Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Suprantama @ 2013 08 21, 20:31)
MJ, ar pilna seriala jau turi, ar tik 4 serijas? As daugiau neradau smile.gif
Dar priedo atsisiunciau Her Legend, taip pat is korejietisku serialu, toks daugiau fashionistoms skirtas biggrin.gif irgi 4 serijas.

nea, sakau, tik pradėtas, turbūt ir Korėjoje kokias 4-ias serijas teparodė, bet rusai labai sparčiai verčia. trečiadieniais ir ketvirtadieniais ten rodo, tai po savaitgalio jau reikia gaudyti lotuliukas.gif

kaip Tau patiko?

Her Legend tokio neužmačiau, bet turbūt irgi noriu pamatyti, tik pasakyk, ar verta siųstis. Tiek filmų gerų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 08 21, 20:57)
nea, sakau, tik pradėtas, turbūt ir Korėjoje kokias 4-ias serijas teparodė, bet rusai labai sparčiai verčia. trečiadieniais ir ketvirtadieniais ten rodo, tai po savaitgalio jau reikia gaudyti  lotuliukas.gif

kaip Tau patiko?

Her Legend  tokio neužmačiau, bet turbūt irgi noriu pamatyti, tik pasakyk, ar verta siųstis. Tiek filmų gerų  doh.gif  lotuliukas.gif

Galvojau, kad tik rusai teisverte 4 serijas biggrin.gif paziurejau tik apgraibom, kaip sakoma perverciau, tai nuomones kol kas neturiu ax.gif
O tas Her Legend tai net nezinau, ar rekomenduoti ax.gif irgi tik perverciau. Dabar laiko truputi neturiu prisesti ir paziureti. Bet sita irgi siunciausi su subtitrais, patinka man ta kalba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 08 21, 21:17)
Galvojau, kad tik rusai teisverte 4 serijas  biggrin.gif paziurejau tik apgraibom, kaip sakoma perverciau, tai nuomones kol kas neturiu  ax.gif
O tas Her Legend tai net nezinau, ar rekomenduoti  ax.gif irgi tik perverciau. Dabar laiko truputi neturiu prisesti ir paziureti. Bet sita irgi siunciausi su subtitrais, patinka man ta kalba bigsmile.gif

kalba kuo toliau, tuo gražesnė, kaip ir aktoriai lotuliukas.gif iki paskutinių serijų gal vardus jau kaip nors bent pagrindinių herojų įsiminsiu .
Šiaip daug muilo irgi tuose jų serialuose. bet su tais nacionaliniais prieskoniais, tinkamai parinkta muzika, moka pakabinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Margaret (2011)
150 min - Drama

gera, nors ir ilga drama, man patiko, nagrineja keleta temu: paauglyste, mamos-dukros santykiai, kalte-sazine neteisingai pasilegus
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 08 21, 20:57)
Her Legend  tokio neužmačiau, bet turbūt irgi noriu pamatyti, tik pasakyk, ar verta siųstis. Tiek filmų gerų  doh.gif  lotuliukas.gif

Её легенда / geun-yeo-ui sin-hwa / Her Legend

Сюжет драмы будет вращаться вокруг двух женщин, "чьи жизни и судьбы поменялись местами", и мужчины, наследника крупнейшей в стране корпорации по созданию модной одежды. Главная героиня - девушка, у которой нет ничего - ни денег, ни прекрасного образования, ни влиятельных родственников - но которая, не смотря на трудности, остается светлым, ярким и решительным человеком. В драме мы увидим историю ее успеха в мире шикарных сумочек и одежды haute couture, в мире, где она сделает себе имя исключительно благодаря своему таланту

Paziurejau pora seriju, panasu i pelenes istorija su nacionaliniais ypatumais smile.gif
Panasu i meksikonisku serialu standartus. Bet mane jau paverge rytai, tai darau daug nuolaidu turiniui ir daugiau ziuriu i detales. Puikiai suprantu, kaip kurpiami serialai, bet vis tiek pasimoviau ant kabliuko, ir nuverkiau poroje vietu blush2.gif
Zodziu, siuskis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 08 19, 13:39)

