Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(Rutule @ 2013 10 30, 13:20)
Dsquared2 She Wood Golden ten atrodo pirmi iš dešinės? Kas per kvapas? Mna natos patiko, tai mąstau kaip čia nutvėrus juos biggrin.gif

Nemoku kvepalų apibūdinti schmoll.gif blush2.gif Buvau gavus mėginuką Dsquared2 She Wood Crystal Creek Wood, susižavėjau jais. Ieškojau pirkti, bet pas mus niekur gyvai neradau. Pasitaikė gera kaina Golden Wood, pasiėmiau. Panašus jie į Crysl Creek, bet kiek sunkesni, sodresni. O dabar nebežinau, ar jie man dar tebepatinka. Uostau dabar nuo buteliuko - "sausas" kvapas.
Atsakyti
ooo kiek daug nauju "fotosesiju" bigsmile.gif smagu ziuret!

Mopsyte, gera kolekcija! svarbiausia kad visi kvapai mylimi mirksiukas.gif

rutuliukas j, cia jau reik ilgesnio laiko nuotrauku perziurejimui biggrin.gif matau daug ir mano mylimuku... labai geri lobiai! thumbup.gif
O kas ten pirmoj foto centre uz Gucci pasislepe, ar ne PG? ir kas dideliame buteliuke is A.Goutal?

simre, irgi labai simpatiska kolekcija smile.gif O Guerlain L'Instant koks, Magic?

ir noreciau paklaust visu mergaiciu tradicinio klausimo, kokie gi kvapai yra patys mylimiausi?
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 10 30, 13:43)
simre, irgi labai simpatiska kolekcija smile.gif O Guerlain L'Instant koks, Magic?

ir noreciau paklaust visu mergaiciu tradicinio klausimo, kokie gi kvapai yra patys mylimiausi?

Taip, Guerlain L'Instant Magic?

1. Acqua Di Parma Iris Nobile Sublime.
2. -3. La Prairie Midhnight Rain/Creed Silver Mountain water.
4. Guerlain Insolence in Ice.
5. Pagal nuotaiką.

P.S. labai noriu sidabrinio lašo blizgančiam broliui į kompaniją.
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 10 30, 14:43)

Atsakau i klausima ax.gif , siaip patinka tokie sunkus, sodrus kvapai, aisku - intarpu buna visokiu. Negaliu sakyti, kad neperku lengvesniu, turiu savo isbandytu/naudotu kvepalu sarasiuka, bet kiek pastebiu, vis akys krypsta i tokius kaip Organza, Chloe, J.Sander...
Bet va.....nepatinka nei vieni turimi CK kvepaliukai, pirkau pagauta emocijos, noredama "kazko", bet neprilipo man jie. Aisku, naudojau as juos, vis bandziau susidraugauti, jau greit ir dugnas matysisi, bet nerandu as draugystes su jais...
P.S. Pries 15 metu mano gana senyva kolege nusipirko Organza ir pasikvepinusi atejo i darba, tai mano pirma mintis buvo " pencininku kvapas" , bet va....praejo geri 10 metu ir pati juos perku jau kelinta buteliuka is eiles.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 30 spalio 2013 - 14:12
QUOTE(Mopsyte @ 2013 10 30, 14:09)
pirkau pagauta emocijos, noredama "kazko", bet neprilipo man jie. Aisku, naudojau as juos, vis bandziau susidraugauti

Yra ir mano "kolekcijoje" keletas tokių. Nėra taip, kad norėtųsi atsikratyti, naudojami esant atitinkamai nuotaikai. Bet be tos euforijos, kokia buvo pirmą kartą susipažinus.
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 10 30, 14:43)
rutuliukas j, cia jau reik ilgesnio laiko nuotrauku perziurejimui biggrin.gif matau daug ir mano mylimuku... labai geri lobiai! thumbup.gif
O kas ten pirmoj foto centre uz Gucci pasislepe, ar ne PG? ir kas dideliame buteliuke is A.Goutal?

