Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(rytojryta @ 2013 07 18, 14:07)
man ir neramu, kas bus kitamet. viliuosi, kad Z vis tik pasiliko koki koziri kisenej (2015 pradzia savivaldybiu rinkimai, tai 2014/09 pats tas metas reklamuotis). Gal tik puse priesmokikliniku siemet kelia, kitais metais likusia puse  g.gif
del nauju darzeliu paciu idealiausiu atveju tik 2015 bus Santariskese.

As irgi taip manau, kad ne visus priesmokyklinukus siemet iskels, tai ir kitais metais gales kilnoti. Bet jei dauguma 2011 m. Gimimo vaiku siemet pakliutu, kitamet jau maziau eilese stovetetu.
Atsakyti
QUOTE(krasavica921 @ 2013 07 18, 12:23)
Oi mamules sveikos,

nebeturiu kantrybes ir nervu as su tuo darzeliu. Kaip diena taip naujiena pas mus. Vakar suzinojau kad mes vel nukritom is 6 vietos po bruksnio i 11 vieta. Svietimo skyriui sake nesinervuoti nes daro dar viena papildoma grupe i darza, bet manes jau tai nebeguodzia. Kada baigsis visa ta nesamone..

tai kad mes is aplamai 7os vietos nukritom iki belekurios uz bruksnio.....tai cia man smugis blink.gif
prasymas paduotas dar 2011 metais.... o savivaldybes darbuotojos tik guscioja peciais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 18 liepos 2013 - 16:06
MAn tai susidaro įspūdis, kad matyt yra pašnibždama, kur geriau persideklaruoti gyvenamąją vietą, kad vaikas patektų į darželį.
Atsakyti
Ir dar Zuokas ramiu veidu sako savivaldybeje nera korupcijos sistema yra skaidri ir vaikaii darzus yra skaidriai skirstomi. Negaliu kaip siutas ima mad.gif
Atsakyti
Mes siandien gavom pranesima,kad patekom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 07 18, 16:11)
MAn tai susidaro įspūdis, kad matyt yra pašnibždama, kur geriau persideklaruoti gyvenamąją vietą, kad vaikas patektų į darželį.

tai zinoma... man buvo paaiskinta kad pries mano vaika eileje atsirado vaikas kuris "pasideklaravo" gyvenama vieta kur reikia, bet tai kazkaip nelogiska, mum tas darzelis ir taip priklausytu pagal gyvenama vieta.. tai jis kaip ir turejo uz musu atsidurti, bet atsidure priekyje... g.gif
Atsakyti
Mes tai pat patekome,nors kai klausiau sake be sancu. Patekom i naujai suformuota grupe:)
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 07 18, 17:20)
tai zinoma... man buvo paaiskinta kad pries mano vaika eileje atsirado vaikas kuris "pasideklaravo" gyvenama vieta kur reikia, bet tai kazkaip nelogiska, mum tas darzelis ir taip priklausytu pagal gyvenama vieta.. tai jis kaip ir turejo uz musu atsidurti, bet atsidure priekyje...  g.gif

jis turėjo prioritetą, kuris be vietos deklaravimo negaliojo. Kai prisiregistravo kur reikia, atsistojo prieš jus. Sukčiavimas pagal taisykles 4u.gif
Atsakyti
sakykit mamukai ar yra pretenduojanciu i darzeli "nykstukas"
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2013 07 18, 18:47)
jis turėjo prioritetą, kuris be vietos deklaravimo negaliojo. Kai prisiregistravo kur reikia, atsistojo prieš jus. Sukčiavimas pagal taisykles  4u.gif

bet tai as nelabai suprantu,kaip cia jie taip gali keist dabar viska....gi teoriskai nup birzelio 1d nieko turetu but nebegalima keist... nesamone kazkokia sitoj vietoj biski cool.gif
Atsakyti
Pakartokit ko gero simtaji kokius dokumentus reik i darzeli pateikt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 18 liepos 2013 - 18:23
QUOTE(-Braskeele @ 2013 07 18, 19:21)
Pakartokit ko gero simtajo karta kokius dokumentus reik i darzeli pateikt?

man sake tik vaiko gim liud kopijos reiks cool.gif
Atsakyti