Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(fucked-up @ 2013 07 28, 13:40)

NERANDU!!! o LT reiks, nu bent vairuotojo pazymejimo, tam atvejui, jei mentai kombinezona ant ratu sustabdytu...
blt kaip nervina, negaliu...

Rasi, čia ne adata. smile.gif
O aš doh.gif doh.gif doh.gif pamečiau auksinį žiedą, D dovanotą prieš keletą metų svarbia proga. Ta proga išrausiau visus namus ir sutvarkiau iš naujo, ir nieko. Neradau. Jis buvo toks nesimetriškas, balto ir geltono aukso, o tas nesimetriškumas mane labai nervino, nes pasisukdavo šonu kažkaip ir remdavosi į pirštą. Tai aš jį vis nusiiminėdavau nuolat. Ir vieną kartą matyt pasėjau kažkur. Brangus kiek žinau, reikės eit ieškot dėžutės pasižiūrėt. Nežinau, ką aš pasakysiu D, turbūt nesakysiu. Bet ateis diena, kai paklaus. Nežinau kodėl, nu nežinau kodėl, bet man kažkaip negaila, gal aš durna g.gif Kad kas paaiškintų. O nervas ima tik dėl D, nes tas labai vertina savo dovanas.
Atsakyti
As esu taip karta nemaza kupiura pinigu nudaigojus doh.gif kiek knisau -- neberadau verysad.gif

Vietoj mazo juodo kaciuko atsirado didelis storas juodas katinas. Uzsegiau siandien antkakli su skambaliuku, kad negalabytu sodo pauksteliu. Oi apsnypsta buvau ax.gif
Atsakyti
Nu kad visur isziurejau, kur galejau numest. Ner. Aciu D pasas yr, tai nerasiu, vaziuosiu be teisiu ir tikesiuos kad nestabdys.

Tau negaila, nes nemegstamo ir kliudancio daikto 'atsikratei' netycia biggrin.gif

As pridaziau rutuliu. 3 slaptus pirkimus padariau, liko vienas dar, bet atsauksiu, nors ir negerai, alia... Dar ataskaitas tu 3- ju uzplidyt, virsu issiurbliuot, rubus lygint pradet. Nx jau vis labiau ir labiau mane pradeda uzknist tas mano 'last minute' doh.gif

Katinas sakai niekieno? Ar buna taip? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Vakar gatveje maciau besislaistanti grynaveisli katina uz daugmaz 3000 litu...
Nagai tik panizo, bet susivaldziau.. unsure.gif
O ka, gal jis niekieno? ax.gif Benamis vargselis? Lieknas toks, grakstus, gal jau pradejes badaut?.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Pelargonija: 28 liepos 2013 - 17:46
Katinai nebuna kazkieno, tai zmones ir namai buna katinu. Sitam katinui, panasu, musu sodas patinka labiau negu ten, is kur jis atejo. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapyras: 28 liepos 2013 - 17:47
QUOTE(Tapyras @ 2013 07 28, 18:47)
Katinai nebuna kazkieno, tai zmones ir namai buna katinu.

Kazin ar mano atveju tai butu galioje. Katinas to, kas ji nusipirko ir , galbut, isodino jam kapsule su savo pavarde po skura ar kitaip uzregistravo. Katinai yra perkami vergai, nebent gatviniai, kurie niekam neidomus.
O jau kaip ju mazos galveles raso, tai nera labai svarbu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Raaadauuu!! ten kur ir galvojau, kad bus, bet prima ant greicio perversdama, nepastebejau.
pagalvojau gerai vazinedama, kur isemus nusviedziau... ir prisiminiau biggrin.gif

as tai katino net jei prasytu- neimciau rolleyes.gif biggrin.gif
mazai vis dar alergija nuo ju, maziau nei budavo mazai, bet dar yra... ka tik kalbejau, kaip tik pasireiskus siandien buvo, nors pries kelias dienas tampe katina- virtuviniu popierium apvyniojus, maiseliais rankas apsidejus lotuliukas.gif - nieko- matyt maiseliai apsaugojo biggrin.gif
o sian kitur nuejo ir viena akis iskart istino.
aisku, vaistu akiu ilasina ir praeina greit, tai ciu D tik tiek tos bedos..

tiesa, gal koki laaaabi gera LOR'a zinot?
aisku, laiko mazai, alia gal rugsejui tada susitarciau, jei dbr neiseitu, del astmos pasikonsultuot...
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 28, 19:06)

tiesa, gal koki laaaabi gera LOR'a zinot?
aisku, laiko mazai, alia gal rugsejui tada susitarciau, jei dbr neiseitu, del astmos pasikonsultuot...

Argi nuo astmos reikalingas LOR'as?
Citata iš gūglės:
"Astmos diagnozę vieną kartą gyvenime nustato pulmonologas, vaikų pulmonologas arba alergologas ir klinikinis imunologas."
Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 28, 18:01)
Kazin ar mano atveju tai butu galioje. Katinas to, kas ji nusipirko ir , galbut, isodino jam kapsule su savo pavarde po skura ar kitaip uzregistravo. Katinai yra perkami vergai, nebent gatviniai, kurie niekam neidomus.
O jau kaip ju mazos galveles raso, tai nera labai svarbu.. rolleyes.gif

Nu, jeigu katinai nera uzdaryti visa laika namuose, jiem px tos mikroschemos. Jie net i kita valstybe gali nueit jei sugalvoja. Ka jau ten kiemai ir sodai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 28, 19:13)
Argi nuo astmos reikalingas LOR'as?
Citata iš gūglės:
"Astmos diagnozę vieną kartą gyvenime nustato pulmonologas, vaikų pulmonologas arba alergologas ir klinikinis imunologas."

blem. pulmonologas.
nu o toki gera zinot?
nors tai siaip ir taip aisku, kad astma. ir greiciausiai jau nebeisaugs........... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 28, 20:51)
blem. pulmonologas.
nu o toki gera zinot?
nors tai siaip ir taip aisku, kad astma. ir greiciausiai jau nebeisaugs...........  verysad.gif

vaikai iš daug ko išauga. jeigu diagnozuos astmą alerginės kilmės ir bus gydoma, tai suaugus gali ir pamiršti dešimtmečiams. aišku kartas nuo karto bus paūmėjimai, bet su tuo galima gyventi.

Jeigu tau reikia diagnozuot, o gydysi ją UK, ir laiko neturi, tai ilgai negalvojus, trumpiausiu keliu į MDGC, kur mažiausiai laiko sugaištum, o konsultuoja vistiek tie patys, kuriuos tu rastum kokioj valstybinėj geroj ligoninėj, neminėsiu pavadinimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 28 liepos 2013 - 20:04