Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos ir nevaisingumas

Afrodite, o Tu SL lankaisi pas Sidlauska? svarstau kur man cia pasinesti ar i ligonine ar geriau privaciai.. kazkaip ilgai tempti nesinori, nes tikiu, kad tam reikes matyt nemazai laiko g.gif kazkaip man tie nuolatiniai tyrimai ir visi skirtingi pasitikejimo nekelia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 13, 21:41)
Beje,kraujo tyrimus si kart atlikau Vilniuj,Endemiko klinikoj.Tuos ankstensius dariausi Siauliuose Rezus.lt nes butent ten liepe Sidlauskas darytis.Taciau kaip jau ir minejau,kai jam pasakiau apie tyrimus jis pats negalejo patiket kad tokie mano tyrimai.

Nezinau kiek tame tiesos, bet girdejau labai nekokius atsiliepimus apie rezus del rezultatu patikimumo blush2.gif Tokius gandus paskelbe vieni is ju konkurentu.. unsure.gif bet tie patys konkurentai rekomendavo kitas puikias klinikas SL (saviskes nesiule primygtinai) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 07 13, 21:44)

Nezinau kiek tame tiesos, bet girdejau labai nekokius atsiliepimus apie rezus del rezultatu patikimumo  blush2.gif Tokius gandus paskelbe vieni is ju konkurentu.. unsure.gif bet tie patys konkurentai rekomendavo kitas puikias klinikas SL (saviskes nesiule primygtinai)  unsure.gif

jei galima imeskit nuoroda kur paskelbta kad tos klinikos rezultatai abejotini. nes ten pati darausi jua daugiau nei du metai visus savo hormonus tai man labai idomu kaip ten yra is tiesu.
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2013 07 13, 18:50)
Sveikutes  4u.gif
Afrodite, as tokius tyrimus matau pirma karta, kai savaites eigoje kardinaliai pasikeicia TTH ir ATPO. Cia toje pacioje laboratorijoje dareisi? g.gif Kas liecia gelezies preparatus, tai ju tikrai nereikia nutraukti. Levotiroksino rezorbcija žarnyne gali sumažėti, jeigu kartu vartojami skrandžio rūgštis sujungiantys antacidiniai vaistai, kurių sudėtyje yra aliuminio, kalcio karbonatas ar vaistai, kurių sudėtyje yra geležies druskų. Todėl L-Thyroxin  reikia vartoti mažiausiai 2 valandas prieš minėtų vaistų vartojimą. Tiesiog tiroksina gerk kaip gerei, o gelezi veliau. Juos geriant kartu gali tiesiog reiketi didesniu tiroksinu doziu, bet, kad to nereiketu reikia gelezi suvartoti veliau. Jei vertinant paskutinius tyrimus:bromkriptina vartok ta pacia doze,gelezies preparatus taip pat, nes feritinas zemas, jokiu produktu su kofeinu, jodu, butinai omega3, selena, kardiocepsa (jis gerai prie iv.imuniniu susirgimu), wobenzym. Tiroksina ta pacia doze (bent kol kas).
Ir zinok as asmeniskai po savaites ar dvieju pasikartociau tyrimus, tikrai cia viskas keistai su tais tyrimais  g.gif

Va čia tai geras, kad negalima gerti geležies kartu su L-Thyroxin'u g.gif O aš varna ryte atlėkus į virtuvę įkalu abi tabletes (L-Thyroxin ir tardyferon) doh.gif Vai vai gal todėl man prieš mėnesį L-Thyronxin (50) dozę padidino iki tabletės, nors anksčiau užtekdavo 0,5 tabl? O geležį tai geriu jau apie trečią mėnesį? blink.gif Būsiu prisidirbus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 07 13, 21:49)
jei galima imeskit nuoroda kur paskelbta kad tos klinikos rezultatai abejotini. nes ten pati darausi jua daugiau nei du metai visus savo hormonus tai man labai idomu kaip ten yra is tiesu.

