Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Vajuza @ 2013 10 04, 23:09)
Bandziau ziureti "Julia&Julia". Sakyciau visai nevertas demesio filmas  unsure.gif
Neitrauke nei kiek,net iki puses normaliai nedaziurejus ir bandzius prasukineti galiausiai isjungiau.  doh.gif  Nezinau ar as jo nesupratau ar tai ne mano stiliaus filmas,nezinau,kuom jus jis suzavejo?

Niekaip nesuprantu, kaip toks filmas gali nepatikti. Fainas ir smagus, abi istorijos įdomios (ypač prancūziškoji). Aktoriai superiniai. Na tikrai, jis net vyrams patinka. smile.gif

QUOTE(Asta L. @ 2013 10 04, 23:57)
Gal galima gauti kokį TOP penketuką tuomet?  smile.gif

Jau rašiau kažkada, bet galiu ir pakartoti. Tai nereiškia, kad tos knygos buvo prastos, tiesiog ekranizacijos man labiau patiko.

Fight club (1999)
Chocolat (2000)
Julie and Julia (2009)
The virgin suicides (1999)
Wonder boys (2000)
Mrs Dalloway (1997)
Smilla's sense of snow (1997)
Foxfire (1996)
Snow falling on cedars (1999)
About a boy (2002)
Hannibal (2001)
Love story (1970)

Tiek dabar prisimenu. O dar kiek yra filmų, lygių knygoms.

Pažiūrėjau vakar Iron man 2. Va čia tai nuobodus filmas. Man ir pirmasis ne itin patiko, bet bent jau siužetas įdomesnis buvo.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 10 02, 18:41)
Aišku, kad ne.  smile.gif Nors žinau apie tokį.
O tu ką, matei? O filmą?

Dar nemačiau serialo, nors turiu atsisiuntusi pirmą sezoną smile.gif .
O filmą mačiau. Buvo ten smagių momentų, bet kiek pamenu, antroje filmo pusėje į pabaigą vis labiau ėmė važiuoti į lankas, tad bendrą įspūdį sugadino.

Everyone Says I Love You (1997) - W. Alleno romantinė komedija/miuziklas. Dialogai - kaip ir dažniausiai, įdomūs ir linksmi, veikėjai - savotiški, muzikinis takelis bei aplinka - taip pat patiko, bet visgi visumoje filmas nepaliko labai didelio įspūdžio, toks ,,pažiūrėjau ir pamiršau".

Your Sister's Sister (2011) - jaukus, paprastas filmas, kuriame veiksmo itin mažai, todėl dominuoja dialogai. Buvo įdomu klausytis, personažai tokie ,,savi" atrodo, laikas visai neprailgo. Tik vienas faktas, kuris išaiškėja antroje filmo pusėje, kiek sugadino bendrą įspūdį, bet šiaip jau patiko.

Session 9 (2001) - mistinis/siaubo apie keturis darbininkus, tvarkančius apleistą psichiatrinę ligoninę. Pati idėja įdomi, šiokia tokia įtampa jaučiama nuo pat pradžių, kulminacija irgi verta dėmesio, tik likau nepatenkinta tuo, kad eilinį sykį viską sudėjo į paskutinį pusvalandį. Kraujo, šlykštumų minimaliai, kad ką nors išgąsdintų irgi nemanau, bet žiūrėti išties galima.
Atsakyti
Vakar matytas filmas TRUST (2010m ) - paauglė internetu susipažįsta su vyresniu vyruku, kuris ją išprievartauja. Viską sužinoję tėvai ima jo ieškoti. Filmas sukrečiantis, baisi mūsų dienų realybė..
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 10 05, 13:18)
Niekaip nesuprantu, kaip toks filmas gali nepatikti. Fainas ir smagus, abi istorijos įdomios (ypač prancūziškoji). Aktoriai superiniai. Na tikrai, jis net vyrams patinka.  smile.gif
Jau rašiau kažkada, bet galiu ir pakartoti. Tai nereiškia, kad tos knygos buvo prastos, tiesiog ekranizacijos man labiau patiko.

Fight club (1999)
Chocolat (2000)
Julie and Julia (2009)
The virgin suicides (1999)
Wonder boys (2000)
Mrs Dalloway (1997)
Smilla's sense of snow (1997)
Foxfire (1996)
Snow falling on cedars (1999)
About a boy (2002)
Hannibal (2001)
Love story (1970)

Tiek dabar prisimenu. O dar kiek yra filmų, lygių knygoms.

Pažiūrėjau vakar Iron man 2. Va čia tai nuobodus filmas. Man ir pirmasis ne itin patiko, bet bent jau siužetas įdomesnis buvo.

