Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(zuvyte26 @ 2013 08 27, 18:53)
Flight / Skrydis (2012).

user posted image

Mano įvertinimas pats aukščiausias 10 iš 10. Ne vien todėl, kad esu Denzel'io Washington'o gerbėja. Pagaliau pažiūrėjau filmą, kuris kažką po savęs palieka. Vadinkim tai pamokslu ar pamoka, kurią turėtų išmokti tokio likimo žmonės. Nesu ta, kuri lieja ašaras, bet šįkart nesusilaikiau. Filmo paskutinės scenos labai jautrios. Tik pradėdama žiūrėti, maniau, kad filme bus daugiau veiksmo, bet tai nėra veiksmo filmas, tai drama, mano manymu gan stipri drama.
Patiko ir tai, kad tokiame, sakyčiau rimtas temas gvildenančiame filme, buvo labai gerų, linksmų/juoką keliančių scenų (pvz. Epic scene from the movie "Flight" Cocaine Scene arba Flight Stairwell Scene {Cancer Patient Scene}   thumbup.gif
Tikrai puikus, gilus, pamokantis filmas. Pats Denzel'is šiame filme kaip aktorius reanimavosi/triumfavo -  pagaliau vaidino tai ir taip, ką ir kaip sugeba geriausiai daryti. Rekomenduoju.

drinks_cheers.gif nuostabus filmas tikrai.
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 08 29, 18:20)
O Samsara kur galima butu rasti?  g.gif Ziurejau traileri suzavejo  wub.gif

Nezinau, neieskojau, as ziurejau kine smile.gif
Atsakyti
Žiūrėjau 3 siaubiakus; "Kelionė į vieną pusę", "Open house" bei "Moliūgalvis: pelenai į pelenus". Kelionė į vieną pusę mane sužavėjo, siužetas įdomus, įtraukiantis, pabaiga nenuspėjama, todėl ir nepatiko. Open house žiūrėti galima, nors didelio įspūdžio nepaliko, na o moliūgalvis tai toks net nežinau..įdomus filmas, bent jau man patiko. smile.gif Dar pažiūrėjau šiandien "Kultūristai", kadangi nebuvo jau net ką žiūrėt, galvoju ai nesvarbu, naujas filmas, su MB žiūrėjom, tiek to galvoju. Nenusivyliau, man patiko. thumbup.gif http://www.filmai.in...kultcristai.png
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 08 29, 20:30)

Public Enemies (2009) - puiki aktorių komanda (Christian Bale, Johnny Depp, Marion Cotillard) nuteikė geram filmui, bet gavau nuobodžią ir pernelyg ištęstą kino juostą. Sudomino tik kulminacinė scena, kurioje muzikinis takelis tiesiog puikiai kėlė įtampą. Veiksmo mėgėjams turėtų patikti, nes susišaudymų nemažai.

sitas, prisimenu, nuvyle r mane, nieko taip ir neparode.. taip, tikri faktai, bet .. ir ka? saudo-gaudo-bega-vaziuoja ir viskas
Atsakyti
Prisirinkau filmų rekomendaciijų čia, bandysiu žiūrėt bigsmile.gif

Mano filmų filmai:

I Am Sam/Aš esu Semas. Šono Peno vaidybai 100 balų.

A Beautiful Mind/Nuostabus protas Mosklininko šizofreniko +- biografija.

Schindler's List/Šindlerio sąrašas- apie žydų genocidą

Song For A Raggy Boy/Mažojo skarmaliaus daina- pagal tikrus įvykius. 1939 metai, berniukų kolonija, žiaurus režimas..Filmas, po kurio palieka sunku..

The Silence of the Lambs/Avinėlių tylėjimas- A. Hopkinsas čia nepakartojamas! Kokia įtaiga! 100 balų!

One Flew Over the Cuckoo's Nest/Skrydis virš gegutės lizdo- tiesiog senas, geras filmas. O koks žavingas čia Nikolsonas.

Nesenai peržiūrėtas ir patikęs, pagal tikrus įvykius pastatytas
The Stoning of Soraya M./Sorajos užmėtymas akmenimis- filmas su širdį draskančia pabaiga..

The Painted Veil/Nutapyta- lengvai susižiūrėjo, patiko.

