Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(abiga @ 2013 09 03, 19:25)
Ir tituline muzika (Mocartas, jei neklystu) ispudi labai sustiprina.

Clint Mansell
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 09 02, 11:27)
as tai samoningai neziuriu The stoning of Soraya M smile.gif

Aš irgi. smile.gif

QUOTE(LEEja @ 2013 09 03, 09:14)
as sarasa esu cia pasidarius, nemazas, bet negaleciau nei vieno isbraukti smile.gif

http://pinterest.com...jd/good-movies/

O, kiek daug gerų filmų. 81 esu mačiusi, o likusių daugumą noriu pamatyti.
Kažkiek nustebau, radusi "Into the wild", nepagalvočiau, kad jis tavo skonio. smile.gif

Kitų sąrašai irgi geri, tik keista, kad beveik visi paminėti filmai pakankamai nauji, šio amžiaus.

QUOTE(laTulipe @ 2013 09 03, 17:58)
Reservation Road (2007)
... Kažkaip jautriai į visą šią situaciją reagavau, nes ašaros byrėjo bent jau pirmą pusvalandį tai tikrai. Nors gal nieko ypatingo ir nebuvo, bet pasirodė įtaigus.

Man irgi patiko, ir istorija, ir aktoriai. Vienas geresnių filmų apie vaiko netektį. Norėčiau pamatyti dar kartą vien dėl abiejų tėvų paskutinio (lyg ir) susitikimo scenos.

Kas klausė dėl Crash (2004)- man tai visai nebloga drama apie rasizmą, netoleranciją, išankstinį nusistatymą, nors Oskaro už metų filmą nebūčiau davusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2013 09 03, 19:47)
Realiai tik tos babytes priklausomybe atrode tokia tikra, o kiti tai pykst pokst ir nieko  g.gif Reikia man turbut Soraya paziureti kad sukrestu, bet bijau  biggrin.gif

Pažiūrėkit Song for a Raggy Boy- reali ir skaudi istorija. Sorayos nežiūrėkit schmoll.gif

O aš pažiūrėjau Samsara- labai fainas filmukas poilsiui, nė nepajutau, kaip praėjo 2 val smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 04 rugsėjo 2013 - 07:57
QUOTE(katilina @ 2013 09 03, 22:08)

O, kiek daug gerų filmų. 81 esu mačiusi, o likusių daugumą noriu pamatyti.
Kažkiek nustebau, radusi "Into the wild", nepagalvočiau, kad jis tavo skonio.  smile.gif

ka as zinau, kad gal as kaip ir neturiu to kazkokio labai ryskiai isreiksto skonio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Ačiū už parašytus savo TOP`us - papildžiau savo norimų peržiūrėti filmų sąrašą biggrin.gif
Vakar peržiūrėjau The Stoning of Soraya M. ir tikrai nesigailiu kad žiūrėjau, nors buvo čia visokių nuomonių (kas turbūt dar labiau suintrigavo šį filmą peržiūrėti dar greičiau nei buvo planuota) ... Žiaurus, bet tikrai vertas dėmesio 4u.gif

O mano TOP`as matyt būtų toks ax.gif :

The Stoning of Soraya M.
The Kite Runner / Bėgantis paskui aitvarą ( ne tik filmas, bet ir knyga buvo superinė ...)
The Intouchables / Neliečiamieji
Life is Beautiful/ Gyvenimas yra gražus (labai įdomus, nestandartinis istorijos pateikimas)
The Boy in the Striped Pajamas /Berniukas dryžuota pižama
The Pianist/ Pianistas
Django Unchained / Ištrūkęs Džango
Flight /Skrydis
Olympus Has Fallen / Olimpo apgultis
The Call / Skambutis (2013)
Atsakyti
Vakar pažiūrėjau Séraphine (2008)- patiko, puiki prancūziška drama!
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 05 rugsėjo 2013 - 08:14
Žiūrėjau The edge of heaven, filmas neblogas, į labiausiai patikusių sąrašą nepatektų, bet kad žiūrėjau, nesigailiu ax.gif . Įstorija apie Vokietijoje gyvenantį turką, kuris keliauja į Turkiją ieškoti savo tėvo merginos dukros smile.gif

Taip pat peržiūrėjau Head in the clouds, graži meilės istorija, gimusi antrojo pasaulinio karo išvakarėse rolleyes.gif
Atsakyti
ir kokio velnio aš nusprendžiau žiūrėti The Stoning of Soraya M doh.gif rezultate jo nedažiūrėjau (ties scena kur ja pradėjo mėtyti akmenimis išjungiau ) , apsižliumbiau, o grįžęs MB išvadino mane durne, nes nesuprato kad čia vyksta doh.gif nežiūrėkit kas yra jautrūs, per daug žiauru, o ypač kai žinau kad tai pagal tikrus faktus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 06 rugsėjo 2013 - 07:45
QUOTE(BevardeX @ 2013 08 30, 10:21)
The Silence of the Lambs/Avinėlių tylėjimas- A. Hopkinsas čia nepakartojamas! Kokia įtaiga! 100 balų!

Peržiūrėjau ir aš, kadangi tikėjausi labai daug, kiek nusivyliau. Hopkinsas patiko, Foster erzino doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2013 07 31, 11:55)
Pacific rim . Turinys standartinis, bet ne dėl jo ir žiūrėjau. Vizualiai filmas labai patiko, būtent todėl jį tik kino teatre ir verta žiūrėti.

Taip, vizualiai labai gerai pateiktas, ilgai jo laukiau, bet tikėjausi, kad bus įspūdingesnis (tiek siužetu, tiek vizualiai).

Vakar žiūrėjom Now You See Me (2013). Man didelio įspūdžio nepaliko, vyrui patiko. Vaizdo efektai neblogi, sakyčiau, kad gerai tinka lengvam kino vakarui.

Iš labiausiai patikusių, kuriuos dabar pamenu, buvo The Hunter (2011), The Grey (2011), The Libertine (2004). Duočiau 10/10.

Šiandien savo eilės laukia The Stoning of Soraya M. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 09 06, 10:25)
Peržiūrėjau ir aš, kadangi tikėjausi labai daug, kiek nusivyliau. Hopkinsas patiko, Foster erzino  doh.gif  biggrin.gif

mane jis irgi kiek nuvylė blush2.gif Nors Hopkinsas puikus.

Contagion (2011) - krūva gerai žinomų aktorių (Winslet, Law, Damon, Cotillard ir t.t.), bet nieko gero nepamačiau ir jau po pusės vos neužmigau. Nuobodus.
Atsakyti
Vakar pažiūrėjau Venuto al mondo 2012. Labai patiko P. Kruz šitam filme, nors šiaip nelabai man ji. Filmas taipogi paliko gerą įspūdį. Karas yra blogis :/ 6/10

Mėgstančioms filmus su ski-fi elementais siūlau pažiūrėti The Fountain (2006) .
Atsakyti