Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

Laaabas smile.gif

QUOTE(Erškėtrožė @ 2013 08 10, 00:18)
o iš tikro tai patyręs arklys.. 28 metų smile.gif

Kai fainai, kai tokio amžiaus, o dar jojami thumbup.gif

Laina, sveikinimai su tom uodegom biggrin.gif

Na, o aš dabar pasipasakosiu smile.gif Jau grįžau iš varžybų biggrin.gif Taip ir būna, iš išjodinėjimo grįžti anksti biggrin.gif Tiesą sakant bijojau, kadangi į varžybas važiavau viena - MB su likusia komanda išvažiavo į Akademiją į konkūrų varžybas. Tai visa laimė, kad Doona paskolino priakabėlę thumbup.gif 4u.gif , tėtės draugas galėjo ją nutemp, tai išvažiavom. Aišku, be nuotykių tai negalim - nuvažiavę pamatėm, kad tuščia mašinos padanga doh.gif Na, bet nieko, sutvarkė greitai.
Oras tai buvo pats tas jojimui, nei per karšta, nei šalta. Sekėsi.. Supratau, kad man jot, jot ir dar karta jot biggrin.gif Jojau du testukus, tai pirmam Širmukė kažko labai reagavo į aplinką (nors apšilime tai superinė buvo), antram jau mažiau į aplinką reagavo, bet aš kažkokias nesąmones dariau ten ant jos doh.gif Tikrai nesitikėjau rezultatu, kurį sužinojau smile.gif Tai va, su Širmuke pirmam testuke, mėgėjuose gavom first.gif Nu tobula ji kumelytė tikrai, tik man išmokt jot reikia smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PegaseStar: 10 rugpjūčio 2013 - 16:32
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 10, 09:15)
Oho  blink.gif Nieko sau, mielas senukas  wub.gif

QUOTE(blogiukeeee @ 2013 08 10, 15:49)
Tai, kad labai gražiai išsilaikęs tokių metų arklys.  thumbup.gif

Aš irgi nustebau, kai sužinojau, maniau, tokio amžiaus arkliai net nesulaukia.. blink.gif Čia kaip žmogui jau koks 99 metų turbūt skaitytųsi smile.gif O atrodo gerai, nenukaršęs visai, ir dar pajojamas lengvai kelis kart per savaitę.

Pegase, sveikinimai! Judvi labai gražiai žiūritės... wub.gif
Atsakyti
Sveikos.
Erškėtrože - tikras grazuolis, tikrai neduociau daugiau nei 20, gal koki 15 metu. blink.gif
Pegase - sveikinimai thumbup.gif Saunuoles, taip ir toliau. 4u.gif

As siandienos lietinga diena isnaudojau, kol dar tik lynojo, tai aptvarkiau Kysai kanopas, ciupiau Karjera, lengvai prasijojom, truputi riscios gavo, o pagrinde tai zingsniavom, nes jau slidokas gruntas vis daresi nuo to lietaus. unsure.gif tada vos pasiciupiau Kysa (kazkur tikriausiai klaida busiu padarius, rupuziokas vis turi minciu kaip pabegti nuo manes g.gif ) Pravaikiau, vaikis uzsiturbines, jo laimei pradejo smarkiau lyti tai baigem darba ties pravaikymu, uzsesti taip ir nespejau. Nieko, atsigriebs jis man kita diena. smile.gif
Atsakyti
Pegase, tikrai labai gražu žiūrėti kai toks įdirbis matosi. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif Tik gaila, kad greičiausiai tai buvo paskutinės mūsų varžybos šiemet.. Nors, ir taip jau rekordas - net trejos varžybos per metus lotuliukas.gif Nekas gyvent Šiaulių regione ir jot išjodinėjimą.. sad.gif

blogiukeee, smagu kai nauji žmonės užsuka smile.gif Nenori papasakot apie save? biggrin.gif
Atsakyti
Pegase, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Nuo gegužės 26 dienos turim vieną kumelingą kumelė, kur jau nuo birželio 17 dienos atsirado dar vienas arkliukas. biggrin.gif Tai dabar turim du žemaitukus. Kumelės vardas Krona, o kumeliuko-Tristanas(tėvas Tinklas). Pasirodom:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Jodinėju ant kumelės iki normalios zovados be balno. Užsiauginsiu kumeliuką ir mąstau su juo užsiimt žirginiu sportu(ištvermė, konkūras, bėgimas), bet žiūrėsiu kas iš jo išaugs. 4u.gif
Atsakyti
Pegase, sveikinimai su laimejimu! thumbup.gif Ir as vistiek manau ir toliau manysiu (ir tikriausiai ne as viena), kad per daug save nuvertini. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kur man kokia tais žemaitukė Krona girdėta? Žiežmariuose gal buvo tokia?
Atsakyti
labas,
na, kaip visi geri dalykai greit baigiasi - tai atostogos graziam pajury, irgi sad.gif . Na, bet nieko nepadarysi. kita vertus - grizau pas arkliukus.

