Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Myciute, kaip smagu, sesute broliukui bus thumbup.gif Kiek jau priaugai, jei ne paslaptis? blush2.gif Man kažkaip labai keistai su tuo svoriu si nestuma, tai ilgai stovi, tai staigiai auga doh.gif

Labas rytas 4u.gif

Na kaip musu gimdyves?
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 03, 08:36)
Labas rytas 4u.gif

Na kaip musu gimdyves?

Laukiam geresnio oro biggrin.gif

O jei atvirai tai nezinau ka tas mano patsanas galovoja g.gif Ash isleidau namu tvarkytoja i univera (neakivaizdines jai) tai ir namus tvarkau ir lyginu ir su dukryte tampaus ir valgyt ruosiu ir ka - pamaudzia paskauda jau rasau saremus ir vsio praeina doh.gif jau gal 5 karta šianakt vos nenuvaziavau GN - bet ka rytas atejo saremai praejo doh.gif Atrodo antrakart gimdau bet kaip kokia kvaila vista jauciuos doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jolantulia, mačiau naktį

Dovi, jau galvojau būi pagimdžius rolleyes.gif

Jolantulia, mačiau naktį rašei, jau galvojau būsi pagimdžiusi smile.gif

Myciute, sveikinu su dukryte, kaip faina wub.gif Kada tavo terminas? Paredaguočiau sąrašiuką smile.gif

Aš ir dar negimdau, nors vakar man ten kai pakrapštė, tai taip netrumpai. Tiesą sakant procedūra užtruko ilgiau nei įprastai, bet kažkaip labai labai švelniai net veido mimika nepasiektė bigsmile.gif kaklelis jau daugiau pasiruošęs, bet to dar negana. Sako galiu nuleisti vandenis, BET be epidūro turbūt nepagimdytum. Taigi paskutinė laukimo diena yra pirmadienis rugsėjo 9, jei iki tol neprasideda savaime. Tada guldo. Bet sako kaip antras gimdymas, tai turėtų vykti sklandžiau ir prasidėti pats nes pirmas gimdymas ir prasidėjo savaime tik kad ir vėlavo... Naktį pamaudė, paskaudėjo ir vsio atsikėliau sveika kaip agurkėlis. Klyną tik duri nežmoniškai vaikštant, atrodo, kad vaikas iškris. Keista tai, kad iščiupinėjo ir sako jog galvytė dar plaukioja šiek tiek, o man M jau senokai sakė, jog ji įsistačiusi g.gif Tai va dabar eisiu ryt tik. Dukrytė dar man šposus krečia, naktim kaip naujagimis pradėjo prabudinėt ir vekrt, šaukia MAMA MAMA, ir raminu ir pikta ant jos tuo pačiu... Iš vežimo išvis nenori kraustytis. Nei kiek nenori viena eiti savo kojom doh.gif anksčiau buvo atvirkščiai. Jei eičiau be vežimo kur tai eitų ir ji, bet aš žinau, kad daug nepavaikščios prašys ant rankų, o nešti aš jos negaliu. Kas bus kai brolis užims jos ratus unsure.gif
Atsakyti
Levanda del tu vandenu kiek per kursus atsimenu yra sake kad geriau su vandenim gimdyti, nes tolygiau spazmuoja gimda, ne taip skauda ir vaikuciui geriau jo taip nespaudzia. Vandenis nuleidzian pries pat gala...

O del ratu tai patikek, mano dukryte xlanderiuko nemate metus laiko, nes pirmajam gimtadieniui gavo sportinuka tai vezimas sau saugiai gulejo ant spintos dezej, dabar isplovem surinkom sakom brolio, ne sako cia mano vezimas, ropscias i ji ir neduosiu bruoliui doh.gif ne argumentas jai kad ir auto kede ir vezimas jai per mazas... Dar beda ir su kaldrytem - nemate ju visa vasara, nupirkta jai didesne kaldra, pasiuti nauji grazus uzvalkalai, issitraukiau senus perskalbus lyginu, pribego sako sitie meskiuciai mano, su tais Orinta ciuoze nuo kalno doh.gif Buvom slidinet sausio menesi su ta kaldra apklodavom ir praejo daugiau nei pusmeis o ta zvirblis viska atsimena doh.gif Kad man tokia atminti blink.gif
Atsakyti
Egk, sveikinu su dukrytės atėjimu į pasaulį. wub.gif Jau supi ją ant rankų, vadinasi, viskas bus gerai 4u.gif Būkite stiprios ir sveikos!
Myciute, sveikinu, greitai ir tu supuosi dukrytę wub.gif

Visoms, turinčioms greit gimdyti, nesnauskit ax.gif Laikau kumštukus,kad gimdymas būtų sklandus ir neskausmingas wub.gif