As dar karta atsiprasau uz nuotrauku kokybe. Telefonu fotkinta, ir nedeliojau buteliuku, surikiavau- ir psyk

Uz Gucci 2 PG, "Profanes Louanges" ir "Bois de Copaiba"
"Eau d'Hadrien"- didelis AG butelaitis. Man patinka kaip jie maiso citrusinius ir fuzerius

Visi mylimi, neturiu vienu. Nors gal stebuklais vistik laikyciau Bandita ir Apres l'Ondee.
Siaip esu labai didele CdG gerbeja, bet va ju butent cia ir nera- kituose namuose. Taigi dalis buteliuku dar neparodyta, kada nors idesiu ir ta "likuti"

Papildyta:
QUOTE(simre @ 2013 10 30, 13:40)
Sveiki,
mano kvepalynas. Be jokios krypties, tiesiog tai, kas man patinka. Norėčiau daugiau žinoti apie "kitokius" kvepalus, bet kol kas matyts dar rimtai nesubrendau.
user posted image

Sakyciau, "patinka"- pati geriausia kryptis
Smagu ziureti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 30 spalio 2013 - 14:21
rutuliukas, puiki kolekcija 4u.gif Matau joje nemažai ir savo mėgstamų kvepalų. Sakykit, o kaip jums PG Bois de Copaiba? Aš jų niekaip nesuprantu, pirmą sykį, kai testavau, atsiskleidė tiesiog dieviškai, o per antrą testavimą pasirodė kažkaip pernelyg sirupiška, klampu. Reiktų man dar suteikt jiems ir trečią šansą biggrin.gif
Atsakyti
rutuliukas j, super kolekcija, kai ką turiu, kai ką priglausčiau, ir dar stipriai meilę Banditui palaikysiu!
Atsakyti
Mopsyte, simre - gražios jaukios kolekcijos thumbup.gif ne dydis svarbiausia wink.gif

o jau rutuliuko kvepalyną kaip norėjau pamatyt thumbup.gif thumbup.gif
labai gražu 4u.gif kas iš Bond no 9 ten?
Atsakyti
Kiek turtu uzderejo, thumbup.gif
As ir vis pagalvodavau apie rutuliuko kvepalyna,dziugu,kad pasirodet wub.gif
as taipogi CdG gerbeja,ka turit is siu namu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDCKA: 30 spalio 2013 - 20:28
QUOTE(Biancca @ 2013 10 30, 17:27)
Sakykit, o kaip jums PG Bois de Copaiba? Aš jų niekaip nesuprantu, pirmą sykį, kai testavau, atsiskleidė tiesiog dieviškai, o per antrą testavimą pasirodė kažkaip pernelyg sirupiška, klampu. Reiktų man dar suteikt jiems ir trečią šansą biggrin.gif

man atrodo, jie skleidziasi priklausomai nuo odos, geriausiai- ant sausos odos. Jei pvz buna dienu, kai oda gamina labiau isskyru, ju nenaudoju. Nors ant manes skleidziasi labai graziai- karciais migdolais, amaretu, kazkuo drakono bucini primena

QUOTE(rzrzr @ 2013 10 30, 17:41)
rutuliukas j, super kolekcija, kai ką turiu, kai ką priglausčiau, ir dar stipriai meilę Banditui palaikysiu!

Steikime Banditu kluba triniti.gif
QUOTE(Monmorensi @ 2013 10 30, 20:46)
Mopsyte, simre - gražios jaukios kolekcijos  thumbup.gif ne dydis svarbiausia wink.gif

o jau rutuliuko kvepalyną kaip norėjau pamatyt  thumbup.gif  thumbup.gif
labai gražu  4u.gif kas iš Bond no 9 ten?

Cia yra New Haarlem, dar turiu Nuits de Noho

QUOTE(NIDCKA @ 2013 10 30, 21:26)
Kiek turtu uzderejo, thumbup.gif
As ir vis pagalvodavau apie rutuliuko kvepalyna,dziugu,kad pasirodet wub.gif
as taipogi CdG gerbeja,ka turit is siu namu?

Jaislaimer, 8 88, Palisander- ir dar cia nuotraukoje yra Lily. Dar labai noriu Calamus, kuris pasibaige, bet pavasariui butinai turesiu
Atsakyti
kiek kolekcijų užderėjo wub.gif ačiū pasirodžiusioms, su malonumu peržiūrėjau 4u.gif
Atsakyti