Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

umm.. jei kokia gerietė iš Kauno paimtų gūnią prakaitinę iš to vikingo 125cm dydžio būč laaabai dėkinga smile.gif Pati neįsivaizduoju kada Kaune būsiu. Ten greit jas išperka? Nors kai dydžiai nelabai dideli turėtų kurį laiką jos ten "pasilaikyt" g.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2013 08 04, 15:09)

oo, sveikinu! papasakok daugiau apie ją!

QUOTE(LinaG. @ 2013 08 04, 19:14)

Gražiai žiūritės su Brangute  smile.gif O jei tikrai, koks jos ūgis daugmaž būtų? g.gif

na, ji mažiausiai 165 ūgio. jaučiu, kad gal biški ir didesnė, o dar ir stambių kaulų, tai išvis atrodo super : ) reikės išmatuot kokią dieną : )

QUOTE(Amise @ 2013 08 04, 21:08)
umm.. jei kokia gerietė iš Kauno paimtų gūnią prakaitinę iš to vikingo 125cm  dydžio būč laaabai dėkinga smile.gif Pati neįsivaizduoju kada Kaune būsiu. Ten greit jas išperka? Nors kai dydžiai nelabai dideli turėtų kurį laiką jos ten "pasilaikyt"  g.gif

žinok buvau praeitą sav vikinge, tai yra daug daug prakaitinių. 125cm kaina 45 (nes spalvos GRAŽIOS violetinės, žydros biggrin.gif), o rudos 135cm 33lt... nes tipo negraži spalva... taip pardavėjos sakė biggrin.gif bet tos rudos su kaklu dar. tik nesu tikra kiek liko. tą kartą tai visas rudas susirinkom su Inferno, bet gal dar sandely turi, arba raudondvario plente kokių.
Atsakyti
Laina, sveikinimai mirksiukas.gif Graži kumelytė, karčių kiek daug bigsmile.gif
Dėl tų gūnių prakaitinių, jei čia tos kur komplekte su bintais, tai man jos tokios plonytės, vos ne vienkartinės biggrin.gif O tos rudos, su kaklu storesnės, rimtesnės. Parašyta ant jų švediškai- transportavimo gunia. Ir spalva graži mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikoooos drinks_cheers.gif

Ooo, kokios gražios fotooo wub.gif wub.gif Pegase su širmuke susiderinusios, taip vasariškai gaiviai, labai labai wub.gif

Ir naktigones Brangute išpuoselėta, kątu kątu smile.gif Graži jos spalva, tas bėrumas toks šėšėliais einanti, nušviesėja į papilvę.. wub.gif

O labiausiai tai sveikinu Lainą uodegų įsitaisiusią 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2013 08 02, 23:08)
Šiandien lygiai metai kai su Roenna parvažiavom į Lietuvą smile.gif Ir pernai tuos laukus kviečių mačiau, ale nedrįsau su Roenna lipt biggrin.gif Tai šiemet savo norą su širmuke išpildžiau biggrin.gif

Dvi gražuolės, labai gražiam fone rolleyes.gif

QUOTE(naktigone @ 2013 08 04, 01:06)
raiteliukė ir Brangutė ir galiausiai aš - pirmą kart palaida ją joju. dar SUNKIAI valdosi..

Tinka kumelei tas vardas, nes nu jau snukio mielumas, akių gerumas... wub.gif

QUOTE(laina12 @ 2013 08 04, 16:09)
Pasigirsiu ir as

Nugis sveikinimai bigsmile.gif Blem nemačiau skype nei kalbų apie tai,nieko. Ar čia visoms siurprizas? Tiesa,o kur Smilga, apie ją nieks nebekalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(naktigone @ 2013 08 04, 22:34)

žinok buvau praeitą sav vikinge, tai yra daug daug prakaitinių. 125cm kaina 45 (nes spalvos GRAŽIOS violetinės, žydros biggrin.gif), o rudos 135cm 33lt... nes tipo negraži spalva... taip pardavėjos sakė biggrin.gif bet tos rudos su kaklu dar. tik nesu tikra kiek liko. tą kartą tai visas rudas susirinkom su Inferno, bet gal dar sandely turi, arba raudondvario plente kokių.

nu blyn, gaila būtų man už tas su "gražiasias" bintais kai jų kokybė nespindinti biggrin.gif Na jei atsiras progą nusipirkt tai susiveiksiu papildomą, jei ne tai galės su savo sulopyta bimbinėt, vis vien tik garde ja pasipuoš lotuliukas.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 08 04, 22:43)

Dėl tų gūnių prakaitinių, jei čia tos kur komplekte su bintais, tai man jos tokios plonytės, vos ne vienkartinės  biggrin.gif  O tos rudos, su kaklu storesnės, rimtesnės. Parašyta ant jų švediškai- transportavimo gunia. Ir spalva graži  mirksiukas.gif

Na plyšta tai gerai biggrin.gif Bet va rudenį žiemą atlaikė, tai susiuvus gal vėl sezoną atlaikys, jei žvėriukas neišdykaus.
Atsakyti
Labas

Laina, sveikinu su uodegom biggrin.gif
Naktigone, gražios nuotraukos, bet kad ir kumelė graži lotuliukas.gif

