Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(Fea @ 2013 07 18, 19:01)
bet tai as nelabai suprantu,kaip cia jie taip gali keist dabar viska....gi teoriskai nup birzelio 1d nieko turetu but nebegalima keist... nesamone kazkokia sitoj vietoj biski cool.gif

Yra kas gali keisti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 07 18, 19:24)
Yra kas gali keisti... ax.gif

nu bet cia gi jau ne "legaliai" skaitos ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2013 07 18, 19:01)
bet tai as nelabai suprantu,kaip cia jie taip gali keist dabar viska....gi teoriskai nup birzelio 1d nieko turetu but nebegalima keist... nesamone kazkokia sitoj vietoj biski cool.gif

Nuo birželio negali padavinėti ir redaguoti prašymų. Bet jei jūs pakeičiate gyvenamąją vietą, ar susilaukiate trečio vaikelio ir tampate daugiavaike šeima, ar įgyjate kokį norts kitą prioritetą, tai tada tose eilėse, kuriose jau esate, pasislenkate pirmyn. Tada kiti vaikai, kurie neturi prioritetų ar turi jų mažiau, slenkasi į eilės galą.
Mano dukrytė visą laiką buvo 4 eilėje, o liepos pradžioje sužinojau, kad nepapaluolė ir liko 10 eilėje tarp nepatekusių doh.gif Tai irgi sakė daug vaikų gyvenamoji vieta buvo pakeista ir jei jie turėjo kažkių prioritetų, tai visi prieš mano vaiką pateko.
Atsakyti
Totalus BARDAKAS blink.gif .
Atsakyti
Noriu paklausti, ar gavo kas vieta nuo sio rugsejo vaikui gimusiam 2012m.? Mano dukryte gimusi 2012 sausi, rugseji bus 1m.8men., bet sako kad per maza i darzeli, ir net neskaiciuoja dar jai eiles.... tipo galim tik kitam rugsejui gauti. Kazin kaip cia is tikro?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 07 19, 08:05)
Noriu paklausti, ar gavo kas vieta nuo sio rugsejo vaikui gimusiam 2012m.? Mano dukryte gimusi 2012 sausi, rugseji bus 1m.8men., bet sako kad per maza i darzeli, ir net neskaiciuoja dar jai eiles.... tipo galim tik kitam rugsejui gauti. Kazin kaip cia is tikro?

Jei darzelyje yra lopselines grupes 1-2 metų, tai i ja ir priimami vaikuciai 2012m. Pas mus darzely formavo tokia grupe tikrai. Bet tokie darzeliai tik keli Vilniuj. Kitur buna 1,5-3 metu, bet jei jusu vaikuciui rugseji jau bus 1,8, tai turejot pretenduot ir i ja.
O tai kas jums taip sake?
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2013 07 19, 09:30)
Jei darzelyje yra lopselines grupes 1-2 metų, tai i ja ir priimami vaikuciai 2012m. Pas mus darzely formavo tokia grupe tikrai. Bet tokie darzeliai tik keli Vilniuj. Kitur buna 1,5-3 metu, bet  jei jusu vaikuciui rugseji jau bus 1,8, tai turejot pretenduot ir i ja.
O tai kas jums taip sake?

Savivaldybej pavasari, kai domejausi vaiku eilemis. Sunaus aukletoja sake, kad bus ir pas mus maziuku grupe, bet jokios info is savivaldybes negavau, kad butume priimti. Jauciu reikes privaziuoti paciai pasiaiskinti dar.
Atsakyti

Slyva - pas mus darželyje irgi yra tokia grupė nuo 1,5-3 m. Mano mažiausiais irgi tipo į ją pretendavo. Tačiau aš kalbėjau prieš pora dienų su auklėtoja, tai sakė , kad nei vieno vaiko 2012 gimimo nepriėmė verysad.gif Šiaip sakė, kad šiais metais priėmė daug vyresnių. Daug vaikų kurie jau galėtų į darželinę eiti, bet ėmė į lopšeelinę, nes darželinėse nėra vietų. Žodžiu - bardakas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 07 19, 09:05)

Na, bent jau viena mama rašė, kad jos vaikas 2012 m. pradžioj gimęs pateko į darželį.
Atsakyti
Aš ir vakar buvau savivaldybėje, tai sakė, jog galėjom pakliūti, tačiau dauguma tėvų deklaravo vietas ir tuomet mes nukritom.
Bet juk tai totalus absurdas, kai leidžia kažką papildyti ir mažo to nekrenta į viršų, o kyla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judvai: 19 liepos 2013 - 09:55

Tikrai yra ir nemažai žinau tokių 4u.gif Papuolė į grupes kur 1,5-3 metų.
Atsakyti
Siandien gavome zinute, kad patekome i darzeli smile.gif
Atsakyti