Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(vile1897 @ 2013 08 03, 12:36)
Super filmas laumes vaikas http://www.obuolys.l...a/filmas/11698/
Neina sekancia diena apie ji negalvot, o ypac kai istorija paremta tikrais faktais

Maciau, tikrai liudna, idomi istorija...

Tai niekas nezino kur galeciau "Aurora" paziuret? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erduciukas @ 2013 08 03, 14:12)
Tai niekas nezino kur galeciau "Aurora" paziuret? g.gif

mačiau linkomanijoj šiandien.

My Blueberry Nights (2007)
- muzikinis takelis gražus, bet šiaip jau pasirodė nuobodus ir ne itin sudomino.

Closer (2004)
- įsimylėjau vieną dainą, skambėjusią šiame filme wub.gif vizualiai man jis gražus ir siužetas neblogas, toks kažkoks keistas, bet patiko.

Ted (2012) - nors daug kur giriamas jis ,bet spėjau, kad nebūsiu juo sužavėta. O pasirodo, buvo ne taip ir blogai. Visumoje tai eilinė komedija su nemažai juokelių apie antrą galą, kurie niekuomet man neatrodė juokingi, tačiau fainuolis meškutis gerino padėtį. Kai kurios scenos labai smagios.

From Hell (2001) - man jis kiek panašus į Burtono Sleepy Hollow savo niūria atmosfera, siužetu (tiriamos miestelyje vykstančios žmogžudystės) net ir pagr. veikėją vaidina tas pats aktorius - Johnny Depp. Bet šiaip jau nieko blogo pasakyti negaliu. Patinka man tokie tamsūs, niūrūs filmai, buvo įdomu. Tiesa, yra šiek tiek šlykštesnių scenų.

The Divide (2011) - mėgstu aš tokius kažkiek psichologinius siaubo filmus. Įvyksta atominė katastrofa, tačiau grupelė žmonių spėja pasislėpti savo daugiabučio rūsyje. Na, ir netrukus prasideda įvairūs prieštaravimai dėl vadovavimo, maisto ir dar velnias žino ko. Sulaiko dėmesį nuo pradžių iki paskutinės minutės, įtampos netrūksta, įdomus kai kurių personažų ir išorinis keitimasis.. Žodžiu, patiko thumbup.gif
Atsakyti
Melvin goes to dinner (2003). Beveik visas filmas- keturių žmonių vakarienė restorane. Du vyrai ir dvi merginos valgo, geria ir kalbasi įvairiausiomis temomis. Iš pradžių nieko rimto, nes ne visi keturi yra pažįstami, bet vėliau pokalbiai darosi vis atviresni ir įdomesni. O į galą išvis didelė staigmena pateikiama. Labai tikroviškas filmas, paprastas, bet įtraukiantis, man labai patiko.

Darling companion (2012) ir The big wedding (2013)- du filmai šeimos tematika. Daugiau tikėjausi iš antrojo, bet išėjo atvirkščiai- pirmasis pasirodė visai neblogas ir mielas, nors ir ne iš tų, kuriuos pulčiau rekomenduoti, o antras, nežiūrint to, kad kelis kartus ir prajuokino, nepatiko visiškai.

Tenderness (2008)- filmą žiūrėjau dėl dviejų priežasčių- norėjau detektyvo, o šis pagal aprašymą atrodė visai tinkamas ir senokai nebuvau mačiusi R. Crowe. Pasirodė, kad tai labiau drama nei detektyvas, o Crowe irgi nesužibėjo (tiesiog nelabai buvo tam galimybių). Labiausiai patiko pabaiga, bet šiaip manau, kad filmas galėjo išeiti geresnis, nes pati jo, ar tiksliau, knygos, pagal kurią pastatytas, idėja visai įdomi.

Woody Allen: a documentary (2011)- dviejų dalių dokumentinis filmas, apimantis beveik visą Alleno gyvenimą. Pasakojama apie jo vaikystę, tėvus, karjeros pradžią ir iki šiol besitęsiantį filmų kūrimą. Kalbinama daug su juo dirbusių ar tebedirbančių žmonių, aktorių, kurie vaidino jo filmuose, sesuo, irgi dirbanti kartu. Na ir pats Allenas, su kuriuo turbūt nesu mačiusi nė vieno interviu, gana nemažai visko papasakoja. Taip pat apžvelgiami beveik visi jo kurti filmai, parodomos jų ištraukos, kūrimo aplinkybės ir pan. Kadangi esu Alleno gerbėja ir esu visus jo filmus, išskyrus patį naujausią, mačiusi, man buvo labai įdomu ir vėl apie juos pasiklausyti, ir sužinoti naujų dalykų. Iš tikro tai užsinorėjau didžiąją dalį filmų pažiūrėti dar kartą.
Rekomenduoti turbūt verta tik toms, kam patinka jo filmai, na ir pats žmogus. Tikrai daug įdomių dalykų sužinojau ir išgirdau, o ir pasijuokiau nemažai, ypač kai rodė ištraukas iš ankstyvųjų Alleno pasirodymų TV pokalbių laidose ar klubuose, kai dar dirbo komiku.

