Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 28, 17:44)
Vakar gatveje maciau besislaistanti grynaveisli katina uz daugmaz 3000 litu...
Nagai tik panizo, bet susivaldziau.. unsure.gif
O ka, gal jis niekieno?  ax.gif Benamis vargselis? Lieknas toks, grakstus, gal jau pradejes badaut?.. rolleyes.gif

lotuliukas.gif
kam žmonėm veisliniai gyviai. g.gif tėvų namuos visad būdavo kačių ir šuo arba du šunys. tik vienas per gyvenimą buvo veislinis vilkšunis su dokais. bet man visi vienodai mieli. ir savo Stebukladarytės į nieką nekeisčiau. wub.gif nors ir kurčia, ir namus visiškai suniokoja, ir pikta, bet tikra Stebukladarytė. wub.gif žaidžia sau, šmirinėja, kam juos pirkt, jei tik imk...

Dieve, kaip man šiurpas eina nuo pečių per visas rankas. visą dieną... nžn ką daryt...
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 28, 20:51)
blem. pulmonologas.
nu o toki gera zinot?

Tai eik tiesiog i poliklinika ir viskas. Visur tie daktarai panasus, ir tuos pacius tyrimus daro. Tik jei eitum i kokia privacia, daugiau pripasakotu ir prisneketu, kad idomiau skambetu.
Papildyta:
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 27, 22:22)
man tai atrodo, žmogus ne gyvulys ir lytinis gyvenimas nėra gyvybiškai būtinas. jiems normalu, bet, tarkim, įsivaizduojat save jų vaiku? kodėl tada zoofilija nenormalu - gal kokia kalė irgi jaučia malonumą.  doh.gif

Mano megejiska nuomone, tai yra arba fizinis sutrikimas, kai dominuoja ne tie hormonai, kurie naturaliai turetu dominuoti pagal lyti arba psichinis ar asmenybes sutrikimas, kai tapatinamasi ne su tuo kuo esi. Bet tokiu tapatinimusi buna ivairiu, kazkas isivaizduoja save napoleonu, kazkas myli arklius va kaip sakai, nu bet jo, niekas i paradus is ju neina ir apie tai neskelbia.
Siaip tai tegu jie buna kokie nori. Bet tas tycinis propagavimas pasieke nenormalu lygi. Ir cia yra gryna politika, tiesiog bendruomene, po kurios priedanga plaunami dideli pinigai, eina nurodymai is auksciau ir pan. Nenustebciau jei pats tas vadas visai net ne gejus.
Papildyta:
QUOTE(BFH @ 2013 07 27, 11:04)
patikek prie pavydinciu jau net as prisidedu  unsure.gif
afigiet lieknumo  bigsmile.gif

Nemaciau nes ismete mane is draugu smile.gif Bet isivaizduoju, jei dydzius vaikiskus nesioja smile.gif
Atsakyti
nu radau, kad vie konsultacija pas viena ten toki- virs 300lt. gerai, jei per ta konsultacija viska pasakytu, tai yra taip emes ir nustates kas nuo ko ir kaip.
pas mus tik sesute cia, nieko nenustatineja, tik inhaliatoriu israso ir tiek.

tai galvoju, nu gal ka protingiau pulmonologas pasakytu...
poliklinikoj jauciu nepriimtu, eile butu porai men i prieki. nebent nueit ir rugsejo men uzsirasyt pabandyt..
Papildyta:
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 07 28, 21:17)
Bet isivaizduoju, jei dydzius vaikiskus nesioja smile.gif

nu primesk, BFH tai tik ir pavydet, **** tokio pacio kudumo turbut, alia vistiek prie chebros plakas pavydejimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 28, 21:25)

nu primesk, BFH tai tik ir pavydet, **** tokio pacio kudumo turbut, alia vistiek prie chebros plakas pavydejimui  biggrin.gif

nu *** ble, laikinai siandienos fotkes ir nepastebejai kokios ausys jau is sono dzinsu kaba doh.gif
as per kelis menesius 5 pliuso is kazkur uzderejau ir padlos nekrenta doh.gif
Verbena pries mane tikrai sakaliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BFH @ 2013 07 28, 21:37)
nu *** ble, laikinai siandienos fotkes ir nepastebejai kokios ausys jau is sono dzinsu kaba  doh.gif
as per kelis menesius 5 pliuso is kazkur uzderejau ir padlos nekrenta  doh.gif
Verbena pries mane tikrai sakaliukas  biggrin.gif

Apie savo ausis tada as isvis tyliu.. ne tik is sonu kaba, bet dar tokia dyyyydele ir atlepus is priekio sau kabaliuoja.. juopsysyski..
nebenervuok biggrin.gif
uztai as tik snuki fotkinu, kur ausys, kampa pagavus, nebais matos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 28, 21:50)
Apie savo ausis tada as isvis tyliu.. ne tik is sonu kaba, bet dar tokia dyyyydele ir atlepus is priekio sau kabaliuoja.. juopsysyski..
nebenervuok biggrin.gif
uztai as tik snuki fotkinu, kur ausys, kampa pagavus, nebais matos biggrin.gif

nu ok ok nenervuoju
einu paziuresiu i savo ausis ir tyliai pazliumbsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BFH @ 2013 07 28, 21:37)
Verbena pries mane tikrai sakaliukas  biggrin.gif