niekur neraso, tik sakau man taip sake viena is konkurentu darbuotoju. Tad ir sakau neesu tikra kiek tame tiesos, gali buti ir smeiztas. Konkreciai kalbu apie Siauliu f-la mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 07 13, 21:52)
niekur neraso, tik sakau man taip sake viena is konkurentu darbuotoju. Tad ir sakau neesu tikra kiek tame tiesos, gali buti ir smeiztas. Konkreciai kalbu apie Siauliu f-la  mirksiukas.gif

As dar tik kai buvau radusi kad pas mane beda su ATPO,tai siaulietes mergaites nei viena nerokemdavo eiti pas mus i ligonine.Tada kreipiausi i Kauno klinikas pas gyd.Knispeli.Man jis tikrai labai patiko,nesityciojo,normalus ir paslaugus,visada maloniai kalbejo tiek jis,tiek jo sesute telefonu-tas gydytojas tikrai man patiko,jis mane nuramindavo,nesukeldavo streso ir visad palaikydavo.Taciau man neiseina vazinet i Kauna,tad lekiau pas doc.Sidlauska nes pas ji greiciausi buvo talonas.Nemalonus zmogus is tikruju man pasirode,kabinejosi prie mano ligu,toks jausmas susidare kad jei turi vezi,hidrocefalija tai nebereikia noret gyvent..o dar tas jo klausimas o tau su galva viskas gerai-as aisku jam graziai atreziau,ebt sirdyje liko skaudu.
Dabar kas del tyrimu,tai pasakysiu kad as irgi abejoju ju tyrimais.As siaip nepasitikiu niekuo,taciau rezus.lt man nenustate kai buvo nukrites hemoglobinas ir dar keli bendro kraujo rodikliai,o paskui dariausi keliuose laboratorijose ir viska jos patvirtino.o skirtumas tarp tyrimu buvo labai mazas-keliu dienu.
Todel,esu tiketi tavo parasymu ir dekoju uz ji 4u.gif . As kaip matot pacios turiu patirti jau su laboratorijom doh.gif juk as neisgalvoju tyrimu,pagaliau galiu nufotkint ir ikelt kad tikrai isitikintumet.Bet ar neatrodo keista kad tyrimai taip stipriai skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 07 13, 21:52)
niekur neraso, tik sakau man taip sake viena is konkurentu darbuotoju. Tad ir sakau neesu tikra kiek tame tiesos, gali buti ir smeiztas. Konkreciai kalbu apie Siauliu f-la  mirksiukas.gif

supratau . tada tai tik kalbu lygis .. lygiai taip pat kaip ir kalba eina apie "patikimuma" sorpo... as ir klausiu butent apie siauliu wink.gif nes kaip ir minejau as ten jau daugiau nei du metus beveik kiekviena men tai vienus tai kitus tyrimus darausi ... todel ir klausiau mirksiukas.gif

va matai afrodite kaip idomiai ... g.gif o as bendra kraujo tyrima atsimenu dariau rezus ir po keliu dienu dare seimos gydytoja savo poliklinikoj tai rezultatai praktiskai identiski... as rezus daraus prolaktina kas antra men , ir skirtumo nebuna ir sutapdavo su klaipedos jolsanos rezais... tai va labai jau idomiai kaip cia yra is tiesu ...na skydliaukes ten dariausi kokius 4-5 kartus , tai rodmenys labai panasus, tai va ir galvoju kaip cia yra is tiesu ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 13 liepos 2013 - 21:14
QUOTE(meskute102 @ 2013 07 13, 22:09)
supratau . tada tai tik kalbu lygis .. lygiai taip pat kaip ir kalba eina apie "patikimuma" sorpo... as ir klausiu butent apie siauliu wink.gif nes kaip ir minejau as ten jau daugiau nei du metus beveik kiekviena men tai vienus tai kitus tyrimus darausi ... todel ir klausiau  mirksiukas.gif

