Labas,mes Mileriai irgi sakyciau kazkoks neusipratimas.. Kvailoka,tustoka amerikoniska komedija,net neipusejau

QUOTE(Vajuza @ 2013 10 06, 15:37)
Labas,mes Mileriai irgi sakyciau kazkoks neusipratimas.. Kvailoka,tustoka amerikoniska komedija,net neipusejau 

Labai patiko Cafe de flore, tokio tipo filmus dievinu, kurių neužmiršti vos tik pažiūrėjus

QUOTE(katalike @ 2013 10 06, 12:49)
O jūs pastebėjote alegoriją? Štai dėl ko jį taip giria, ne tik dėl įtempto siužeto ir vaizdų.
Aš, galima sakyti, nujaučiau. Bet tikrai taip aiškiai nemačiau kiekvieno etapo, simbolio.
Paaiškinimas (pirma žinutė):
http://www.imdb.com/...54?ref_=tt_bd_4
Aš, galima sakyti, nujaučiau. Bet tikrai taip aiškiai nemačiau kiekvieno etapo, simbolio.
Paaiškinimas (pirma žinutė):
http://www.imdb.com/...54?ref_=tt_bd_4
oho, įdomios įžvalgos.
Kad filme kosmoso erdvė gali būti metafora žmogaus vidinės erdvės aš įtariau tik pamačiusi akivaizdžią užuominą. Nepakartojama scena buvo

daugiau tuos simbolius gali dabar tik numanyti, ir erdvės jiems kaip tame kosmose, viskas gali būti ir priežastis ir pasekmė vienu metu, kaip ir gravitacija, pražudžiusi jos vaiką, bet ir tampanti jos gyvybės sąlyga.
dabar gal susigulėjus mintims gali interpretuoti filmą, kaip ir "Kosminė odisėja 2001", o kino teatre pagrindinis filmo veikėjas buvo tik vaizdas, man jis nepaliko šanso kitaip jį suprasti, kaip tik regėjau

QUOTE(katilina @ 2013 10 05, 13:18)
Niekaip nesuprantu, kaip toks filmas gali nepatikti. Fainas ir smagus, abi istorijos įdomios (ypač prancūziškoji). Aktoriai superiniai. Na tikrai, jis net vyrams patinka.
Jau rašiau kažkada, bet galiu ir pakartoti. Tai nereiškia, kad tos knygos buvo prastos, tiesiog ekranizacijos man labiau patiko.
Fight club (1999)
Chocolat (2000)
Julie and Julia (2009)
The virgin suicides (1999)
Wonder boys (2000)
Mrs Dalloway (1997)
Smilla's sense of snow (1997)
Foxfire (1996)
Snow falling on cedars (1999)
About a boy (2002)
Hannibal (2001)
Love story (1970)
Tiek dabar prisimenu. O dar kiek yra filmų, lygių knygoms.
Pažiūrėjau vakar Iron man 2. Va čia tai nuobodus filmas. Man ir pirmasis ne itin patiko, bet bent jau siužetas įdomesnis buvo.

Jau rašiau kažkada, bet galiu ir pakartoti. Tai nereiškia, kad tos knygos buvo prastos, tiesiog ekranizacijos man labiau patiko.
Fight club (1999)
Chocolat (2000)
Julie and Julia (2009)
The virgin suicides (1999)
Wonder boys (2000)
Mrs Dalloway (1997)
Smilla's sense of snow (1997)
Foxfire (1996)
Snow falling on cedars (1999)
About a boy (2002)
Hannibal (2001)
Love story (1970)
Tiek dabar prisimenu. O dar kiek yra filmų, lygių knygoms.
Pažiūrėjau vakar Iron man 2. Va čia tai nuobodus filmas. Man ir pirmasis ne itin patiko, bet bent jau siužetas įdomesnis buvo.
+ The Reader. Tikrai 100 kart geresnis nei knyga.
QUOTE(Amabel @ 2013 10 06, 16:12)

Labai patiko Cafe de flore, tokio tipo filmus dievinu, kurių neužmiršti vos tik pažiūrėjus

Maciau cafe de flore ir man labai patiko,patiko pati mintis filmo,supratau,tik baigusi ziureti

Papildyta:
QUOTE(vitutej @ 2013 10 06, 17:26)
+ The Reader. Tikrai 100 kart geresnis nei knyga.
The reader irgi patiko labai

QUOTE(Asta L. @ 2013 10 05, 17:21)
Aš nuo "Hard candy" akių negalėjau atitraukti, nerealiai patiko.

QUOTE(gaily @ 2013 10 06, 12:22)
Katik paziurejau, labai patiko ir suzavejo, muzika, vaizdai, kultura.. Super!
Džiaugiuosi, kad patiko.

