Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Pakutiniai iš matytų:
"Didysis Getsbis" http://www.imdb.com/title/tt1343092/ Deja neturejau progos matyti kine, tai teko žiūtėti kompiuterio ekrane, tai megavimasis ta didybe kiek sumažėjo smile.gif Bet šiaip vertas dėmesio, gražus garso takelis, siužetas bent jau man tikrai buvo nenuspėjamas, laikas irgi neprailgo smile.gif
"Pagalbos šauksmas" http://www.imdb.com/title/tt1911644/ Labai patiko, įtempto siužeto, bet susižiūrėjo lengvai, peržiūrėjau vienu prisėdimu thumbup.gif Gal tik pabaiga kiek nustebino, paskutinė scena, nesitikėjau kas pagrindinės veikėjos taip pasielgs ) unsure.gif
"Žiedo istorija" http://www.imdb.com/title/tt0488380/ Neturiu žodžių, mačiau berods 3 kartus, vienas mėgstamiausių meilės istoriju matytų paskutiniu metu wub.gif Tik reikėtų žiūrėti atidžiai, nes persipina II-asis pasaulinis karas su 80-90-aisiais, du žemynai, bei vieną moterį myli trys vyrai wub.gif

Klausimas/patarimas smile.gif Gal kas parekomenduos kokių filmų, kurie vaizduotų 5- 6 dešimtmečius Amerikoje? 4u.gif Žaviuosi tuo laikotarpiu smile.gif Na kaip pavyzdžiui "Monos Lizos šypsena", "Didysis Getsbis", "Tarnaitė", "Toli nuo rojaus" ir pan? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelita @ 2013 08 26, 12:54)

Klausimas/patarimas  smile.gif  Gal kas parekomenduos kokių filmų, kurie vaizduotų 5- 6 dešimtmečius Amerikoje?  4u.gif  Žaviuosi tuo laikotarpiu  smile.gif  Na kaip pavyzdžiui "Monos Lizos šypsena", "Didysis Getsbis", "Tarnaitė", "Toli nuo rojaus" ir pan?  4u.gif

man irgi tokie patinka, bet nelabai dabar atgaminu smile.gif

"The Secret Life of Bees" 2008
„Mildred Pierce“ 2011
"Revolutionary Road " 2008
"The Curious Case of Benjamin Button" 2008
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 08 26, 11:16)
www.kinozal.tv  ten daug senu filmu yra  smile.gif

Aciu labai ! 4u.gif
Bet cia kaip suprantu parsisiusti reikia. Beda ta, kad nekenciu ziuret per kompa, o ir kokybe kartais buna nelabai... Noreciau pirkti originalius DVD ax.gif gal zinot kokiu geru parduotuviu online bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelita @ 2013 08 26, 13:54)
Klausimas/patarimas  smile.gif  Gal kas parekomenduos kokių filmų, kurie vaizduotų 5- 6 dešimtmečius Amerikoje?  4u.gif  Žaviuosi tuo laikotarpiu  smile.gif  Na kaip pavyzdžiui "Monos Lizos šypsena", "Didysis Getsbis", "Tarnaitė", "Toli nuo rojaus" ir pan?  4u.gif

siulau pasiziureti sita The Ring smile.gif
http://www.imdb.com/title/tt0115150/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselisr: 26 rugpjūčio 2013 - 13:37
Jei norite įtraukiančio, kupino veiksmo filmo su intriguojančia pabaiga, pažiūrėkite Now you see me http://www.imdb.com/title/tt1670345/ . Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 08 25, 14:03)
maciau ji paauglysteje, kai per TV rode, i vidurine ejau:)
manau, dabar paziurejus, naivus ir vaikiskas jis pasirodytu...smile.gif bet tuo metu patiko

Mane jis irgi buvo apžavėjęs. Prisimenu, ėjau kitą dieną į mokyklą ir visą kelią "Stay" dainavau, pusę žodžių savo prigalvodama, nes nespėjau žiūrint visų įsiminti.
Jau suaugusi dalį filmo antrąkart mačiau, visai nebe tas įspūdis.

QUOTE(Leveret @ 2013 08 25, 14:57)
Just Go with It (2011). Viena geresnių paskutiniu metu matytų romantinių komedijų.

Man tai viena iš prastesnių. Nors pagrindinės poros santykių istorija visai patiko, bet pvz. Kidman jau tokią nesamonę teko vaidinti, kad man net gėda buvo į ją žiūrėti.

