QUOTE(Ingbri @ 2013 07 13, 20:50)
Sveikutes
Afrodite, as tokius tyrimus matau pirma karta, kai savaites eigoje kardinaliai pasikeicia TTH ir ATPO. Cia toje pacioje laboratorijoje dareisi?

Kas liecia gelezies preparatus, tai ju tikrai nereikia nutraukti. Levotiroksino rezorbcija žarnyne gali sumažėti, jeigu kartu vartojami skrandžio rūgštis sujungiantys antacidiniai vaistai, kurių sudėtyje yra aliuminio, kalcio karbonatas ar vaistai, kurių sudėtyje yra geležies druskų. Todėl L-Thyroxin reikia vartoti mažiausiai 2 valandas prieš minėtų vaistų vartojimą. Tiesiog tiroksina gerk kaip gerei, o gelezi veliau. Juos geriant kartu gali tiesiog reiketi didesniu tiroksinu doziu, bet, kad to nereiketu reikia gelezi suvartoti veliau. Jei vertinant paskutinius tyrimus:bromkriptina vartok ta pacia doze,gelezies preparatus taip pat, nes feritinas zemas, jokiu produktu su kofeinu, jodu, butinai omega3, selena, kardiocepsa (jis gerai prie iv.imuniniu susirgimu), wobenzym. Tiroksina ta pacia doze (bent kol kas).
Ir zinok as asmeniskai po savaites ar dvieju pasikartociau tyrimus, tikrai cia viskas keistai su tais tyrimais
Sveikute Ingbri
Aciu labai uz atsakyma

Jop,prolaktina vartoju ir dabar,tik dabar geriu nebe pusantros tabletes o tik viena tablete nes Prolaktinas mano per mazas pastojimui,sako kad turi buti virs 100 iki 200.
Su feritinu tai tikrai kovoju-nezinau kodel,bet man jis krenta

tai buvau labai gerai pasikelus,o ir vakar kai kalbejaus su Sidlauskui jis man pasake kad grieztai jokio bromokriptino ir jokiu gelezies tableciu

bet neklausysiu as jo,ryt ieskosiu gelezies ir dar tikiuos rasti kapsulej vitamino D.
As tyroksina ir tybona isgeriu anksti ryte apie 5val.Paskui kai jau atsikeliu,tada jau galiu gerti kava.Kava labai riboju,nebegeriu jau senokai tiek kiek geriau anksciau-anksciau as buvau tiesiog kavamane.Dabar stengiuosi kava riboti,maximum 3 puodeliai per diena.Esme ta,kad man po kraujo perpylimo sutriko sirdies veikla,turiu katastrofiskai zema spaudima ir auksta pulsa.Tai kava man kazkiek isjudina veikla-geriu beje tik tirpia kava,kitos negaliu nes skauda skrandi. Man prof.kardiologe liepe konjaka gert kai pajauciu kad spaudimas krenta,sirdies permusimai-bet man konjakas slykstus,siaip as nelabai alkoholi vartoju.raudona vyna isgeriu tik.
Siaip viska vartoju ka tu rasei,tik kardiocepsa nevartoju,o bromelainas ka tik atejo is JAV.tai ji tik gryzusi i Siaulius gausiu.Na,reiks pakartoti tuos tyrimus visus.Man paciai labai keisti tie tyrimai,nors Sidlauskas rankom ploja,kad pastojimui labai geri tyrimai.
Beje,kraujo tyrimus si kart atlikau Vilniuj,Endemiko klinikoj.Tuos ankstensius dariausi Siauliuose Rezus.lt nes butent ten liepe Sidlauskas darytis.Taciau kaip jau ir minejau,kai jam pasakiau apie tyrimus jis pats negalejo patiket kad tokie mano tyrimai.
Aciu tau labai uz neatlyginama pagalba.Sekmes tau ir nuostabaus savaitgalio.