistiškas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 30 spalio 2013 - 09:32
QUOTE(Mopsyte @ 2013 10 30, 09:42)
O pas rutuliuka KOKIA kolekcija, tikriausiai reikia visos spintos  mirksiukas.gif .

as ja svarinau gal pora metu, buvo antra kart tiek smile.gif
mano siekiamybe- koks tuzinas kvapu, bet kad butu tiksliai i desimtuka

QUOTE(Rutule @ 2013 10 30, 10:31)
Oho, rutuliuk  bigsmile.gif Kiek man nežinomų.

1) Kuris iš Les Parfums de Rosine?

2) Koks ten kūgio formos stulpas su sidabriniu viršum, gale stovintis?
3) Ir kas tokie du, paskutinėj nuotraukoje, labiau kairėj, paskutinėse eilėse su baltu kamšteliu ir auksiniu kamšteliu, stačiakampiai?

4) Kaip jums Caron Miss Rocaille? Aš kažkaip vis pažiūriu į juos ir vis nenusiperku biggrin.gif Bazilikas dominuoja tikrai? Realistiškas?

1) Pousserie
2) Myiake "L'Eau" splash limitke. Sakyciau, stipriai skiriasi nuo iprastu- as akvatiniu nemegstu, o cia tokios ryskios dynios sultys
3) Balmain "Eau d'Ivoirie" ir EL "Private Collection"
4) as ten labiau jauciu toki stipru saldoka narciza, kiek veliau- pistacijas. Bazilikas ant mano odos labiau kaip papildoma nata, suteikianti astrumo. O va ant sunaus odos- grazus grazus bazilikas, tas violetinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 30 spalio 2013 - 12:14
Sveiki,
mano kvepalynas. Be jokios krypties, tiesiog tai, kas man patinka. Norėčiau daugiau žinoti apie "kitokius" kvepalus, bet kol kas matyts dar rimtai nesubrendau.
user posted image
Atsakyti
rutuliuk, ačiū už atsakymus. Patinka man, net labai, jūsų kolekcija.

simre, svarbu, kad patinka wink.gif

Dsquared2 She Wood Golden ten atrodo pirmi iš dešinės? Kas per kvapas? Mna natos patiko, tai mąstau kaip čia nutvėrus juos biggrin.gif
Atsakyti