Turbūt greitai ateisiu pas jus prisiduoti mirksiukas.gif Šiandien važiuosiu žiūrėti, kaip mano mažylis gyvena wub.gif Tikiuosi, bus viskas gerai, jaučiuosi daug geriau, mažiau silpna būna, atrodo,daugiau jėgų atsirado g.gif rolleyes.gif Vajei kaip laukiu pasimatymo wub.gif
Atsakyti
Dovi, man per pirmą gimdymą vandenis nuleido kai buvo 4cm atsidarymas. Kad pagreitėtų veikla nes visą naktį prasikankinau su nemenkais sarėmiais ir tik 3cm atsidarė... O kai nuleido, tai jooo skausmelis pasikeitė, tačiau labiau skaudųt pradėjo kai buvo 7cm ir nieko nebevyko teko skatint doh.gif

Mes galvojam apie pametinukų vežimą nes jaučiu su pakojuku neišsiversim. Nepirkom nieko iki paskutinės minutųs vos ne iki kol gims brolis, galvojom, kad va visai nereikės jai tovežimo, o pasidarė atvirkščiai ax.gif

O kada tu pas gydytoją? O gal jau nebeisi iškart varysi gimdyt? Dabar kokia tavo priežiūra?

Beila, gražaus susitikimo wub.gif Pamatysi, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 03, 10:34)

O kada tu pas gydytoją? O gal jau nebeisi iškart varysi gimdyt? Dabar kokia tavo priežiūra?

Tai ir teisingai darot kad iskart neperkat, svarbu zinot ko nori ar reikia, o juk ne karo metas - ateis laikas ir nusipirksit jei bus poreikis, tuo labiau kad cia ne pampersaus pirkti reikia nereikia gali vienu poku daugiau ar maziau wink.gif

O prieiura mano tokia kaip ir gydytoja kuri mane priziuri - lieva.... Zodziu ponia isvaziavo i konferencija, bus tik 9 diena stai tada man ir reikia ateiti. Bet judesius labai gerai jauciu, duodas mano patrakelis, tai per daug i galva neimu, aisku labiau ptenkinta buciau jei bent karta i savaite kas teiktusi paziuret mane, galbut net pakrapstyt ten kanors kad mano princas teiktusi is boksto lipt lauk unsure.gif tai va taip, galvoju jei tik puspari nepajusiu judesiuku ar ka iskart varyisu i GN vat ir viskas...
Atsakyti
Levanda, man rodos, gimdysit kartu su Dovi lotuliukas.gif

As sabo gimdyma kazkodel kaip per migla prisimenu, is tokiu baisesniu prisiminimu, tai gimdos kaklelio patikrinimas, tai tu cm tisliai nepasakysiu, matyt buvo pilnas atsidarymas, jei teko su liemenuku ir su kuo atvaziavau gimgyt biggrin.gif O gal dar del to, kad buvo naktis ir buvah apsnudus smile.gif Si karta kazkaip baisiau atrodo biggrin.gif

Levanda, o jus jau nusipirkot vezima? Maniskis tai labai daug vaiksto, taij neskubu kolkas blush2.gif

Dovi, tavo dukryte tiek daug sneka thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nauji namučiai ir mano paskutiniai 4u.gif Dabar kaip matau niekas nesiryžta tęsti mano darbo, tad aš nežinau kaip jau jūs toliau sugalvosit smile.gif

Dovi, aš manau, kad tu tikrai gali nuvaryt čia į GN, pasakyt, kad nelabai jauti judesiukus ar ką. Tai patikrintų kaklelį, patiktrintų toniukus, nebikok. Ten kiek ką sutinau visi malonūs rolleyes.gif Šiaip tikrai ganėtinai keista, kad tave paliko su 4cm atsidarymu ir išvažiavo net siuntimo į ligoninę neišrašius. Tuo labiau, kad pirmą pagimdei greitai. Gal tu visgi nuvažiuok į ligoninę šaindien. Ką tu žinai. Man Petrauskas sakė, kad dažnai antrakartės vaikšto su pilvo maudimais ir kai atvažuoja jau būna su 9cm...

AnaMari, bet tu keik pamenu lengvai gimdei g.gif Nesakau, kad neskausmingai, bet gal gan greitai. Mes nepirkom jokio dar vežimo. Šiaip mums patinka emmaljunga vicink arba bugaboo donkey, bet kainelės jų doh.gif o neaišku kiek reikės... Tad jei pirksim, tai greičiausiai abc design zoom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 03, 12:03)

Dovi, aš manau, kad tu tikrai gali nuvaryt čia į GN, pasakyt, kad nelabai jauti judesiukus ar ką. Tai patikrintų kaklelį, patiktrintų toniukus, nebikok. Ten kiek ką sutinau visi malonūs  rolleyes.gif  Šiaip tikrai ganėtinai keista, kad tave paliko su 4cm atsidarymu ir išvažiavo net siuntimo į ligoninę neišrašius. Tuo labiau, kad pirmą pagimdei greitai. Gal tu visgi nuvažiuok į ligoninę šaindien. Ką tu žinai. Man Petrauskas sakė, kad dažnai antrakartės vaikšto su pilvo maudimais ir kai atvažuoja jau būna su 9cm...