Dauguma filmų matyti, ir tikrai geri, bet čia vėlgi subjektyvu ir galima diskutuoti be galo, be krašto manau 4u.gif Apskritai sutinku su visu Jūsų post'u drinks_cheers.gif

QUOTE(Sole14 @ 2013 10 05, 15:27)
Vakar matytas filmas TRUST (2010m ) - paauglė internetu susipažįsta su vyresniu vyruku, kuris ją išprievartauja. Viską sužinoję tėvai ima jo ieškoti. Filmas sukrečiantis, baisi mūsų dienų realybė..

Man tai tame filme ta mergaitė kažkokia nenormali - ją mat išprievartauja, o ji kliedi, kad jis pas ją sugrįš, jinai juo susižavi ar pan. Man net nepasirodė, kad ją išprievartavo - panašiau, kad ji pati realiai nesuvokė, kas daroma ir atsidavė. Pats filmas įspūdžio nepadarė. Kaip ir Hard Candy. Nors skonio reikalas, žinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 10 05, 13:18)

aš prisimenu, kad filmas Notes on a Scandal man patiko labiau nei knyga. The Painted Veil - ir filmas, ir knyga, abu geri.
Dabar dažniausiai stengiuos arba filmas, arba knyga, nes vis tiek neatitinka, susikuri savo vaizduotėj veidus, filme jie kitokie atrodo, kažkaip susinervuoji tada rolleyes.gif Pvz., knyga "Pasikalbėkime apie Keviną" nereali, o filmas kažkoks nesusipratimas, nebaigiau ir žiūrėt, jei būčiau neskaičius, nesuprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 10 05, 16:21)
Dauguma filmų matyti, ir tikrai geri, bet čia vėlgi subjektyvu ir galima diskutuoti be galo, be krašto manau  4u.gif Apskritai sutinku su visu Jūsų post'u  drinks_cheers.gif
Man tai tame filme ta mergaitė kažkokia nenormali - ją mat išprievartauja, o ji kliedi, kad jis pas ją sugrįš, jinai juo susižavi ar pan. Man net nepasirodė, kad ją išprievartavo - panašiau, kad ji pati realiai nesuvokė, kas daroma ir atsidavė. Pats filmas įspūdžio nepadarė. Kaip ir Hard Candy. Nors skonio reikalas, žinoma  4u.gif

Na tiesiog manau, jog labai lengva manipuliuoti jauna mergaite, kuri naiviai tiki viskuo, ką jai sako, o ypač jei ji jaučiasi nepilnavertė ar negraži, tiesiog pažeidžiama. Tokia labai sudėtinga situacija, kai visi aplink supranta, kad čia iškrypėlis pasinaudojo ta mergaite, o ji pati kliedi apie meilę...
Papildyta:
Prisiminiau visai neseniai matytą filmą Sarah's key (2010). Puikus filmas, rekomenduoju pažiūrėti.. Filmas apie šeimos tragedija, kuri įvyko 1942 m. Paryžiuje, antro pasaulino karo laikotarpiu...
Atsakyti
Pacific Rim (2013). Labai skanus sci-fi bigsmile.gif Vienas geresnių iš paskutiniu metu matytų.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 04, 18:53)
Maciau labai geru atsiliepimu apie naujaji "Gravity", gal kas jau matet?

Šiandien žiūrėjom, patiko. Verta pamatyt kino teatre.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 05, 23:09)
Šiandien žiūrėjom, patiko. Verta pamatyt kino teatre.

tokiuose filmuose tik ir yra tikroji 3D prasmė. Tos tikroviškos kosminės erdvės ir katastrofos mane taip išgąsdino, kad apsisprendžiau ten nosies nekišti. vietomis dėl besikartojančių vaizdų nuobodžiavau, dialogai kai kur erzino, bet iš esmės filmas iš aukščiausios kategorijos first.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 10 04, 19:42)
**Aš siūlyčiau pabandyti Cairo time (2009)

Katik paziurejau, labai patiko ir suzavejo, muzika, vaizdai, kultura.. Super!

Cairo Time (2009)
90 min - Drama | Romance
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 10 06, 00:52)
tokiuose filmuose tik ir yra tikroji 3D prasmė. Tos tikroviškos kosminės erdvės ir  katastrofos mane taip išgąsdino, kad apsisprendžiau ten nosies nekišti. vietomis dėl besikartojančių vaizdų nuobodžiavau, dialogai kai kur erzino, bet iš esmės filmas iš aukščiausios kategorijos  first.gif

O jūs pastebėjote alegoriją? Štai dėl ko jį taip giria, ne tik dėl įtempto siužeto ir vaizdų.
Aš, galima sakyti, nujaučiau. Bet tikrai taip aiškiai nemačiau kiekvieno etapo, simbolio.

Paaiškinimas (pirma žinutė):
http://www.imdb.com/...54?ref_=tt_bd_4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 06 spalio 2013 - 12:23
Dar viena puiki filmo "Gravity" interpretacija:
http://www.imdb.com/...87173#220487173
Atsakyti