Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Itani @ 2013 08 28, 00:51)

O šia priklausomybių tema man pats pačiausias filmas, tikrai supurtęs mane ir privertęs ilgai ir apie daug ką pagalvoti - Requiem for a dream. Paaugs vaikai - privalomai pasodinsiu peržiūrėti  good.gif

As savo vaiku privalomai nesodinciau ziureti sio filmo schmoll.gif
Nebent kai uzaugs ir savo noru patys paziures.
Sutinku,filmas stiprus,mintis irgi gera.
Na bet po perziuros,toks pasislykstejimas buvo sukiles,atmetimo reakcija tiesiog,visa nakti uzmigt nejo.
Jautresniam vaikui,manau,galetu ir pakenkti toks filmas.
Reik subrendusio proto siam filmui.

Tiesa,noriu padekot uz du uzrodytus filmus,abu labia skirting,bet abu nuostabus,zavingi ir verti buti paziureti 4u.gif
What Maisie knew ir Bienvenue chez les Ch'tis
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2013 08 28, 14:43)
As savo vaiku privalomai nesodinciau ziureti sio filmo
Nebent kai uzaugs ir savo noru patys paziures.

Tai mažiems vaikams ir netinka toks filmas. Maniškiai jau tuoj paauglystės sulauks smile.gif
Labai sakyčiau realistiškai ir įtaigiai parodyta,kaip lengva įklimpti į liūną, kaip greitai galima ristis vis žemyn ir kaip sunku išsikapstyti, ir kokia pabaiga laukia. Ir galima pritaikyti ne tik narkomanijai, priverčia susimąstyti apie bet kokias priklausomybes, kad ir apie kompiuterį... Man ne pasišlykštėjimą sukėlė, o privertė pagalvoti, nuo ko ir kiek aš pati esu priklausoma, sakyčiau privertė peržvelgti savo gyvenimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itani: 28 rugpjūčio 2013 - 14:03
QUOTE(Itani @ 2013 08 28, 00:51)
Dar peržiūrėjau Byzantium - nelabai man... Labiausiai viską gadino ta aktorė Saoirse Ronan, nu man ji tokia vienodai nuobodi ir nyki šitame filme. Pati mintis, kitoks vampyriško gyvenimo pateikimas įdomus.  Vampyrai pavaizduoti labai žmogiški, todėl  kamuoja vienatvės jausmas, kai negali su niekuo užmegzti artimų ryšių, negali išsipasakoti - belieka surašyti visus jausmus į popieriaus lapus ir išmesti pavėjui... Šiaip sakyčiau silpnokas filmas, nuobodus  unsure.gif

Ir man nepatiko. Tą pačią vampyrų vienišumo temą šis režisieriaus jau gvildeno filme "Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles", ir jam tai puikiai pavyko. Nesuprantu, kodėl jis bando antrą kartą įbristi į tą pačią upę su daug paprastesne istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 28 rugpjūčio 2013 - 14:30
Nedaznai cia uzsuku,nes ir filmu nelabai turiu laiko paziureti,bet jei ka gero uzmatau,tai pasidalinu,kaip ir siuo atveju - Sian ziurejau gera filma The Reader/ skaitovas su k.Winslet http://gerifilmai.ne...ader-n4360.html
Kas nematete,rekomenduoju thumb_yello.gif
Apie Vakaru Vokietijoje uzsiziebusia meile tarp vyresnio amziaus moters ir paauglio.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 08 27, 18:53)

na reiks kada pažiūrėt, o tai kažkodėl jo kratausi rolleyes.gif

Dancing on the edge/2013 - puikus mini serialas, man tikra atgaiva buvo jį žiūrėt, klausyt geros muzikos, puiki vaidyba, rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šiandien kine žiūrėjom The Mortal Instruments: City of Bones (2013). Man labai patiko, nors vietom siužetas ir nuspėjamas, banalokas, bet tikrai neblogas fantasy. O MB liko ne itin sužavėtas, bet nesigaili, kad žiūrėjo.
Atsakyti
Flight gal filmo mintis ir nebloga bet tiesa sakant man buvo ji nuobodu ziuret per daug istemptas, antra karta tikrai neziureciau blink.gif
Atsakyti
Vasara bėga, filmai grįžta į namus cool.gif

QUOTE(aukselisr @ 2013 08 29, 09:30)
Flight gal filmo mintis ir nebloga bet tiesa sakant man buvo ji nuobodu ziuret per daug istemptas, antra karta tikrai neziureciau  blink.gif

O man jis tikrai neblogai susižiūrėjo.

Paskutiniai du žiūrėti dokumentiniai - The Imposter ir Samsara. Samsara sužavėjo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 29 rugpjūčio 2013 - 09:51
QUOTE(gaily @ 2013 08 29, 09:50)
Vasara bėga, filmai grįžta į namus  cool.gif
O man jis tikrai neblogai susižiūrėjo.

Paskutiniai du žiūrėti dokumentiniai - The Imposter ir Samsara. Samsara sužavėjo  wub.gif

Atejau filmu pasirinkti biggrin.gif
O kazin rusu kalba galima butu siuos du rasti? MB angliskai ni bum bum, o beto jis dokumentikos panatas manau jam patiktu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 08 29, 13:03)
Atejau filmu pasirinkti  biggrin.gif
O kazin rusu kalba galima butu siuos du rasti? MB angliskai ni bum bum, o beto jis dokumentikos panatas manau jam patiktu  wub.gif

Per Samsara nekalba, o Imposter galima rasti online lietuviu kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 08 29, 17:38)
Per Samsara nekalba, o Imposter galima rasti online lietuviu kalba smile.gif

O Samsara kur galima butu rasti? g.gif Ziurejau traileri suzavejo wub.gif
Atsakyti
A Good Year (2006) - romantinė komedija/drama apie finansų ekspertą iš Londono, kuris paveldi Prancūzijoje esantį vynuogyną. Siužetas nuspėjamas, tačiau maloni atmosfera ir smagūs momentai tai atperka. Visi vyną geria, tai, rodos, net pati ėmiau užuosti jo kvapą. biggrin.gif Mielas filmas. (Vaidina Russell Crowe, Abbie Cornish, Marion Cotillard.)

Pet Sematary (1989) - siaubo filmas pagal Stephen King romaną. Keletas šlykštesnių vietų yra, bet baisus pasirodyti galėtų nebent vaikui. Bet šiaip jau nebloga ekranizacija.

Public Enemies (2009) - puiki aktorių komanda (Christian Bale, Johnny Depp, Marion Cotillard) nuteikė geram filmui, bet gavau nuobodžią ir pernelyg ištęstą kino juostą. Sudomino tik kulminacinė scena, kurioje muzikinis takelis tiesiog puikiai kėlė įtampą. Veiksmo mėgėjams turėtų patikti, nes susišaudymų nemažai.

Irréversible (2002) - niūrus, tamsus, o ką jau kalbėti apie Tą sceną, kuri visas 10 minučių trunka. Viskas rodoma atvirkštine tvarka: t.y. pradedama nuo paskutinio įvykio, o pabaigiama anksčiausiai vykusiu. Geresnes emocijas sukelia nebent kelios antroje filmo pusėje esančios scenos, nes pagrinde vien tik nemalonu, liūdna, o prie visko ypač pradžioje prisideda kameros darbas, kai ji juda bet kaip. Antrą kartą nežinau, ar žiūrėčiau, bet šiaip patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 29 rugpjūčio 2013 - 18:31