Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

ketvirtadieni per BTV 21:30 In Bruges wub.gif
Atsakyti
Per LNK rodė filma 2013.08.18 d. Gal žinote iš kur galima parsisiusti?
PREMJERA Šeimos nepasirinksi (You Can't Choose Your Family). Rež.: Christian Clavier. Vaid.: Christian Clavier, Jean Reno. Prancūzija. 2011. Komedija.
Atsakyti
Side Effects (2013) - įdomus trileriukas, su patinkančia tematika (psichiatras, depresija ir pan), taigi, žiūrėti buvo nenuobodu. Įtraukiantis nuo pat pradžių ir ne itin nuspėjamas, tad kulminacija kiek nustebino. Rooney Mara paliko gerą įspūdį. Tiesa, visgi į pabaigą man ten nebelabai patiko, kaip viskas vystėsi, bet visumoj vertas dėmesio. 4u.gif

Tiesa, jau yra paskelbtas trumpasis filmų sąrašas, iš kurio bus renkami nominantai Geriausio užsienio filmo kategorijoje ,,Oskaruose". Tai labai apsidžiaugiau pamačiusi, kad į tą sąrašą pakliuvęs ir The Hunt. Tikiuosi, kad bent tarp penkių geriausių bus galima jį išvysti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 10 08, 23:59)
Side Effects (2013) - įdomus trileriukas, su patinkančia tematika (psichiatras, depresija ir pan), taigi, žiūrėti buvo nenuobodu. Įtraukiantis nuo pat pradžių ir ne itin nuspėjamas, tad kulminacija kiek nustebino. Rooney Mara paliko gerą įspūdį. Tiesa, visgi į pabaigą man ten nebelabai patiko, kaip viskas vystėsi, bet visumoj vertas dėmesio. 4u.gif

O man, kaip tik labai nuspėjamas pasirodė hihihi.gif

Little whit lies, labai patiko wub.gif , mielas, jaukus filmas apie kompaniją draugų, atostogaujančių pajūryje, kas nori vakarui smagaus filmo, bet yra alergiškas holivudinėms komedijoms, tai rekomenduoju šį thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Noriu paklausti, kur žiūrite filmus, ar siunčiatės su programėlėmis, ar kažkur online randate, gal pasidalinsite info 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 10 09, 12:52)
Little whit lies, labai patiko wub.gif , mielas, jaukus filmas apie kompaniją draugų, atostogaujančių pajūryje, kas nori vakarui smagaus filmo, bet yra alergiškas holivudinėms komedijoms, tai rekomenduoju šį  thumbup.gif

O man visai nepatiko, "neužkabino", teko išjungt. Gal ten vėliau ir pasidaro įdomu, bet pradžia man pasirodė chaotiška ir erzinanti, tai neturėjau kantrybės žiūrėti toliau.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 09, 17:49)
O man visai nepatiko, "neužkabino", teko išjungt. Gal ten vėliau ir pasidaro įdomu, bet pradžia man pasirodė chaotiška ir erzinanti, tai neturėjau kantrybės žiūrėti toliau.

gauni i rura, kad nepabaigei.
pradzia gal taip, tokia misraine, bet paskui kaip viskas graziai rutuliojasi:) paziurek butinai
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 10 09, 17:52)
gauni i rura, kad nepabaigei.
pradzia gal taip, tokia misraine, bet paskui kaip viskas graziai rutuliojasi:) paziurek butinai

Vėlai pradėjau žiūrėt, miegot norėjosi biggrin.gif Gal prasukt pradžią? biggrin.gif Šiaip man veikėjai nelabai, tokie visi-su visais, tas a la prancūziškas socializavimasis ir visa kita kažkaip svetima, gal dėl to sunku įsijaust g.gif
Atsakyti
Šiandien pažiūrėtas Rush (2013), action/biography/drama. Man, kaip biografijų ir Formulės 1 gerbėjai, laaaaabai skaniai šis filmas susižiūrėjo. Filmas "holivudiškai nenusaldintas", padarė labai gerą įspūdį - matyti, kur tie 38 biudžeto milijonai išėjo smile.gif . Aišku, jis akivaizdžiai atrastas labiau specifinės publikos - juk ne kiekvienam automobiliai ir F1 patinka. Galiuosi, kad anksčiau nepažiūrėjau, nes neskaudančia širdimi duodu 10/10. Būtinai žiūrėsiu ir antrąkart. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 10 09, 21:24)
Galiuosi, kad anksčiau nepažiūrėjau

Tai kad tik rugsėjį pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 09, 18:08)
tas a la prancūziškas socializavimasis ir visa kita kažkaip svetima, gal dėl to sunku įsijaust g.gif

Mane kažkiek erzino pradžioj tas visų bučiavimasis su visai, bet paskui matyt akis priprato biggrin.gif

Vakar žiūrėjau Renoir (2012), kažkaip labai sunkiai sekėsi, niekaip neužkabino, labai ištemptas filmas , kuriame, kaip man pasirodė, visiškai nieko nevyksta g.gif, nors gamta ir paties filmo spalvos nuostabiai gražios wub.gif.
Sakyčiau, gražus, bet nuobodus filmas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amabel: 10 spalio 2013 - 07:36
Nors tema apie filmus bet as parekomenduosiu seriala blush2.gif labai itraukiantis ir dramatiskas, apie visiems zinoma pranase Vanga
http://film.ua/en/di...bution/news/750
Atsakyti