Meskute,as nenoriu pirsti savo nuomones ar kazko panasaus-bet man nei Rezus.lt ar endemikas nerado vezio.O Sorpe iskart nustate ir Santariskese onkoginekologinam ir Vilniaus onkologiniam beje pripazino tik SORPO tyrimu atsakymus ,aisku nors jie ir kartojo ir atsakymas buvo tas pats.Beje,jei butu laiku pastebeje tai anot onkologes nebutu man issivyste i vezi verysad.gif o dabar yra jau kaip yra.
Beje,nei viena is siu minetu laboratoriju nerado pas mane uzsleptos anemijos.O dvi klinikos ir Sorpo iskart nurode.Argi ne keista?
Kaip ir sakiau,nenoriu nei pyktis,nei kazkam kazka pirsti-tik sakau is savo patirties kaip ir tu sakai is savosios 4u.gif geriau lai sveikata musu tik gereja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 13 liepos 2013 - 21:15
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 13, 22:14)
Meskute,as nenoriu pirsti savo nuomones ar kazko panasaus-bet man nei Rezus.lt ar endemikas nerado vezio.O Sorpe iskart nustate ir Santariskese onkoginekologinam ir Vilniaus onkologiniam beje pripazino tik SORPO tyrimu atsakymus ,aisku nors jie ir kartojo ir atsakymas buvo tas pats.
Beje,nei viena is siu minetu laboratoriju nerado pas mane uzsleptos anemijos.O dvi klinikos ir Sorpo iskart nurode.Argi ne keista?
Kaip ir sakiau,nenoriu nei pyktis,nei kazkam kazka pirsti-tik sakau is savo patirties kaip ir tu sakai is savosios 4u.gif geriau lai sveikata musu tik gereja wub.gif

oi afrodite, as net nesiruosiu pyktis blush2.gif tik man ir idomu kaip cia yra ... nes pagal rezus as gydausi , kad ir ta pati prolaktina ...
o kodel taip skiriasi nu tikrai labai idomu. g.gif
bet pvz sorpo genetiniu nelabai pripazista tai va cia ir zinok ... mes darysim genetinius bet mums pasake jei planuojat darytis sorpe tada geriau isvis nedarykit... mes vaziuosim i santariskes . nu idomumo delei reiks kada pasidaryt ir sorpe kad ir ta pati prolaktina...
tik va as ir vit D keliu pagal rezus ir feritina,... prolatina islaikau ....ai nu zodziu...tik tiek kad nors man atitikdavo su klaipedos rezais ... nu bet reiks sorpe pasidaryt . susimeciau ... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 13 liepos 2013 - 21:26
na i Kauna ir as neprilakstysiu, tai gal pradziai ir man pas Sidlauska nulekt g.gif

o del labaratorijus jus teisios.. pas mane irgi visokios patirtys ir kartais tikrai kyla abejones ju visu rezultatais doh.gif atrodo ir taip jau pinigus sumokam, o cia dar ir del atsakymu turi abejoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 07 13, 22:20)
o as net nesiruosiu pyktis tik man ir idomu kaip cia yra ... nes pagal tai as gydausi , kad ir ta pati prolaktina ...
o kodel taip skiriasi nu tikrai idomu.  g.gif
bet pvz sorpo genetiniu nelabai pripazista tai va cia ir zinok ... mes darysim genetinius bet mums pasake jei planuojat darytis sorpe tada geriau isvis nedarykit... mes vaziuosim i santariskes . nu idomumo delei reiks kada apsidaryt ir sorpe kad or ta pati prolaktina...
tik va as ir vit D keliu pagal rezus ir feritina,... prolatina islaikau ....ai nu zodziu...tik tiek kad nors man atitikdavo su klaipedos rezais ... nu bet reiks sorpe pasidaryt . susimeciau .

