Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

Dėkui merginos už komplimentus 4u.gif

QUOTE(Braškutė @ 2013 09 23, 10:17)
Iš to video biggrin.gif bet jau iiilgis bigsmile.gif

Gi sakiau ,kad apie panašius jau mėnesį svajoju, vot ir pasidariau biggrin.gif

Dėl frezų, aš pirkau iš Krinonos tokią http://www.nagai.lt/...o-aparatas.html Kaip pradžiai manau užtenka. Aš keli metai su ja varau pilnu tempu, nesiskundžiu, kol geresnė į rankas nepapuolė biggrin.gif Nors va šiandien salone su kažkokia kitokia dirbau, nu nežinau,skirtumo nepajutau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 23 rugsėjo 2013 - 19:41
Dar viena klausima galima? 4u.gif
Pameginsiu paaiskinti. Yra frezu rankeneles kur antgalis minkstai isikisa i guma, o yra - pasisuka ir atsilaisvina, pakeiti ir vel prisuku (kaip statybinio grazto). Kuri geriau? biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 09 23, 19:22)
Braškutė, nezinau ka atsakyt... gal freza ir ne pirmo butinumo, bet gi geras daiktas? Drauge mano "ne jaunikle", kol pati ant saves neissitreneruos ir neprades atlikti tobulai - kitiems ne darys. Todel noriu nupirkti geresni daikta. Maciau, kad greitis reguliuojamas, yra pajungimas su pedalu ir be (arba tiesiog be pedalo), metaline rankena, antgaliai skirtingi (6 berods +galima nusipirkti dar 30), Tada tokie "rutuliukai"-svirtinis popierius-dildes. Gal tegul mokinasi ant savu, o tada, ziurek, ir kitiems atliks  4u.gif

Na aš nesakau, kad blogas. Bet kaip merginom nagai nupuola ir paaiškina, kad tai nuo streso, tai ką žinau smile.gif tiesiog sakau nereikia pulti drožti. Žinot kiek, kaip ir pan. wink.gif nes jei po papildymo rankų neina po vandeniu kišti, gelia pirštus tai jau nėra gerai:)

QUOTE(Princesė. @ 2013 09 23, 20:33)
mane tai mokins su freza dirbti, aisku ant modelio darysiu tik su mokytojos prieziura smile.gif tada bandysiu viska ant saves ir kai tik igusiu, tai zinoma tik tada darysiu ant klienciu smile.gif tiesiog reikia patarimo, kur nusipirkti gera, bet ne zveriskai brangia...

Šaunu, kad mokins;)
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2013 09 18, 14:44)
Mano tokie,daryti meistres,ne mano...
user posted image

Sakykit mergaitės gal galit paaiškinti kaip padaryti tie blizgūs apvadai ant juodo? Gal galit koki video numesti, arba eigą pasakyti? Čia kaip suprantu folija kažkokia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2013 09 24, 14:26)
Sakykit mergaitės gal galit paaiškinti kaip padaryti tie blizgūs apvadai ant juodo? Gal galit koki video numesti, arba eigą pasakyti? Čia kaip suprantu folija kažkokia? doh.gif

http://www.youtube.c...h?v=WHsDJnoJQjE
Atsakyti
Nu panos, dabar laikykitės lotuliukas.gif

NUsipirkau visus PN gelinius dažus, išskyrus baltą. Įkeliu nesunumeruotai, nes, kaip keista, buteliukai nesunumeruoti g.gif Bet spalvos visos visos suuuper thumbup.gif Pigmentacija liuks, neskysta, viskas padengta iš pirmo karto, lipnumo nėr, spavlos labai gražios, tik gaila, per foto tikrai nepersitelkia jos, geriausiai nueit į pardę ir pažiūrėti pavyzdukus, kaip aš ir padariau smile.gif Pirkau visko virš 800Lt, tai man iš karto VIP kortelę nuolaidų padarė lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mascarra isprotejai biggrin.gif
Nors kodel gi ne, jei zinai kad turi klienciu, tikrai veltui nebus.

As tai vo perku perku, kaip nieks neina taip neina. svarbu stovi graziai viskas isdeliota. ant saves per 10 metu gal sunaudosiu biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=SoZaQQowwtI >> net silta pasidare.. viso video neziurekit, bet mazdug nuo 7.30...
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 24, 19:02)
Mascarra isprotejai biggrin.gif
Nors kodel gi ne, jei zinai kad turi klienciu, tikrai veltui nebus.

As tai vo perku perku, kaip nieks neina taip neina. svarbu stovi graziai viskas isdeliota. ant saves per 10 metu gal sunaudosiu biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=SoZaQQowwtI >> net silta pasidare.. viso video neziurekit, bet mazdug nuo 7.30...

huh.gif blyn jau maniau bus trioksht poksht, alia vistiek futiu kaip kazkaip nefainai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 24, 16:33)
Nu panos, dabar laikykitės  lotuliukas.gif

NUsipirkau visus PN gelinius dažus, išskyrus baltą. Įkeliu nesunumeruotai,

Sveikute ,pn geliukai seip kiek esu pirkus visi buvo sunumeruoti .ten ant bonkutes dugno uzlipdytas baltas popieriukas ,ir pirmoj eilutej per bruksneli \ numeriukas yra ,kodukas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2013 09 24, 13:26)

Tai kad cia paprastas auksinis nagu lakas ant juodo ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2013 09 24, 23:33)
Tai kad cia paprastas auksinis nagu lakas ant juodo ir tiek  mirksiukas.gif

Abejoju schmoll.gif Čia yra dailė su folija. Su juodu geliu padaryta dailė, ir ant dar lipnaus gelio prispausta folija 4u.gif
Atsakyti