QUOTE(rogrinta @ 2013 08 05, 07:58)

Nugis sveikinimai  bigsmile.gif Blem nemačiau skype nei kalbų apie tai,nieko. Ar čia visoms siurprizas? Tiesa,o kur Smilga, apie ją nieks nebekalba  g.gif

smilga gi seniai pas laimosiuke persiauklėt bando lotuliukas.gif

na o aš neturiu labai ko papasakot unsure.gif arkliai sveiki gyvi, buvo Rudvio atvažiavus vetė apžiūrėti, tai net kraujo neimė, sako nežinosiu ko ten ieškot lotuliukas.gif ir sakė nekūdas jis, nu bet man kūdas verysad.gif
prašė dar žga rudvį pafotkint, bet dar neradau kada doh.gif nu tikiuosi šią sav rasiu kada... nes jie dienom tai pastogėj stovi pastoviai, ganyklon vėlai vakare išeina, o aš dažniausiai vakare jau kojų nevelkų lotuliukas.gif

tai va, mano arkliam atostogos, man tai ne lotuliukas.gif joti nejoju, nors labai norėčiau doh.gif nieko, jau vyrą nuteikinėju kad po gimdymo pirmiau ne ant vyro lipsiu o ant arklio lotuliukas.gif

tai va, auginu pilvą, šiaip apart nuovargo beveik daugiau niekuo nesiskundžiu lotuliukas.gif bet nuovargis tai užkerta kartais, nu bet ką padarysi doh.gif

tai va tiek žinių iš manęs kolkas , kada arklius pafotkinsiu įmesiu ir čia nuotraukų ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nu ku, sulaukėm karščių blink.gif
Mūsų kumelės dieną net nebuna lauke, tik ryte ir vakare ir per naktį, o dieną veda Egliooo į gardus, nes tokie karščiai kad gaila gyvulio doh.gif
Pradėjau vaikyti Po, nes figurą visai pametus unsure.gif Pavasarį pradėjome dirbti reguliariai, bet po to išsikraustėm į ganyklą, ten nebuvo sąlygų vaikytis, po to mano atostogos, tai kai grįžau pamačiau kad Po raumenukai visai sukritę, tik pilvuzas likęs doh.gif Tad dabar pamažu įvedu į darbą, vaikau su parišimais ir tikiuosi atsatyti nugarytę.
Pasidarė visai nebe juoda, o ruda, ir tas rudumas toks vos ne rūdžių spalvos, man nelabai gražu schmoll.gif Šiandien vakare reikės išmaudyti, gal spalva kitaip atrodys biggrin.gif

QUOTE(Aryvle @ 2013 08 08, 11:16)
.. jau vyrą nuteikinėju kad po gimdymo pirmiau ne ant vyro lipsiu o ant arklio  lotuliukas.gif

Sadistė tu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos, pagaliau, pagaliau atvėso... Bus galima rimtai kibti į darbus, o per tuos karsčius maniau išprotėsiu doh.gif
QUOTE(laina12 @ 2013 08 04, 14:09)

Sveikinu su naujo žirgelio įsigijimu 4u.gif Kaip poniukė laikosi? smile.gif

QUOTE(naktigone @ 2013 08 04, 21:34)
na, ji mažiausiai 165 ūgio. jaučiu, kad gal biški ir didesnė, o dar ir stambių kaulų, tai išvis atrodo super : ) reikės išmatuot kokią dieną : )
<...> o rudos 135cm 33lt... nes tipo negraži spalva...<...>

Aišku smile.gif Tikrai nemaža atrodo.
Aš rudų tai nemačiau, o knisausi gan ilgai, kol nusprendžiau kokią spalvą pirkti. Būčiau užmačius, tai tikriausiai rudą būčiau paėmus, vis gi tamsesnė spalva, o kad ir išmurzins nebus taip gaila doh.gif
Atsakyti
Sveikoooos!

kaaaip aš superiškai pajojau šįvakar! net pasidalinti noriu įspūdžiais. smile.gif
jojau kaip visada tą margutį Indian. šiaip jis gerai atjotas, senukas jau, tai juo visada malonu joti, bet praeitą kartą jautėsi tingulys, o vat šiandien kaip gražiai padirbom - kuo puikiausiai į kontaktą nuėjo ir taip gražiai bėgo po savim, ir zovados kėlėsi po vieno spustelėjimo, nu žodžiu super super, esu labai patenkinta smile.gif jaučiausi kaip kokia gera raitelė, kai manęs arklys klauso. lotuliukas.gif o iš tikro tai patyręs arklys.. 28 metų smile.gif tai po pusvalandžio treniruotės, nusibalnojau ir nujojau be balno iki ganyklos, kur turėjau paleist Indian. kaip keista buvo joti be balno.. šimtą metų turbūt ant arklio taip nesėdėjau, ganėtinai nesaugiai pasijaučiau.. biggrin.gif mieliakas... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erškėtrožė @ 2013 08 10, 01:18)
o iš tikro tai patyręs arklys.. 28 metų smile.gif

Oho blink.gif Nieko sau, mielas senukas wub.gif
Atsakyti
Tai, kad labai gražiai išsilaikęs tokių metų arklys. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blogiukeeee: 10 rugpjūčio 2013 - 15:04