Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

user posted image
Atsakyti
Pažiūrėjau "Laiškai Sofijai". Likau sužavėta Roko Zubovo Vaidyba bigsmile.gif . Tas fizinis panašumas su MKČ nerealus. Labai patiko scenos, kur Rokas skambino pianinu ar dirigavo orkestrui - to nesuvaidins joks aktorius, čia reikia būti muzikantu - jis buvo muzikoje visu kūnu ir siela. Mano nuomone, Rokui sunkiau pavyko pavaizduoti pamišusį MKČ. Kai kurie recenzentai kibo prie Marijos Korenkaitės įkūnytos Sofijos - mano diletantiška nuomone, aš ten įžvelgiau ir meiles, ir skausmus ir t.t. Na, gal karšta kalba prieš minią tokia ... kažkokia. Vienu žodžiu, dabar mesiu klausytis Rihaną ar Nirvaną, o pulsiu Čiurlionio simfonijas biggrin.gif .Rekomenduoju kartu su anyta žiūrėjom - jai vienos nosinės neužteko
Atsakyti
LEEja, kaip K. Spacey gerbėjai, rekomenduoju serialą "House of Cards" (jei dar nežiūri).
Atsakyti
Ar žiūrėjot Laiškai Sofijai? Kaip jums?
Atsakyti
Now You See Me (2013). Labai patiko, gal kiek ištęstas, bet intriga išliko iki pat filmo pabaigos.

The Conjuring (2013). Visai neblogas, nors ir nebaisus siaubo filmas.

Funny People (2009). Filmas labiau patiko, nei nepatiko. Siužetas gana neblogas, bet komedija nepavadinčiau.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 09 08, 15:03)
LEEja, kaip K. Spacey gerbėjai, rekomenduoju serialą "House of Cards" (jei dar nežiūri).

o, aciu. as mat esu pries serialus, nes neturiu tiek jegu - po viena serija ziureti, o 5 kai paziuriu is karto, galva paskui skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 09 08, 10:23)

Ir?
QUOTE(katalike @ 2013 09 08, 14:03)

Aš esu skaičiusi pirmą tos serijos knygą. Nežinau, kiek tiksliai pagal ją serialas, bet knygos veikėjas tai niekšas kokių reta. Spacey, jaučiu, labai tinkamas tam vaidmeniui.

This is 40 (2012). Patiko, lengvas ir smagus. Daug pažįstamų situacijų.

In search of a midnight kiss (2007). Apie porelę, kuri, jam įdėjus skelbimą ir jai atsiliepus, susitinka ir kartu praleidžia paskutinę metų dieną. Apie visus tokius filmus sakau, kad jie panašūs į "Before sunrise", kuris man buvo pirmas ir kol kas turbūt pats geriausias. Šitas irgi iš tos pačios serijos, gal ne toks romantiškas, bet pakankamai mielas ir įdomus. Patiko.

Bel ami (2012). Dar kartą įsitikinau, kad neverta iškart po knygos pulti žiūrėti filmo, kai įspūdžiai dar visai švieži. Ypač jei ekranizacija daug prastesnė už knygą. Man čia kaip tik toks atvejis. Du didžiausi minusai- kad viskas vyko per daug greitai (tiesiog bėgte perbėgta per visus svarbius įvykius) ir pagrindinio vaidmens atlikėjas (Robertas Pattinsonas). Pattinsonas man patiko "Remember me", tai kaip aktoriaus jo nenurašau, bet šitam filme jis visai netiko. Knygos herojus- labai žavus, charizmatiškas ir gudrus vyras, patinkantis visoms moterims ir tuo puikiai besinaudojantis. Gi filme to žavesio nulis, visiškai neįmanoma patikėti, kad tokiam vyrui kristų po kojom kiekviena sutikta moteris. Žodžiu, koks nors kitas aktorius būtų pagerinęs vaizdą.
Ne visai į temą, bet Pattinsono veidą labai dažnai rodė filmo metu, todėl nori nenori teko neblogai apžiūrėti. Tai va, mano kuklia nuomone, jo labai miela šypsena, bet visai negražios akys. smile.gif O dėl filmo- nerekomenduočiau, nes iš tokios knygos buvo galima padaryti daug geresnį, panašaus lygio kaip pvz. "Pavojingi ryšiai".
Atsakyti
Penthouse North 2013. Geriausias siu metu veiksmo filmas. Pilnas itampos, net sirdis kalatojosi biggrin.gif Rekomenduoju 10/10
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 09 08, 19:43)
Aš esu skaičiusi pirmą tos serijos knygą. Nežinau, kiek tiksliai pagal ją serialas, bet knygos veikėjas tai niekšas kokių reta. Spacey, jaučiu, labai tinkamas tam vaidmeniui.

Taip ir yra biggrin.gif O kaip knyga vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 09 08, 20:00)
Taip ir yra biggrin.gif O kaip knyga vadinasi?

House of cards. Ne lietuvių kalba skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 09 08, 19:43)
Ir?

ir buvo labai gerai. Tikrais faktais paremta istorija ir Sigourney Weaver wub.gif privertė paverkt.
Atsakyti
Pažiūrėjau Sorają. Įspūdis nevienareikšmis, gal per daug nuomonių prisiskaičiau. Be galo graži motinos ir jos dukterų iškyla į gamtą, ta scena yra tikras filmo perlas. Bet scenarijus nuvylė, per mažai motyvacijos, per daug dokumentinio žiaurumo.
Atsakyti