QUOTE(Amise @ 2013 08 04, 21:08)
umm.. jei kokia gerietė iš Kauno paimtų gūnią prakaitinę iš to vikingo 125cm  dydžio būč laaabai dėkinga Pati neįsivaizduoju kada Kaune būsiu. Ten greit jas išperka? Nors kai dydžiai nelabai dideli turėtų kurį laiką jos ten "pasilaikyt" 

turiu gavus dovanu labai grazia riuzava spalva to koplekto - 125 cm. Tipo sirdelei. Ale ji gi paskes ten biggrin.gif . Kolegos pirko, nelabai dydziuose susiorientuoja...

QUOTE(naktigone @ 2013 08 04, 22:34)
oo, sveikinu! papasakok daugiau apie ją!
na, ji mažiausiai 165 ūgio. jaučiu, kad gal biški ir didesnė, o dar ir stambių kaulų, tai išvis atrodo super : ) reikės išmatuot kokią dieną

oho, didele brangute visgi. Ale ir manji sirme nemaza - vardas turbut bus - luna. Kadangi paso dar neturi, tai 'ipiesim' varda koki norim biggrin.gif . Labai daug papasakot negaliu, nes nezinau. Metu jai 5, turi kumeliuka (varda irgi sugalvojom - toras). Misrune, rami, tik dar truksta jai truputi proto ikrest - mazai jota, ir jota bele kaip.

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 08 04, 22:43)
Laina, sveikinimai  mirksiukas.gif  Graži kumelytė, karčių kiek daug 

QUOTE(Erškėtrožė @ 2013 08 04, 23:53)
O labiausiai tai sveikinu Lainą uodegų įsitaisiusią 

QUOTE(rogrinta @ 2013 08 05, 07:58)
Blem nemačiau skype nei kalbų apie tai,nieko. Ar čia visoms siurprizas? Tiesa,o kur Smilga, apie ją nieks nebekalba

aciu uz sveikinimus. Labai tikiuosi, kad ji taps mano drauge unsure.gif
O smilga, kaip bebutu gaila, ruosiuos parduot. verysad.gif

QUOTE(Aryvle @ 2013 08 08, 12:16)
nieko, jau vyrą nuteikinėju kad po gimdymo pirmiau ne ant vyro lipsiu o ant arklio 

turbut labai 'apsidziauge' biggrin.gif

QUOTE(Erškėtrožė @ 2013 08 10, 00:18)
kaaaip aš superiškai pajojau šįvakar!

labai fainas arkliukas , grazus.

QUOTE(PegaseStar @ 2013 08 10, 17:05)

Kai fainai, kai tokio amžiaus, o dar jojami 

Na, o aš dabar pasipasakosiu smile.gif Jau grįžau iš varžybų biggrin.gif Taip ir būna, iš išjodinėjimo grįžti anksti . Tai va, su Širmuke pirmam testuke, mėgėjuose gavom  first.gif  Nu tobula ji kumelytė tikrai, tik man išmokt jot reikia

na, kai buvom fjordo poniu apziuret, tai sake, kad jie dirbami vos ne iki 30 metu. Zinoma, jei laikomi normaliomis salygomis,

Saunuoles merginos jus - pirma vieta -super

QUOTE(Erškėtrožė @ 2013 08 11, 23:15)
Kur man kokia tais žemaitukė Krona girdėta? Žiežmariuose gal buvo tokia?

ziegzdriuose turbut , pas kuloka.
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(Erškėtrožė @ 2013 08 10, 16:37)
Aš irgi nustebau, kai sužinojau, maniau, tokio amžiaus arkliai net nesulaukia..  blink.gif 

Kiek žinau pasaulyje seniausias arklys krito praeitais ar užpraeitais metais UK, jam ėjo 52 metai smile.gif Rašė kad jis iki paskutinių dienų buvo žaismingas biggrin.gif
O šiaip normaliame civilizuotame pasaulyje tai apie 16-18metų arkliai pasiekia savo pajėgumo viršūnę, startuoja rimtuose varžybuose ir yra tsakant žydėjime biggrin.gif Nu bet čia pabrėžiu normalliai prižiūrint mirksiukas.gif

Va, apie jį radau: http://www.dailymail...uman-years.html

QUOTE(blogiukeeee @ 2013 08 10, 18:33)
Tai dabar turim du žemaitukus. Kumelės vardas Krona, o kumeliuko-Tristanas(tėvas Tinklas).

Krona iš Žiegždrių, Tinklas irgi, teko bendrauti smile.gif
Sveika atvykus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 12 rugpjūčio 2013 - 09:22
Pegase, dideliausi sveikinimai ir simpatijos jums 4u.gif

Laina sveikinimai ir tau smile.gif
Atsakyti