QUOTE(Novia @ 2013 07 13, 21:52)
niekur neraso, tik sakau man taip sake viena is konkurentu darbuotoju. Tad ir sakau neesu tikra kiek tame tiesos, gali buti ir smeiztas. Konkreciai kalbu apie Siauliu f-la
As dar tik kai buvau radusi kad pas mane beda su ATPO,tai siaulietes mergaites nei viena nerokemdavo eiti pas mus i ligonine.Tada kreipiausi i Kauno klinikas pas gyd.Knispeli.Man jis tikrai labai patiko,nesityciojo,normalus ir paslaugus,visada maloniai kalbejo tiek jis,tiek jo sesute telefonu-tas gydytojas tikrai man patiko,jis mane nuramindavo,nesukeldavo streso ir visad palaikydavo.Taciau man neiseina vazinet i Kauna,tad lekiau pas doc.Sidlauska nes pas ji greiciausi buvo talonas.Nemalonus zmogus is tikruju man pasirode,kabinejosi prie mano ligu,toks jausmas susidare kad jei turi vezi,hidrocefalija tai nebereikia noret gyvent..o dar tas jo klausimas o tau su galva viskas gerai-as aisku jam graziai atreziau,ebt sirdyje liko skaudu.
Dabar kas del tyrimu,tai pasakysiu kad as irgi abejoju ju tyrimais.As siaip nepasitikiu niekuo,taciau rezus.lt man nenustate kai buvo nukrites hemoglobinas ir dar keli bendro kraujo rodikliai,o paskui dariausi keliuose laboratorijose ir viska jos patvirtino.o skirtumas tarp tyrimu buvo labai mazas-keliu dienu.
Todel,esu tiketi tavo parasymu ir dekoju uz ji

. As kaip matot pacios turiu patirti jau su laboratorijom

juk as neisgalvoju tyrimu,pagaliau galiu nufotkint ir ikelt kad tikrai isitikintumet.Bet ar neatrodo keista kad tyrimai taip stipriai skiriasi