Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

Tikrai labai grazios spalvos 4u.gif Sveikinu su tokiu pirkiniu .
Apie folijas kalbat. Nuspirkau as ja pabandyt, sake lips ant gelio lipnumo. Nelimpa , arba as nemoku... Reiks turbut tuos spec klijus pirktis ir bandyt. Ar jums lengvai gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2013 09 25, 14:13)
Tikrai labai grazios spalvos  4u.gif  Sveikinu su tokiu pirkiniu  . 
Apie folijas kalbat. Nuspirkau as ja pabandyt, sake lips ant gelio lipnumo. Nelimpa , arba as nemoku... Reiks turbut tuos spec klijus pirktis ir bandyt. Ar jums lengvai gaunasi?

Ant šilto nelimpa. Ištraukus iš lempos ne iš karto reik spaust.
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2013 09 25, 15:13)
Tikrai labai grazios spalvos  4u.gif  Sveikinu su tokiu pirkiniu  . 

Ne ant visų gelių limpa, ir ne visada gelio laikymas lempoj vienodas. Vieniems užtenka 1 min kad liptų, kitiems 5 min reik, darykit bandymus ant tipsiukų, su skirtingais geliais, skirtingu laiku. Būtinai atvėsinkit, ir viskas daroma staigiu judesiu
Atsakyti
Labas vakaras,

siandien netycia uzmaciau skelbimuka meistres (jei taip galima pavadint)nagu priauginimui, ikeliu nuotrauka jums, zodziu truksta zodziu doh.gif

user posted image

atsiprasau kad patersiu etery, bet negalejau nepasidalint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 25, 06:47)
Abejoju  schmoll.gif Čia yra dailė su folija. Su juodu geliu padaryta dailė, ir ant dar lipnaus gelio prispausta folija  4u.gif

biggrin.gif
atsiprasau,bet cia mano nagai,tai maciau kaip dare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2013 09 25, 23:38)
biggrin.gif
atsiprasau,bet cia mano nagai,tai maciau kaip dare  mirksiukas.gif

as ir maniau, kad folija, bet pasirodo yra zmoniu dar vis naudojanciu paprastus lakus dekorui doh.gif
Atsakyti
Sveikos, na man atsakymo ir reikėjo tokio kad su folija, žymiai gražiau nei su laku:) Ačiū, pati jau pabandžiau ant juodo geliuko viskas gavosi:)
Atsakyti
Vestuviniai 4u.gif

Trendnails kamufliažas, kinetics baltas gelis, dailė blizgalais smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 27, 14:34)
Vestuviniai  4u.gif

Trendnails kamufliažas, kinetics baltas gelis, dailė blizgalais smile.gif

Laiminga nuotaka thumbup.gif
Mascarra, gal minejusi buvai, bet gali pakartoti komufliazo spalvytes numeriuka?
Ir aplamai, tikrai jau ir man teko pripazinti, kad IBD gelis kelia alergija..tik vis nesupratau, kad cia jo kalte.. Noriu pereiti prie kitu.. Gyret kazkuri Ba-ha? Gal galit patarti, vietoj ibd builder gel skaidraus ir extreme pink, kokius galima rasti analogus? Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man nuo Bahos ir beria. Gavau pereit prie brangesniu.
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2013 09 27, 14:34)
Laiminga nuotaka  thumbup.gif 
Mascarra, gal minejusi buvai, bet gali pakartoti komufliazo spalvytes numeriuka?
Ir aplamai, tikrai jau ir man teko pripazinti, kad IBD gelis kelia alergija..tik vis nesupratau, kad cia jo kalte.. Noriu pereiti prie kitu.. Gyret kazkuri Ba-ha? Gal galit patarti, vietoj ibd builder gel skaidraus ir extreme pink, kokius galima rasti analogus? Aciu 4u.gif  4u.gif

Aš bahos nenaudojus, tai apie jį nieko negaliu pasakyti smile.gif Trendų naudoju Dark kamufliažą, pradžioj nagui padengti ir laisvai nago daliai formuoti - kinetics primerį ir kinetics light gel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 27, 15:34)
Vestuviniai  4u.gif

Dailučiai mirksiukas.gif

QUOTE(zuikytiss @ 2013 09 27, 16:34)
.. Noriu pereiti prie kitu.. Gyret kazkuri Ba-ha?

Nėra garantijų,kad priėjus prie kito gelio, nebus alergijos, jei jau oda sujautrėjo. Aš patenkinta BaHa, bet kai darbuojuos su pirštinėm, tai nežinau alergiška šiai produkcijai ar ne, bandytis nebesinori biggrin.gif Beje,man būtų sunku išsiaiškint kam alergiška, nes naudoju daug firmų vienu metu biggrin.gif
Atsakyti