Yra priezastis del ko tau labai malonus - tu po specialia p P etrau sko prieziura wink.gif Be to pavarde gydytojam irgi nemazai ka pasako wink.gif

Zinai kai buvau uzsirovus ligoninej ant tokios P asko nienes ji nelabai ispradzio rimtai i mane ziurejo, net tyrimu nesiteike skirt, nei saremus slopinanciu (nors savaitgali budejas gyd buvo thumbup.gif ) ir po apziuros kedej tik ( nors antra diena tai teikes padaryt) pasake kad normlu jausti apsitraukimus tokioj nestumo stadijoj (31 sav) pasitikslinau tada ar tikrai normalu po 7-8/h ? sake taip buna ax.gif tada sakau na o Pet rauskas sake kad normalu tokio nestume stadijoj jausti po 15 -20 per diena ne daugiau.... nesvarbu kad sake ne man, ta nutylejau, bet jos veidas akimirksniu pasikeite, iskart buvo uzrasytas tyrimas ir pradeti lasinti saremus slopinantys. Kartais uztenka Dievu vardus paminet wink.gif

O seip kiek akusere sake kad atvaziavus su 5 cm iskart guldo i gimdymo palata ir jei nera reguliarios veiklos varo skatinamuosius. Gal ir maloniai tada elgias, bet as jei dar galiu laukti, noriu kad sunelis pats rinktusi kada ateiti o ne kada man skatinamuju privarys blush2.gif Aisku, jau pradedu pavargt nuo amzino laukimo be pabaigos, ir pilvo niezulio bei tempimo, rodos jis tuoj per bamba islys ir nereiks gimdyt, bet kaip sakiau kol juda esu rami, tases sudetos - cia panevezys, ne vilnius 5 min suspeciau. Aisku buciau ramesne jei kas tonus pamatuotu, paziuretu viska, bet labai bijau but priciupta ten dar tikrajai valandai neismusus, tad biski dar neisiu blush2.gif

Taves palauksiu wink.gif
Atsakyti
Na matai kiek vaikščiojau toniukų matuoti su dukryte ir dabar kiek ėjau, kiek gulėjau ligoninėj tikrai ne visi ir ne visos pamainos žinojo kas aš tokia. Paskaityt atsiliepimus apie tuos gimdymo namus ir suprasi, kad mano pažintis čia nelabai dėta. Kitas dalykas tavęs nuvažiavus niekas nepririš ir neleis skatinamųjų per prievartą biggrin.gif na ką tu žinai kokia tavo situacija, kiek cm? Juk tu antrakartė. Nėštumas visai į pabaigą. Nežinai gi kiek cm. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 03, 12:32)
Na matai kiek vaikščiojau toniukų matuoti su dukryte ir dabar kiek ėjau, kiek gulėjau ligoninėj tikrai ne visi ir ne visos pamainos žinojo kas aš tokia. Paskaityt atsiliepimus apie tuos gimdymo namus ir suprasi, kad mano pažintis čia nelabai dėta. Kitas dalykas tavęs nuvažiavus niekas nepririš ir neleis skatinamųjų per prievartą biggrin.gif na ką tu žinai kokia tavo situacija, kiek cm? Juk tu antrakartė. Nėštumas visai į pabaigą. Nežinai gi kiek cm.  rolleyes.gif

As visiskai sutinku, kad personalas ten malonus toms kas atvaziuoja gimdyt. Pati susipazinau vos ne su visom akuserem, jos nerealios. Daktaru aisku yra visokiu, bet didzioji dalis geri, todel neveltui uztarnautas tos lignines geras vardas.

Bet toniuku ten pasimatuot bet kas ateit tikrai negali, juos uzraso gulintiems pataloginiam ir gimdyklose, to as klausiau akuseres ar negaleciau ateit pasimatuot. Jei reikia matuot tonus velyvam nestume moterys siunciamos i konsultacine poliklinika, kuri yra salimais (taip buvo kolegei ir mano draugei) bet ne i ligonine... o kad tu ateini ir tau pamatuoja, tai buna tiesiog visi perspeti ir taves laukia wink.gif

Na per prievarta aisku niekas nelasintu, bet neaisku ant kokio gyd papulciau, jie privalo registruot priimdami, yra normos rekomendacijos ir tada man reiktu pildyt visokius oficialius atsisakymus, ka jau patyriau atsisakydama gydymo antibiotikais, daug popierizmo gydytojams ir aisku po to sekantis nepasitenkinimas ko ten atvaziavau.... ??? O kas fainiausia po to kitu gydytoju priesiskumas nes kortelej irasas lieka paciente atsisake ir visiems aiskint ta pati kodel kas ir kaip ir tik tada toliau sekantis normalus bendravimas, ko abejoju ar butu su manim antrakart atvaziavus.... Tiesiog bijau as to streso....
Atsakyti