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 08 02, 20:20)
The Best Offer (2013)
puikus meilės trileris, įdomus siužetas, stilinga atmosfera, kaip visada- klasiškas Geoffrey Rush user posted image

Aciu, labai smagiai paziurejau 4u.gif Puiki sentencija- jausmus, kaip ir meno kurini, galima padirbti smile.gif
Atsakyti
[quote=erduciukas,2013 08 03, 14:12]
Maciau, tikrai liudna, idomi istorija...

Aš taipogi mačiau "Laumės vaiką", kraupi istorija, verkiau kruvinom ašarom. Filmas vertas dėmesio. verysad.gif
Atsakyti
Lockout (2012). Pasižiūrėjau trailer'į atrodė labai įdomus filmas, bet viską, kas buvo įdomu, ten ir parodė. Atmetus sci-fi, lieka lėkštas ir nuspėjamas šaudo-gaudo. 5/10.

Total Recall (2012). Labai patiko. Vienas geresnių paskutinių matytų sci-fi. Nors vietom siužetas ir nuspėjamas, bet vistiek patiko, visą filmą jaučiama įtampa, prikaustytas dėmesys. O ir pagrindinio aktoriaus gražumas, negalėjau atplėšt akių blush2.gif 9/10.
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 08 05, 13:57)
Lockout (2012). Pasižiūrėjau trailer'į atrodė labai įdomus filmas, bet viską, kas buvo įdomu, ten ir parodė. Atmetus sci-fi, lieka lėkštas ir nuspėjamas šaudo-gaudo. 5/10.

Total Recall (2012). Labai patiko. Vienas geresnių paskutinių matytų sci-fi. Nors vietom siužetas ir nuspėjamas, bet vistiek patiko, visą filmą jaučiama įtampa, prikaustytas dėmesys. O ir pagrindinio aktoriaus gražumas, negalėjau atplėšt akių  blush2.gif 9/10.

drinks_cheers.gif taip pat. Total Recall priartėjęs prie originalo.

panašų į Lockout "štampinį" filmą vakar pažiūrėjau
user posted image

vaizdo efektai verti dėmesio, siužeto linija absoliučiai nuvalkiota. Bet vis tiek žiūrėdama nervavausi biggrin.gif turbūt todėl, kad fantastiką galiu žiūrėti bet kokią.

dar vieną mielą klasikinę komediją pažiūrėjau Father of the Bride (1950)

user posted image

juokiausi vietomis iki ašarų user posted image būna filmų, kuriuos dabar žiūrėti yra per didelis laiko tarpas, bet šitas tai kaip iš šiandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 05 rugpjūčio 2013 - 13:44
QUOTE(mjforever @ 2013 08 05, 14:35)

Jei nemaišau nieko, tai lyg ir mėgsti visokius sci-fi, gal rekomenduotum kažką ir naujesnių? ax.gif
Atsakyti
The Girl with the Dragon Tattoo (2009)
"Män som hatar kvinnor" (original title)
152 min - Crime | Mystery | Thriller

perskaičiau knygą, pabuvau Stokholme ir dabar va filmą pažiūrėjau. Žiūrejau norėdama pažįstamas vietas prisimint, tai dėl to nusivyliau - mažai Stokholmo parodė, o siužetas nieko, nors knyga geresne man pasirodė, filme kažkaip viskas greit greit, prabėgom ir viskas, finalas. Aktoriai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 05 rugpjūčio 2013 - 16:04
Kelin (Kazajstán, 2009) netradicinis filmas... Viskas išreikšta be žodžių. Prikaustė man visiškai nepažįstama kultūra, papročiai, gyvenimo būdas.
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2013 08 05, 17:02)
Kelin (Kazajstán, 2009) netradicinis filmas... Viskas išreikšta be žodžių. Prikaustė man visiškai nepažįstama kultūra, papročiai, gyvenimo būdas.

Labiausiai patiko, kad visą filmą niekas nieko nekalba, ir tai suvokiau tik pažiūrėjus daugiau kaip pusę filmo biggrin.gif. Vadinas, žodžiai nieko nereiškia ten, kur kalba žmonių jausmai 4u.gif. Nors... manau, kad tikrai ne visoms patiks. Toks nekomercinis filmas mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 05 rugpjūčio 2013 - 19:11
QUOTE(milagra797 @ 2013 07 27, 20:23)
Siandien ziurejau filma "Twice born", esu tikra, kad daugeliui matytas, bet kam neteko labai rekomenduoju.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2013 07 29, 11:27)
Only God Forgives (2013)
90 min  -  Crime | Drama | Thriller
et.. nors ir su Goslingu, bet po 20 min. isjungem su vyru.. visiskai kazkaip nesiziurejo ir nebuvo idomu

Rasiau as kazkada,kad labai nekoks filmas,kad ir R.Goslingas vaidina unsure.gif
Atsakyti