Na,tu juk matai kaip ir kas-juk jei tau visi tyrimai atitinka tai saunu,is tikruju net baltai pavydziu ax.gif
del Sorpo,na keistai cia g.gif Mes darem eile metu pas juos ir medikams Vilniuj ir Kaune tiko, beje mes abu daremes Sorpe kariotipus ir konsultavomes butent su Vilnieciais genetikais g.gif taip pat mes abu Sorpe atlikom nevaisingumo autoantikunius tai irgi kur rodau visi sako,kaip gerai kad tie tyrimai atlikti bet nei vienas nesako kad abejoja del Sorpo.Zinok ir as susimeciau cia jau lotuliukas.gif
Beje,onkologai sako kad geriausias yra tyrimas gimdos kaklelio skystoj terpej ir kad kiekviena save gerbianti moteris turi ji darytis kas metus.Cia tik siaip rasau,nes ta pati jau sakau visom aplink mane esancioms moterims ir prasau ju rupintis ax.gif tad rasau ir jums,gal bus naudinga info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 07 13, 22:20)
o as net nesiruosiu pyktis tik man ir idomu kaip cia yra ... nes pagal tai as gydausi , kad ir ta pati prolaktina ...
o kodel taip skiriasi nu tikrai idomu.  g.gif
bet pvz sorpo genetiniu nelabai pripazista tai va cia ir zinok ... mes darysim genetinius bet mums pasake jei planuojat darytis sorpe tada geriau isvis nedarykit... mes vaziuosim i santariskes . nu idomumo delei reiks kada apsidaryt ir sorpe kad or ta pati prolaktina...
tik va as ir vit D keliu pagal rezus ir feritina,... prolatina islaikau ....ai nu zodziu...tik tiek kad nors man atitikdavo su klaipedos rezais ... nu bet reiks sorpe pasidaryt . susimeciau .

Meskute, mes ir planuojam genetinius Santariskese. Gal detaliau ka teko girdeti? Jei pvz dabar uzsiregistravom pas genetika, tai kada po konsultacijos galima tiketis atsakymu? Sorpo per savaite, o ten idomu kaip su eiles ir atsakymu laukimais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 13, 22:26)
Na,tu juk matai kaip ir kas-juk jei tau visi tyrimai atitinka tai saunu,is tikruju net baltai pavydziu ax.gif
del Sorpo,na keistai cia g.gif Mes darem eile metu pas juos ir medikams Vilniuj ir Kaune tiko, beje mes abu daremes Sorpe kariotipus ir konsultavomes butent su Vilnieciais genetikais g.gif taip pat mes abu Sorpe atlikom nevaisingumo autoantikunius tai irgi kur rodau visi sako,kaip gerai kad tie tyrimai atlikti bet nei vienas nesako kad abejoja del Sorpo.Zinok ir as susimeciau cia jau lotuliukas.gif 
Beje,onkologai sako kad geriausias yra tyrimas gimdos kaklelio skystoj terpej ir kad kiekviena save gerbianti moteris turi ji darytis kas metus.Cia tik siaip rasau,nes ta pati jau sakau visom aplink mane esancioms moterims ir prasau ju rupintis ax.gif tad rasau ir jums,gal bus naudinga info mirksiukas.gif

na mums del genetiniu taip sake , o antikunius ir as dariaus jolsanoj bet ji siunte per sorpo. nu zodziu ... nu jo man rezus atitiko su mano vaisingumo klinikos rezais nes budavo kad viena cikla pasidarau sau savarankiskai tyrimus o kita jau daktare sugalvoja ka dreikia tai daro savo klinikoj. tai visi fsh prolaktinai visada atitikdavo. skydliauke tik rezus esu darius . gal reiks sorpe paziuret . nors seimos gydytoja sake viena karta metuose daro nemokamai TTH ir FT4. dar ir ten pasidarysiu biggrin.gif

jo as del gimdos kaklelio tai ir anytai ir mamai ir draugems vis bambu... pati kiekvienais metais privaciai daraus nes poliklinikoj tik kas tris metus daro ...tiek brudo i save susleidziam sugeriam tai kazkaip labai baisu kiek gai buti pasekmiu...

as tai vazineju i vilniu pas endokrinologe zabuliene man ji albai patiko . as kazkaip ir galvojau apie sidlauska bet persigalvojau po keliu mergaiciu patirties... nu bet privzineti tikrai sunku.

Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2013 07 13, 22:26)
Meskute, mes ir planuojam genetinius Santariskese. Gal detaliau ka teko girdeti? Jei pvz dabar uzsiregistravom pas genetika, tai kada po konsultacijos galima tiketis atsakymu? Sorpo per savaite, o ten idomu kaip su eiles ir atsakymu laukimais  unsure.gif

sake labai ilgai ... gali uztrukti iki pusmecio... tik tiek kad nemokamai bus ... pas ka reginotes?
Atsakyti