Playing for keeps (2012). Net nežinau, filmas gal ir nėra blogas, bet manęs jis visai nesudomino nei savo istorija, nei veikėjais. Tik norėjau, kad greičiau baigtųsi.

Prince Avalanche (2013). Apie du vyrukus, kažkur tarp Teksaso miškų tvarkančius kelią. Visą filmą beveik juos vienus ir rodo. Jų darbą kilometras po kilometro, pokalbius, nesutarimus, ginčus ir besivystančią draugystę. Man labai patiko, mėgstu aš tokius paprastus filmus su paprastais veikėjais ir jų paprastais (bet ne prastais) pokalbiais. Netruko ir humoro, ir rimtesnių vietų, abu aktoriai irgi puikūs.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 08 24, 17:57)

Ensemble, c’est tout / Hunting and Gathering (2007) - pagal A. Gavaldos romaną ,,Tiesiog drauge'' sukurtas prancūzų filmas. Knygos neskaičiau, tad lyginti neteko, bet filmas man visai patiko. Apie vienišus žmones, kurie pažinę vienas kitą ima keistis. Filmas vietomis liūdnokas, vietomis linksmas, personažai spalvingi, aktoriai irgi verti dėmesio (Audrey Tautou, Guillaume Canet).

Aciu 4u.gif . Labai mielas filmas, megstu Tautou, pagrindiniai aktoriai irgi jau matyti kituose filmuose.
Atsakyti
Flight / Skrydis (2012).

user posted image

Mano įvertinimas pats aukščiausias 10 iš 10. Ne vien todėl, kad esu Denzel'io Washington'o gerbėja. Pagaliau pažiūrėjau filmą, kuris kažką po savęs palieka. Vadinkim tai pamokslu ar pamoka, kurią turėtų išmokti tokio likimo žmonės. Nesu ta, kuri lieja ašaras, bet šįkart nesusilaikiau. Filmo paskutinės scenos labai jautrios. Tik pradėdama žiūrėti, maniau, kad filme bus daugiau veiksmo, bet tai nėra veiksmo filmas, tai drama, mano manymu gan stipri drama.
Patiko ir tai, kad tokiame, sakyčiau rimtas temas gvildenančiame filme, buvo labai gerų, linksmų/juoką keliančių scenų (pvz. Epic scene from the movie "Flight" Cocaine Scene arba Flight Stairwell Scene {Cancer Patient Scene} thumbup.gif
Tikrai puikus, gilus, pamokantis filmas. Pats Denzel'is šiame filme kaip aktorius reanimavosi/triumfavo - pagaliau vaidino tai ir taip, ką ir kaip sugeba geriausiai daryti. Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 08 27, 18:53)
Flight / Skrydis (2012).

user posted image

Tikrai puikus, gilus, pamokantis filmas.

Tikrai taip drinks_cheers.gif Ypač tinkantis turintiems problemų su alkoholiu, kitom priklausomybėm, - atskleidžia, kad galima pakilti iš bet kokio dugno...
Atsakyti
Aš irgi Flight rekomenduoju! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir man Flight labai patiko. Į tą pačią pusę dar patiko Flight plan ir Nusileidimas neįmanomas(neatsimenu originalaus pavadinimo)
Atsakyti
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 08 27, 19:10)
Tikrai taip drinks_cheers.gif Ypač tinkantis turintiems problemų su alkoholiu, kitom priklausomybėm, - atskleidžia, kad galima pakilti iš bet kokio dugno...

Neblogas tas Flight, bet į mano mėgstamiausių sąrašą nepateko schmoll.gif
O šia priklausomybių tema man pats pačiausias filmas, tikrai supurtęs mane ir privertęs ilgai ir apie daug ką pagalvoti - Requiem for a dream. Paaugs vaikai - privalomai pasodinsiu peržiūrėti good.gif
Dar peržiūrėjau Byzantium - nelabai man... Labiausiai viską gadino ta aktorė Saoirse Ronan, nu man ji tokia vienodai nuobodi ir nyki šitame filme. Pati mintis, kitoks vampyriško gyvenimo pateikimas įdomus. Vampyrai pavaizduoti labai žmogiški, todėl kamuoja vienatvės jausmas, kai negali su niekuo užmegzti artimų ryšių, negali išsipasakoti - belieka surašyti visus jausmus į popieriaus lapus ir išmesti pavėjui... Šiaip sakyčiau silpnokas filmas, nuobodus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itani: 28 rugpjūčio 2013 - 00:12