QUOTE(Vajuza @ 2013 10 06, 15:37)

Kvailoka ir tuštoka dar nėra blogai, svarbiausia, kad juokinga būtų (čia aš bendrai apie tokias komedijas kalbu, nes šitos dar nesu mačiusi).
The bling ring (2013)- apie garsenybių namus apvaginėjančią paauglių grupelę. Na nežinau, nežinau... Iš tokios režisierės kaip Coppola lyg ir kažko išskirtinesnio norėtųsi. Nesakau, kad visai nepatiko, bet šiaip labai lengvai pamirštamas filmas. Į kvailus ir tuščius veikėjus žiūrėti- ne pats didžiausias malonumas.
QUOTE(Aglėja @ 2013 10 01, 21:28)
Kadangi buvau mačius Adore (2013) ir jis man patiko, tai pamaniau, kad reikėtų ir šitą pažiūrėti

A Beautiful Mind (2001) - užkabino ne nuo pat pradžių, bet vėliau tiesiog sunku buvo atsitraukti. Puiki, sukrečianti, bet kartu ir įkvepianti istorija. Tikriausiai čia jau visos mačiusios, bet, jei dar yra, kas jo nematė, tai rekomenduoju.
Last Night (2010) - ramus, lėtas, bet būtent tuo ir patikęs. Pats tas vakarui prieš miegą, kadangi stiprių emocijų nesukėlė, nors tema narstoma rimta. Toks užliūliuojantis ir, rodos, nieko ypatingo nėra, bet čia panašiai kaip ir Closer (man jie savo nuotaikomis ir šiek tiek tematika panašūs): bendra filmo atmosfera neužsimiršta jau kelinta diena.
Death Proof (2007) - Q. Tarantino filmas. Į akis (o gal tiksliau ausis) nuo pat pradžių krito Tarantiniškas muzikinis takelis, tačiau ilgą laiką tai ir tebuvo viskas, kas nors kiek mane domino. Dialogai iš serijos ,,apie nieką", veikėjai neįdomūs, gal tik Maikas kiek daugiau žavėjo savo maniakišku juoku. Maždaug po valandos sulaukiau šiokio tokio atotrūkio ir smagesnių scenų, tad galvojau, kad štai, pagaliau prasidės, bet vėl buvo grįžtama prie neįdomių pokalbių, kol galų gale už kantrybę likau apdovanota: paskutinis pusvalandis tiesiog puikus: ir veiksmo, ir humoro pakako užtektinai. Bet visumoje kiek geriau už vidutinį, nes jei ne tas pusvalandis, tai sakyčiau, kad sugaišau laiką be reikalo.
O Brother Where Art Thou (2000) - smagi kriminalinė komedija su tiesiog nuostabiu muzikiniu takeliu. Humoras vertas dėmesio, kadangi nėra visokių nesąmoningų juokelių, charakteriai - įdomūs ir saviti. Patiko.
Last Night (2010) - ramus, lėtas, bet būtent tuo ir patikęs. Pats tas vakarui prieš miegą, kadangi stiprių emocijų nesukėlė, nors tema narstoma rimta. Toks užliūliuojantis ir, rodos, nieko ypatingo nėra, bet čia panašiai kaip ir Closer (man jie savo nuotaikomis ir šiek tiek tematika panašūs): bendra filmo atmosfera neužsimiršta jau kelinta diena.
Death Proof (2007) - Q. Tarantino filmas. Į akis (o gal tiksliau ausis) nuo pat pradžių krito Tarantiniškas muzikinis takelis, tačiau ilgą laiką tai ir tebuvo viskas, kas nors kiek mane domino. Dialogai iš serijos ,,apie nieką", veikėjai neįdomūs, gal tik Maikas kiek daugiau žavėjo savo maniakišku juoku. Maždaug po valandos sulaukiau šiokio tokio atotrūkio ir smagesnių scenų, tad galvojau, kad štai, pagaliau prasidės, bet vėl buvo grįžtama prie neįdomių pokalbių, kol galų gale už kantrybę likau apdovanota: paskutinis pusvalandis tiesiog puikus: ir veiksmo, ir humoro pakako užtektinai. Bet visumoje kiek geriau už vidutinį, nes jei ne tas pusvalandis, tai sakyčiau, kad sugaišau laiką be reikalo.
O Brother Where Art Thou (2000) - smagi kriminalinė komedija su tiesiog nuostabiu muzikiniu takeliu. Humoras vertas dėmesio, kadangi nėra visokių nesąmoningų juokelių, charakteriai - įdomūs ir saviti. Patiko.
Aš vakar prieš miegą žiūrėjau A Separation, taip įtraukė, sudomino ir online įdėtas pasirodo tik valandos trukmės, be pabaigos
reikės ieškot vakare kažkur kitur ir pabaigti

QUOTE(gaily @ 2013 10 06, 19:36)
Perziurejau My name is Khan, daug pagyru prisiskaicius buvau jam, nu nera blogas, bet man kazkoks perspaustas, tikra neliaupsinsiu as jo

aš šį filmą žiūrėjau nusiteikusi, jog tai yra bolivudas. taip, jis yra labai perspaustas. kai kurios vietos netgi juoką sukėlė, nes jau toks superherojus tas pagrindinis veikėjas. bet vėl gi, nes tai bolivudas. bendrai paėmus, filmas patiko. optimistinis, gražus, mielas. iš bolivudinių filmų, man labai patiko "Barfi". vėl gi, bolivudas, pozityvumas, idilė, smagus. komedija susimaišiusi su meilės tematika. gal pagavo jis mane tokios nuotaikos, bet labai smagiai susižiūrėjo.

QUOTE(gaily @ 2013 10 06, 20:36)
Perziurejau My name is Khan, daug pagyru prisiskaicius buvau jam, nu nera blogas, bet man kazkoks perspaustas, tikra neliaupsinsiu as jo

nu jei jau eina kalba apie indu filmus tai man sitas labai labai "Гаджини"
http://www.indi-film.ru/gadjini