Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(LEEja @ 2013 09 03, 08:14)
as sarasa esu cia pasidarius, nemazas, bet negaleciau nei vieno isbraukti smile.gif

http://pinterest.com...jd/good-movies/

O, mano tavo sąrašas labai aktualus didis.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 09 03, 10:17)
O, mano tavo sąrašas labai aktualus didis.gif

ziurek visus is eiles biggrin.gif privalomai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 09 03, 08:20)
ziurek visus is eiles biggrin.gif privalomai biggrin.gif

Nu tai kas be ko laugh.gif apie 40 matytų jau, didelė dalis norimų pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt neįmanoma išvardinti visų patikusių, bet šie pirmiausia šovė į galvą ax.gif
(aišku nepaminėsiu tokios klasikos kaip Žalioji mylia, Forestas Gampas, pabėgimas iš Šoušenko, requiem svajonei...kurie, savaime suprantama, nepalieka nė vieno abejingo rolleyes.gif )

The Motorcycle diaries

The perk of being a wallflower

La tigre e la nieve

District 9

Crash

Jeux d'enfants

Last night

In Bruges

V for Vendeta wub.gif

The diving bell and the butterfly wub.gif

Cloverfield

No country for old men

Atsakyti
Vakar pažiūrėjau Requiem for a dream ir turbūt būsiu vienintelė, kuriai tas filmas nei šioks, nei toks cool.gif Taip, aktualios temos paliestos, bet filmas iš esmės man nepatiko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 03 rugsėjo 2013 - 12:04
Mano TOP:

Stalker (1979)
The Reader
The Hours
Magnolia
Dolls (2002)
Requiem for a Dream
American History X
American Beauty
Brokeback Mountain
Leon
Oldboy
Dogville
Dancer in the Dark
The Elephant Man
Edward Scissorhands
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Le fabuleux destin d'Amélie Poulain
Never Let Me Go
He Was a Quiet Man
Control (2007)
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 09 03, 13:04)
Vakar pažiūrėjau Requiem for a dream ir turbūt būsiu vienintelė, kuriai tas filmas nei šioks, nei toks cool.gif Taip, aktualios temos paliestos, bet filmas iš esmės man nepatiko cool.gif

drinks_cheers.gif man tas pats 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Reservation Road (2007) - apie tai, kaip vienas vyriškis važiuodamas automobiliu partrenkia berniuką ir nuvažiuoja tolyn. Patiko, kad rodoma ne tik aukos šeima, bet ir tas vyriškis, kuris įvykdė šį nusikaltimą. Mirusio sūnaus tėvas nori žūtbūt išsiaiškinti žudiką, o tuo tarpu vyriškį, kuris partrenkė- kaltės jausmas. O galop jie dar ir susipažįsta... Kažkaip jautriai į visą šią situaciją reagavau, nes ašaros byrėjo bent jau pirmą pusvalandį tai tikrai. Nors gal nieko ypatingo ir nebuvo, bet pasirodė įtaigus.

Exam (2009) - įtemptas trileris, kuris įtraukė nuo pat pradžių, tik po kulminacijos vykęs pokalbis apie tai, kuo užsiima toji kompanija, man nepatiko ir kiek sugadino bendrą įspūdį. Bet vis vien vertas žiūrėjimo.

The Box (2009) - idėja puiki, tik va su įgyvendinimu man kiek ir pritrūko. Pasirodė nuobodus ir pernelyg ištęstas, pabaigiau tik iš trečio karto. Na, didžiausias minusas tas, kad kai kur fantastikos buvo daugiau nei reikėjo. Nors Cameron Diaz rimtesniame vaidmenyje pamatyti įdomu.

Planet Terror (2007) - bendro R. Rodriguez ir Q. Tarantino darbo Grindhouse viena ,,sudėtinė dalis'' (ar kaip tai pavadinti biggrin.gif ). Kiek ištęstas ir zombių tematika man ne per įdomiausia, bet vietomis labai smagiai nuteikė.

Na, o į mano Top'ą pakliūna šie filmai (ir tikrai įvairūs savo tematika bei žanru):

The New World (2005)
Dirty Dancing: Havana Nights (2004)
Iron Road (2008)
Fight Club (1999)
Les Miserables (2012)
Inglourious Basterds (2009)
Intouchables (2011)
Forrest Gump (1994)
Love Actually (2003)
The Green Mile (1999)
The Help (2011)
Requiem for a Dream (2000)
(500) Days of Summer (2009)
American Beauty (1999)
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
Detachment (2011)
Atonement (2007) wub.gif
Slumdog Millionaire (2008)
10 Things I Hate About You (1999)
La vita è bella (1997)
The Could Mountain (2003)
The Reader (2008)
The Flowers of War (2011)
Million Dollar Baby (2004)
Candy (2006)
Chocolat (2000)
Brothers (2009)
Le scaphandre et le papillon (2007)
I Am Sam (2001)
Zwartboek (2006)
Das Experiment (2001)
Eden Lake (2008) (siaubo f.)
American History X (1998)
The Machinist (2004)
Jeux d'enfants (2003)
Dot the I (2003)

ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 03 rugsėjo 2013 - 16:59
QUOTE(liniokas @ 2013 09 01, 08:16)
Vakar galų gale atėjo eilė Getsbiui  smile.gif
Žodžiu filmas mano akimis nėra prastas, bet kiek per ilgas ir tikrai ne super duper  rolleyes.gif Jei lyginti su kitais panašios tematikos filmais, yra ir jautresnių meilės istorijų.

Man taip pat istempta paprasta meiles istorija. Ir tos meiles nelaai iziurejau, nebent vyro meiluze labiausiai is visu atrode isimylejusi biggrin.gif

QUOTE(BevardeX @ 2013 09 03, 06:04)

Manes irgi nelabai uzkabino. Man labiau patiko "Trainspotting" Ne tokia pamokanti, bet idomesne biggrin.gif

Daugelis savo sarase esate paminejusios filma Crash ar galite daugiau apie ji pakometuoti?
Atsakyti
Va butent, Getsbyje tas ir uzkliuvo, kad nebuvo ten meiles per daug, ypac is moters puses neapsisprendimas ir isskaiciavimas biggrin.gif

"Requiem for a dream" ziurejau jau senokai, labai sukrete, toks niurus filmas, bet manau, kad parodo tikrasias priklausomybes pasekmes. Ir tituline muzika (Mocartas, jei neklystu) ispudi labai sustiprina.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 09 03, 12:25)
"Requiem for a dream" ziurejau jau senokai, labai sukrete, toks niurus filmas, bet manau, kad parodo tikrasias priklausomybes pasekmes. Ir tituline muzika (Mocartas, jei neklystu) ispudi labai sustiprina.

Realiai tik tos babytes priklausomybe atrode tokia tikra, o kiti tai pykst pokst ir nieko g.gif Reikia man turbut Soraya paziureti kad sukrestu, bet bijau biggrin.gif
Atsakyti