Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(jur... @ 2013 07 19, 12:08)
Siandien gavome zinute, kad patekome i darzeli  smile.gif

I kuri? Nes kiek zinau, snd ir Giluzyje kas laukia ledai pajudejo... mes vis dar laukiam.... su viltim...
Atsakyti
Dėl dok., tai mes irgi tik kažkokį patvirtinimą, anketą ir prašymą pildėm, sutartį tik rugpj. gale. g.gif Tikiuosi, nepridirbs ko nors, sistemoj tai rodo viską kaip turi būt.
Atsakyti
Kiek daug atsakymu! Zinokite, paskambinau i savivaldybe pasiteirauti kaip su ta musu eile. Paziurejo, sako, esat pirmi uz bruksnio.... :och tai kadangi musu brolis ten lanko, sako, nueisiu pasneket, palaukit, ir ka gi gavom vieta!!! Nerealiai, jau man kaip stebuklas koks! Tai nieko blogo apie naujaja priemimo tvarka negaliu pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 07 19, 12:15)
Kiek daug atsakymu! Zinokite, paskambinau i savivaldybe pasiteirauti kaip su ta musu eile. Paziurejo, sako, esat pirmi uz bruksnio.... :och tai kadangi musu brolis ten lanko, sako, nueisiu pasneket, palaukit, ir ka gi gavom vieta!!!  Nerealiai, jau man kaip stebuklas koks! Tai nieko blogo apie naujaja priemimo tvarka negaliu pasakyt smile.gif

Oho, kaip idomiai.... o kokiu numeriuku skambinti? reik ir man kryziaus kelius pradet... cia i koki darziuka?
Atsakyti
Giluzyje tik dabar? apie kokio cia amziaus grupe kalbate? ten lyg i mokyklas nieko neiskelia juk?

QUOTE(spannge @ 2013 07 19, 12:11)
I kuri? Nes kiek zinau, snd ir Giluzyje kas laukia ledai pajudejo... mes vis dar laukiam.... su viltim...

Atsakyti
kiek zinau, 2-3, 3-4 m grupes dar papildineja... bent jau snd kaimyne gavo.... siaip kaip sake, jau seniai suformuotos, bet matyt, ne iki galo...
Atsakyti
Gal kas atsisake:/ mes kadangi laukiam i 3-4m grupe ir esam po bruksniu tik 16, tai sansu praktiskai nera jokiu siaip dienai:))

QUOTE(spannge @ 2013 07 19, 12:35)
kiek zinau, 2-3, 3-4 m grupes dar papildineja... bent jau snd kaimyne gavo.... siaip kaip sake, jau seniai suformuotos, bet matyt, ne iki galo...

Atsakyti
paskambinau savivaldyben... nu zinokit idomiai ten viskas lb... kita sav sake jau ijungs ir parodys kelinti kas like yra... o siaip sako, atvaziuokit i savivalldybe ir jums gal ka pasiulysim,cia is serijos, kai mamytes nuvaziuoja ir gauna darziuka...
Atsakyti
Bandyti tikrai verta, tel. Nr.852112404.
Nezinau kaip nuvaziavus ten aptarnavime eina susikalbeti...
Atsakyti
QUOTE(spannge @ 2013 07 19, 14:17)
paskambinau savivaldyben... nu zinokit idomiai ten viskas lb... kita sav sake jau ijungs ir parodys kelinti kas like yra... o siaip sako, atvaziuokit i savivalldybe ir jums gal ka pasiulysim,cia is serijos, kai mamytes nuvaziuoja ir gauna darziuka...

Bet istikruju taip ir yra....jeigu vaikas uz bruksnio toli, tai sansu nera, bet jeigu yra penketuke, tai nemazai sansu yra patekti.
Atsakyti
Skambinau į "Gintarėlį" - nei vienas 2009 m. gimimo vaikas nepateko doh.gif Nors pas mane sistemoje rodo "sudarinėjamos grupės"
Pasiskambinus į savivaldybę irgi jokio konkretaus paaiškinimo negavau - prašome atvykti...
Aš niekaip nesuprantu, kodėl 4 m. vaikas vis dar negauna vietos darželyje. Šiam darželiui priklausom pagal gyv. vietą, visi šeimos nariai gyv. vietą esame deklaravę Vilniuje. Tikrai nesuvokiu, ką dar turime padaryti, kad patektume. Pagal savivaldybę, visi duomenys teisingi.
Gal kas nors susidūrė su panašia situacija?
Atsakyti
Susisdurem, susidurem;) Vaikas metais jaunesnis, bet nepatekom siemet, laukia manau tas pats likimas, kaip ir jusu:) tiesiog, jei gyveni nedekingam rajone, kur darzu trukumas, jaunu seimy daugybe, tai tokia ta realybe...

QUOTE(SuperMeska @ 2013 07 19, 14:06)
Skambinau į "Gintarėlį" - nei vienas 2009 m. gimimo vaikas nepateko  doh.gif Nors pas mane sistemoje rodo "sudarinėjamos grupės"
Pasiskambinus į savivaldybę irgi jokio konkretaus paaiškinimo negavau - prašome atvykti...
Aš niekaip nesuprantu, kodėl 4 m. vaikas vis dar negauna vietos darželyje. Šiam darželiui priklausom pagal gyv. vietą, visi šeimos nariai gyv. vietą esame deklaravę Vilniuje. Tikrai nesuvokiu, ką dar turime padaryti, kad patektume. Pagal savivaldybę, visi duomenys teisingi.
Gal kas nors susidūrė su panašia situacija?

Atsakyti