Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Insomnia (2002) - Christopher Nolan filmas, norvegiško filmo amerikietiškas perdirbinys. Labiausiai patiko Al Pacino vaidyba - ir tai bene vienintelis pliusas, kurį įžvelgiau. Kažkaip nuobodus pasirodė, tai vakar pradėjau žiūrėt, o šiandien paskutinį pusvalandį dabaigiau. Turėtų patikti psichologinių detektyvų/trilerių mėgėjams, (nors veiksmo nesitikėkite).

Julie & Julia (2009) - va šitas tai tikriausiai pranoko visus lūkesčius. Na, nesakysiu, kad ,,vienas geriausių'' ar pan, bet vertas dėmesio, kai norėsis ko nors paprasto ir mielo. Rodoma daug gaminimo proceso, maisto, tad alkanoms nepatariu žiūrėt. Pati nemėgėja gaminti, bet po šio filmo taip ir užsinorėjau pasisukioti virtuvėje. Amy Adams ir Meryl Streep tiesiog puikios. Su malonumu ir darsyk pažiūrėčiau.
Atsakyti
No Strings Attached (2011). Visai neblogas filmas lengvam vakarui.

Your Highness (2011). Pripažinsiu, buvo tikrai nemažai juokingų vietų, bet kažkuo filmas man nepatiko, o MB net du kartus žiūrėjo.
Atsakyti
The secret life of words puikus filmas.Rekomenduoju
http://www.imdb.com/title/tt0430576/
Patiks toms,kurias suzavejo Twice born
Atsakyti
Adore/The Perfect Mothers 2013 filmas apie dvi geriausias drauges ir jų sūnus. Ir keistus jų santykius. Ramus filmas,tiesa,po filmo vis galvojau apie tokius santykius ir filmo pabaigą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 01 spalio 2013 - 13:39
QUOTE(laTulipe @ 2013 09 30, 18:50)

Julie & Julia (2009) -

šitą ir aš kažkurį vakarą pažiūrėjau. Ir patiko, apie maistą išvis filmus mėgstu. O dar M.Streep komiškas personažas, tas cypiantis , rėkiantis, net nežinau kaip pavadint, balsas, varė iš proto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 10 01, 14:39)
Adore/The Perfect Mothers 2013 filmas apie dvi geriausias drauges ir jų sūnus. Ir keistus jų santykius. Ramus filmas,tiesa,po filmo vis galvojau apie tokius santykius ir filmo pabaigą  rolleyes.gif

Prisidedu prie rekomendaciju. Labai geras,idomus filmas. Gal kazkapanasaus parekomenduosit?
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2013 10 01, 16:53)
Prisidedu prie rekomendaciju. Labai geras,idomus filmas. Gal kazkapanasaus parekomenduosit?

Oi žinokit labai atsitiktinai vakar radau tą filmą,kitų panašių negaliu parekomenduot g.gif
Atsakyti
neseniai žiūrėjau puikų "the hunger games" filmą. man labai patiko. nors nesu mėgėja science fiction žanro, bet filmas sužavėjo ir įtraukė nuo pirmų minučių. turėtų būti ir antra dalis šio filmo. laukiu nesulaukiu. jei kas galėtų parekomenduoti kažką panašaus į šį filmą, būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 10 01, 20:28)
Oi žinokit labai atsitiktinai vakar radau tą filmą,kitų panašių negaliu parekomenduot  g.gif

Dabar pati atsiminiau biggrin.gif Womb (Clone) 2010
Atsakyti
Sveikos filmų mėgėjos,
Seku jus jau seniausiai biggrin.gif Ačiū už rekomendacijas 4u.gif

Kur galima pažiūrėti tą "Adore" filmą?Niekur nerandu g.gif

Na o aš peržiūrėjau lenkų filmą "My father's bike".Likau sužavėta šiuo filmu,kažkuo jis priminė mano vaikystę,atostogas kaime.. wub.gif Seniai mačiau tokį paprastą,bet kartu labai gilią mintį turintį filmą.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 10 01, 21:15)
neseniai žiūrėjau puikų "the hunger games" filmą. man labai patiko. nors nesu mėgėja science fiction žanro, bet filmas sužavėjo ir įtraukė nuo pirmų minučių. turėtų būti ir antra dalis šio filmo. laukiu nesulaukiu. jei kas galėtų parekomenduoti kažką panašaus į šį filmą, būčiau labai dėkinga.  4u.gif

Labai panašus Battle Royal / Batoru rowaiaru (2000)

Serendipity (2001) - miela romantinė komedija. Paprasta, gal kiek fantastinė (ai, nors realiai jos visos iš fantazijos srities kažkiek biggrin.gif ), sukėlusi gerų emocijų.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2013 10 01, 16:53)

Savage grace
Manau,bus panasu.
Atsakyti