Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(Diaaa @ 2013 07 22, 08:26)
mano dukryte pagaliau pateko i darzeli yahoo.gif  yahoo.gif  jau visai nesitikejau, nes iki savaitgalio taip jokiu ziniu ir nebuvo, o siryt tiesiog is iprocio jau turbut atsidariau savivaldybes puslapi, ir ziuriu parasyta maniske jau prie lankanciu thumbup.gif  jau ir i darzeli skambinausi, sake mato sarase, patekom i visai naujai sudaryta grupe ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckeee @ 2013 07 22, 08:31)
sveikinu smile.gif o kuriame darzelyje cia ir kelinti eileje buvote? smile.gif

Jurginelis, 3-4m. grupe, iki birzelio 1d. buvo 38 eilej
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 07 22, 08:38)

sveikinu biggrin.gif tai vaikuciai be auklytes liks?
Atsakyti
Šiandien ryte laisva vieta Markučių darželyje buvo (grupė iki 3 m). Ir eilės ten sakė nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 22 liepos 2013 - 09:16
QUOTE(Auštara @ 2013 07 22, 09:48)
sveikinu  biggrin.gif tai vaikuciai be auklytes liks?

neliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2013 07 22, 10:14)
Šiandien ryte laisva vieta Markučių darželyje buvo (grupė iki 3 m). Ir eilės ten sakė nėra.

O grupė nuo 1,5 metų? O čia savivaldybėje sakė?
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 07 22, 08:38)

drinks_cheers.gif
Mūsų dukrytės bus vienoje grupėje.
Tik su grupės remontu ten problemėlės. Bet šitą diskusiją turbūt reiktų perkelti į Jurginėlio darželio temą.
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 07 22, 10:31)
O grupė nuo 1,5 metų? O čia savivaldybėje sakė?

Savivaldybėj. nieko tiksliau pasakyt negaliu, nes buvo vyras. Mūsų dukrytei rugsėjį 2 sueis.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 07 22, 10:31)
drinks_cheers.gif
Mūsų dukrytės bus vienoje grupėje.
Tik su grupės remontu ten problemėlės. Bet šitą diskusiją turbūt reiktų perkelti į Jurginėlio darželio temą.

aha, sake kad turbut rugsejo 1d. dar nespes priimt vaiku,bet mano atveju nera svarbu kada prades lankyti, svarbu vieta gavom ax.gif
Atsakyti
Beje kas laukėte į Jurginėlio 1,5-3 metų grupę, tai per vieną vietą pasistūmėte atgal. Kai mano dukrytė pateko į šitą darželį, mano sūnelis gavo prioritetą ir tapo 1 eilėje laukiančiu. Tik džiaugsmas nuo to mažas. Grupės jau suformuotos, o per pernai metus sakė nei vienos vietos neatsilaisvino, tai patekti šansų beveik nėra.
Atsakyti
Mamos, o kuriame dokumente yra parašyta, kad prašymai pateikiami tik tiems metams, kai norima lankyti darželį?
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 07 22, 12:25)
Mamos, o kuriame dokumente yra parašyta, kad prašymai pateikiami tik tiems metams, kai norima lankyti darželį?

http://www.vilnius.l...;DocId=30211362
6 dalis
Atsakyti