ketvirtadieni per BTV 21:30 In Bruges

Per LNK rodė filma 2013.08.18 d. Gal žinote iš kur galima parsisiusti?
PREMJERA Šeimos nepasirinksi (You Can't Choose Your Family). Rež.: Christian Clavier. Vaid.: Christian Clavier, Jean Reno. Prancūzija. 2011. Komedija.
PREMJERA Šeimos nepasirinksi (You Can't Choose Your Family). Rež.: Christian Clavier. Vaid.: Christian Clavier, Jean Reno. Prancūzija. 2011. Komedija.
Side Effects (2013) - įdomus trileriukas, su patinkančia tematika (psichiatras, depresija ir pan), taigi, žiūrėti buvo nenuobodu. Įtraukiantis nuo pat pradžių ir ne itin nuspėjamas, tad kulminacija kiek nustebino. Rooney Mara paliko gerą įspūdį. Tiesa, visgi į pabaigą man ten nebelabai patiko, kaip viskas vystėsi, bet visumoj vertas dėmesio.
Tiesa, jau yra paskelbtas trumpasis filmų sąrašas, iš kurio bus renkami nominantai Geriausio užsienio filmo kategorijoje ,,Oskaruose". Tai labai apsidžiaugiau pamačiusi, kad į tą sąrašą pakliuvęs ir The Hunt. Tikiuosi, kad bent tarp penkių geriausių bus galima jį išvysti

Tiesa, jau yra paskelbtas trumpasis filmų sąrašas, iš kurio bus renkami nominantai Geriausio užsienio filmo kategorijoje ,,Oskaruose". Tai labai apsidžiaugiau pamačiusi, kad į tą sąrašą pakliuvęs ir The Hunt. Tikiuosi, kad bent tarp penkių geriausių bus galima jį išvysti

QUOTE(laTulipe @ 2013 10 08, 23:59)
Side Effects (2013) - įdomus trileriukas, su patinkančia tematika (psichiatras, depresija ir pan), taigi, žiūrėti buvo nenuobodu. Įtraukiantis nuo pat pradžių ir ne itin nuspėjamas, tad kulminacija kiek nustebino. Rooney Mara paliko gerą įspūdį. Tiesa, visgi į pabaigą man ten nebelabai patiko, kaip viskas vystėsi, bet visumoj vertas dėmesio.

O man, kaip tik labai nuspėjamas pasirodė

Little whit lies, labai patiko

Sveikos mergaitės
Noriu paklausti, kur žiūrite filmus, ar siunčiatės su programėlėmis, ar kažkur online randate, gal pasidalinsite info

Noriu paklausti, kur žiūrite filmus, ar siunčiatės su programėlėmis, ar kažkur online randate, gal pasidalinsite info

QUOTE(Amabel @ 2013 10 09, 12:52)
Little whit lies, labai patiko
, mielas, jaukus filmas apie kompaniją draugų, atostogaujančių pajūryje, kas nori vakarui smagaus filmo, bet yra alergiškas holivudinėms komedijoms, tai rekomenduoju šį 

O man visai nepatiko, "neužkabino", teko išjungt. Gal ten vėliau ir pasidaro įdomu, bet pradžia man pasirodė chaotiška ir erzinanti, tai neturėjau kantrybės žiūrėti toliau.
QUOTE(katalike @ 2013 10 09, 17:49)
O man visai nepatiko, "neužkabino", teko išjungt. Gal ten vėliau ir pasidaro įdomu, bet pradžia man pasirodė chaotiška ir erzinanti, tai neturėjau kantrybės žiūrėti toliau.
gauni i rura, kad nepabaigei.
pradzia gal taip, tokia misraine, bet paskui kaip viskas graziai rutuliojasi:) paziurek butinai
QUOTE(LEEja @ 2013 10 09, 17:52)
gauni i rura, kad nepabaigei.
pradzia gal taip, tokia misraine, bet paskui kaip viskas graziai rutuliojasi:) paziurek butinai
Vėlai pradėjau žiūrėt, miegot norėjosi

Šiandien pažiūrėtas Rush (2013), action/biography/drama. Man, kaip biografijų ir Formulės 1 gerbėjai, laaaaabai skaniai šis filmas susižiūrėjo. Filmas "holivudiškai nenusaldintas", padarė labai gerą įspūdį - matyti, kur tie 38 biudžeto milijonai išėjo
. Aišku, jis akivaizdžiai atrastas labiau specifinės publikos - juk ne kiekvienam automobiliai ir F1 patinka. Galiuosi, kad anksčiau nepažiūrėjau, nes neskaudančia širdimi duodu 10/10. Būtinai žiūrėsiu ir antrąkart.

QUOTE(Asta L. @ 2013 10 09, 21:24)
Galiuosi, kad anksčiau nepažiūrėjau
Tai kad tik rugsėjį pasirodė

QUOTE(katalike @ 2013 10 09, 18:08)
tas a la prancūziškas socializavimasis ir visa kita kažkaip svetima, gal dėl to sunku įsijaust 

Mane kažkiek erzino pradžioj tas visų bučiavimasis su visai, bet paskui matyt akis priprato

Vakar žiūrėjau Renoir (2012), kažkaip labai sunkiai sekėsi, niekaip neužkabino, labai ištemptas filmas , kuriame, kaip man pasirodė, visiškai nieko nevyksta

Sakyčiau, gražus, bet nuobodus filmas

Nors tema apie filmus bet as parekomenduosiu seriala
labai itraukiantis ir dramatiskas, apie visiems zinoma pranase Vanga
http://film.ua/en/di...bution/news/750

http://film.ua/en/di...bution/news/750