Tai pries mane tada nividimka vapshche smile.gif
Dziaukis tais keliais kilais. Gi moteris turi but moteris, nebutinai sakaliukas.
Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 28, 21:25)
tai galvoju, nu gal ka protingiau pulmonologas pasakytu...
poliklinikoj jauciu nepriimtu, eile butu porai men i prieki. nebent nueit ir rugsejo men uzsirasyt pabandyt..

Gal ir reiktu rimciau istirt, ziuret kokio ten tipo alergija, i kokius alergenus reaguoja ir pan.
Man rodos poliklinikoj jeigu imtum mokama konsultacija, tai turetu buti be eiles. Ir tos kainos ten buna zenkliai mazesnes negu siaip privaciai. As kazkada ejau pas okulista, susimokejus, tai gal trim litu kainavo. Bet jau taip smulkiai ir taip maloniai viska ziurejo, kai su cekiu atejau.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 07 28, 22:07)
Tai pries mane tada nividimka vapshche smile.gif
Dziaukis tais keliais kilais. Gi moteris turi but moteris, nebutinai sakaliukas.

baik man iki moters kaip iki paryziaus pesciom biggrin.gif
nors vakar ch sugebejo pas mane papus izvelgti lotuliukas.gif
tai gal dar ne viskas prarasta bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

gal galetumet patarti kaip teisingiau elgtis tokiu atveju, kai panasu kad serga depresija seimos narys, bet neiesko pagalbos, darbus mokslus mete, 2/3 dienos guli lovoje ziuri i siena, vienintele veikla tai itin kruopstus ir daznas higienos proceduru atlikimas ir priekabus maisto vertinimas. Su savais nesikalba, siena atitverta stovi. Su svetimais nebendrauja. Buvom ikalbeje nuvaziuot pas psichologe konsultacijai, bet ten visiskai neatskleide situacijos, isvada - kaip jauniausias vaikas seimoj neismoko uz save kovot ir is vis savarankiskumo. Bet realiai niekas po to pokalbio nepasikeite. Tiesiog akyse grimsta gylyn. Ka mes, kaip artimieji galim padaryt? Nes ir baisu, ir kaltes jausmas kamuoja, ir atsakomybe ir beviltiskumas.. gal bus kokiu patarimu, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Algyte, o kokio amžiaus tas šeimos narys? unsure.gif
klausiu, nes pačiai buvo toks periodas paauglystės pabaigoje, laimei, mokslų mesti nė nemaniau.
gal dar kartą gražiai pakalbėt dėl to psichologo. unsure.gif neįsivaizduoju kaip kitaip...
aš žiūrėdavau į vieną tašką ir nekalbėdavau su mama net pakalbinta. verysad.gif tiesa, tai buvo dėl to, kad pas mus gyveno abiejų mano sesių vaikai ikimokyklinio amžiaus (iš viso trys vaikai). ir nors man nei dėmesio, nei meilės netrūko, negalėdavau pakęsti tų vaikų triukšmo. todėl iki šiol nekenčiu vaikų. nors ta tokia depresija, ar kas ten man buvo, buvo visai dėl kitos priežasties, bet tai damušė.
blogiausia, kad tas polinkis neišnyko. kai pradėjau gyventi savarankiškai, daug kas susitvarkė. pasijaučiau laisvesnė, niekieno netrikdoma, nepriklausoma. kurį laiką buvo viskas gerai (sąlyginai, nes ir tada būdavo dvisavaitinių stipraus nerimo periodų, atsiribojimo nuo žmonių, apetito dingimo ir pan.). kol neįvyko gyvenimo negandų, kurios parklupdė ilgam. didžiosios dalies žmonių tai nepalenktų. tuo labiau ilgiems metams depresijos ir nerimo.
į vieną tašką ir dabar pastoviai žiūriu. ir jaučiuosi nešvari. ir nieko neverta. geriu antidepresantus, gydžiausi dienos stacionare. kitiems padeda, yra visokių būdų. man nepadeda.
visu tuo norėjau pasakyti, kad užjaučiu. tik vieno aiškaus ir garantuoto patarimo būti negali. sad.gif galbūt savaime baigsis slegianti situacija ir žmogus grįš į savas vėžes.
Atsakyti
Pinot, galiu nudžiugint, kad mane pačią ima erzint mano besismaukantis avataras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 28, 23:27)
Pinot, galiu nudžiugint, kad mane pačią ima erzint mano besismaukantis avataras.  biggrin.gif

Žinok, tas smaukymasis įgrįso iki gyvo kaulo. Avataras tai gražus, bet tikrai daug smaukosi. lotuliukas.gif
Atsakyti