Kaip netikėtai atrastas filmas thumbup.gif Kažkada seniai per TV mačiau, labai labai patiko thumbup.gif Labai ačiū, dar kartą pažiūrėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 08 19, 20:11)

Cloud atlas
vargais negalais 50 min. istempiau ir su dziaugsmu isjungiau smile.gif

O aš norėčiau "apginti" šį filmą. Man labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2013 08 22, 20:58)
O aš norėčiau "apginti" šį filmą. Man labai patiko ax.gif

Aš irgi ginu smile.gif. Man buvo vienas iš geresnių praėjusių metų filmų. Patiko jo kinematografinė dalis, muzika, geri aktoriai. Tikrai netrukdė besikeičiančių istorijų fragmentai (jų buvo lyg ir šešios, ar ne g.gif) - žinau, kad ne vieną žiūrėjusį tai savotiškai erzino. Gal pačioje pabaigoje liko šioks toks neišbaigtumo pojūtis, tačiau vietos interpretacijoms buvo per akis biggrin.gif. Beje, nebandžiau jame ieškoti kokių tai labai gilių minčių ar gyvenimiškos filosofijos, tiesiog mėgavausi kiekviena šio filmo akimirka. Mėgstu filmus, kurie suteikia viltį mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 22 rugpjūčio 2013 - 22:04
The tall man (2012). Apie nuskurdusį JAV miestelį, kuriame be žinios vis dingsta maži vaikai. Pirma filmo pusė man labai patiko, toks niūrus, bet nenuobodus trileris, bet vėliau jis pavirsta beveik į melodramą. Nusikaltimų priežastis pasirodė nelabai įtikinama. Patiko, kad (bent jau man) filmas buvo nenuspėjamas ir kai staiga viskas pakrypo kita linkme, kurį laiką žiūrėdama galvojau "kas čia dabar vyksta?". smile.gif

Total recall (2012). Originalo su Švarcu nemačiau, tai nereikėjo žiūrėti ir piktintis, kad "tas ir tas anam filme buvo geriau". Iš tikro visai neblogas futuristinis trileris su daug veiksmo scenų (nors man gal jų kiek ir per daug).

Hitchcock (2012)- nežinau, kodėl, bet nieko daug nesitikėjau, o pasirodė visai fainas filmas. Neaišku, kiek jame tiesos ar kaip tiksliai aktoriai suvaidino iš tikro gyvenusius žmones, bet žiūrėti buvo labai įdomu. Esu mačiusi "Psichopato" naująjį variantą, bet dabar užsinorėjau pamatyti ir originalą. (Jei kas nežinot, filmas apie tai, kaip Hičkokas kūrė "Psichopatą", kurio sėkme niekas daugiau netikėjo).

Vis laukiu, kada atsiras daugiau atsiliepimų apie Before midnight, įdomu būtų paskaityti kitų nuomones. Negi niekam neįdomu, kaip gyvena Selina ir Džesis dar po devynerių metų? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 23 rugpjūčio 2013 - 20:32
Vakar ziurejau The Great Gatsby.

Filmas tikrai patiko ir labai rekomenduoju ji paziureti. Tikriausiai ne siuzetas suzavejo labiausiai, bet ir jis tikrai geras. Is tiesu be galo uzbure kostiumai ir muzika, seniai bemaciau toki filma, kuri ne tik scenarijumi, bet ir pateikimu paliktu dideli ispudi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milagra797: 23 rugpjūčio 2013 - 21:16
Obliovion - fantastinis, su Tom Cruise. Patiks tiems, kurie mėgsta fantastinius filmus, kuriems patiko Pasaulių karai, vėlgi su šiuo aktoriumi.
Man susižiūrėjo visai, nors nesu baisinga tokių filmų mėgėja, bet karts nuo karto reik atiduoti duoklę antrajai pusei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 08 23, 22:28)
Vis laukiu, kada atsiras daugiau atsiliepimų apie Before midnight, įdomu būtų paskaityti kitų nuomones. Negi niekam neįdomu, kaip gyvena Selina ir Džesis dar po devynerių metų? g.gif  smile.gif

man idomu, nors vardu ju ir nepamenu biggrin.gif
bet niekur negaunu atsisiusti, tai laukiu smile.gif
Atsakyti