Filmai relaksui:
Le peuple migrateur/Migruojantys paukčiai- kai norisi tiesiog pailsėti. Puikūs garso takeliai, relax biggrin.gif

Ta pačia tematika- filmų serija:
россия от края до края

Šiandienos vakarui išsirinkau čia minėtą Samsarą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 30 rugpjūčio 2013 - 10:26
QUOTE(BevardeX @ 2013 08 30, 11:21)

One Flew Over the Cuckoo's Nest/Skrydis virš gegutės lizdo- tiesiog senas, geras filmas. O koks žavingas čia Nikolsonas.

thumbup.gif Legendinis filmas, aktualus ir šiandien, o jaunas J. Nikolsonas - tiesiog nepakartojamas, pasiutėlis žėrinčiom akim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamond Fėja: 30 rugpjūčio 2013 - 10:32
"Now You See Me"
115 min - Crime | Mystery | Thriller

ka gi - manes nesuzavejo.
Catch me if you can, The Prestige ir Cobros 11 misinys. Kaip suprantu, turetu konkuruoti su The Prestige ir Illusionist, bet man tai cia ne konkurentas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vis pasiskaitinėju Jūsų rekomendacijas ir karts nuo karto įsitraukiu į filmų žiūrėjimą. Ką tik peržiūrėjom Pagalbos šauksmas / The Call - labai patiko thumbup.gif . Gal galit kažką panašaus pasiūlyti dar cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 30 rugpjūčio 2013 - 19:41
Katik su vyru paziurejom "puikus planas" cia rekomenduota,tai visai nieko, pasijuokem is sirdies.Gali ziuret ir vaikai.be poslybiu ir keiksmazodziu smile.gif
Dar labai rekomenduociau romantikos megejams " 3 metrai virs dangaus 2010" nerealus wub.gif wub.gif ziurejau dukart ir dar ziureciau! Yra ir antra dalis : noriu taves 2012 .Irgi nebloga,bet pirma dalis gerene.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2013 08 30, 23:05)
Katik su vyru paziurejom "puikus planas" cia rekomenduota,tai visai nieko, pasijuokem is sirdies.Gali ziuret ir vaikai.be poslybiu ir keiksmazodziu smile.gif
Dar labai rekomenduociau romantikos megejams " 3 metrai virs dangaus 2010" nerealus  wub.gif  wub.gif  ziurejau dukart ir dar ziureciau! Yra ir antra dalis : noriu taves 2012 .Irgi nebloga,bet pirma dalis gerene.

Mačiau 3 metrai virš dangaus abi dalis, pirma žymiai geresnė, nes ten meilės istorija gražiau perteikta ir įdomiau žiūrėt. blush2.gif Vakar peržiūrėjau "Skrydis" drąsiai galiu pasakyti, kad filmas įdomus ir vertas dėmesio, įtraukiantis, iš pradžių net širdis virpėjo ir kūnas pagaugais ėjo, visą filmą laikosi tokia savotiška įtampa, o ant galo to negro net ir pagailo.. verysad.gif Dabar planuoju žiūrėti "Requiem for a dream". Pažiūrėsiu ar verta bus sugaišt laiką ar ne. drinks_cheers.gif Dar labai noriu pažiūrėti siaubiaką, 2013 metų "The conjuring"(Išvarymas), tik lietuviško vertimo dar nėra, o ir titrų dar neatsirado, aš net neplanuoju laukti lt vertimo, griebsiu žiūrėt iškart kai tik titrai pasirodys. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 31, 14:28)
Dabar planuoju žiūrėti "Requiem for a dream". Pažiūrėsiu ar verta bus sugaišt laiką ar ne.

Vien nuo garso takelio man šiurpuliukai eina http://www.youtube.c...h?v=ID0MNbsAli0 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 31 rugpjūčio 2013 - 15:38
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 31, 15:28)
Dabar planuoju žiūrėti "Requiem for a dream". Pažiūrėsiu ar verta bus sugaišt laiką ar ne. drinks_cheers.gif

Nerealus filmas. Ir muzika, ir operatoriaus darbas tiesiog tobuli. Drąsiai įtraukčiau į visų laikų geriausių filmų dešimtuką.
Tarp kitko ,,Skrydis" man pasirodė tik nulaikomas. Neblogas, bet tik tiek...
Atsakyti