Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(slyva @ 2013 07 19, 14:33)
Bandyti tikrai verta, tel. Nr.852112404.
Nezinau kaip nuvaziavus ten aptarnavime eina susikalbeti...

Ačiū už stebuklingą kontaktą 4u.gif Pasiskambinau, išsiaiškinome nesutapimus eilėse ir gavome vietą darželyje Pelenė pačių mažiausiųjų grupėje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurace: 19 liepos 2013 - 14:35
QUOTE(missg @ 2013 07 19, 15:12)
Susisdurem, susidurem;) Vaikas metais jaunesnis, bet nepatekom siemet, laukia manau tas pats likimas, kaip ir jusu:) tiesiog, jei gyveni nedekingam rajone, kur darzu trukumas, jaunu seimy daugybe, tai tokia ta realybe...

Na nežinau, pirmais metais priežastis buvo, kad mes neregistruoti Vilniuje. Iškart visi deklaravom gyv. vietą Vilniuje. Situacija nesikeičia.
Jei rajonas nedėkingas, man tegu kitą darželį pasiūlo, kitam rajone. Teks kariauti...
Atsakyti
Jeigu jums tinka bet koks darzelis, bet kuriam rajone, tai vaziuokit i savivaldybe ir kalbekites, gal kur ir yra laisvu vietu, bet jei jus prasyma pateike tik i viena darza, ten nepatenkat, niekas jums savo iniciatyva ir nesiulys kitur kazkur, kol pati neisit dometis, ar kur vietu neliko.
QUOTE(SuperMeska @ 2013 07 19, 14:40)
Na nežinau, pirmais metais priežastis buvo, kad mes neregistruoti Vilniuje. Iškart visi deklaravom gyv. vietą Vilniuje. Situacija nesikeičia.
Jei rajonas nedėkingas, man tegu kitą darželį pasiūlo, kitam rajone. Teks kariauti...

Atsakyti
QUOTE(jurace @ 2013 07 19, 15:32)
Ačiū už stebuklingą kontaktą 4u.gif  Pasiskambinau, išsiaiškinome nesutapimus eilėse ir gavome vietą darželyje Pelenė pačių mažiausiųjų grupėje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif stebuklinga diena siandien mums thumbup.gif dziaugiuosi uz jus!
Atsakyti

O ką jums rašo jų puslapį man kažkaip keistai kad laukenčių vaikų eileje nėra hm užrašas atsirado šiandien o vakar dar rašė kad sudarinejamos grupes
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2013 07 19, 13:40)

2009 metu gimimo naujos grupes siemet juk nesudarinejamos. Jei negavot pirmais metais, tai veliau jau perdeklaruota gyv vieta nelabai reiksmes turi. Pasislenkat tik eileje, bet kad patektu reikia ne tik aplenkt pries jus stovincius eileje (kuriem taip pat gal priklauso pagal gyv vieta), bet dar kad ir kas nors is lankanciu vaiku iseitu... Arba kad padidintu esama grupe, bet turbut mazai kur tas buvo daryta
Atsakyti
QUOTE(ariciuke @ 2013 07 19, 16:08)
O ką jums rašo jų puslapį man kažkaip keistai kad laukenčių vaikų eileje nėra hm užrašas atsirado šiandien o vakar dar rašė kad sudarinejamos grupes

Pas mane rodo, kad sudaromos grupės.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(SuperMeska @ 2013 07 19, 14:06)
Skambinau į "Gintarėlį" - nei vienas 2009 m. gimimo vaikas nepateko  doh.gif Nors pas mane sistemoje rodo "sudarinėjamos grupės"
Pasiskambinus į savivaldybę irgi jokio konkretaus paaiškinimo negavau - prašome atvykti...
Aš niekaip nesuprantu, kodėl 4 m. vaikas vis dar negauna vietos darželyje. Šiam darželiui priklausom pagal gyv. vietą, visi šeimos nariai gyv. vietą esame deklaravę Vilniuje. Tikrai nesuvokiu, ką dar turime padaryti, kad patektume. Pagal savivaldybę, visi duomenys teisingi.
Gal kas nors susidūrė su panašia situacija?

Mano panaši situacija. Dabar savivaldybė daro viską, kad sutalpintų mažučiukus ir tas sveikintina. Bet mano sūnus (2010 gimimo) nepateko pernai, nepateko šiemet ir greičiausiai nepateks ir kitąmet, nes tiesiog naujų vaikų nepriima arba priima tik kelis. O tokių atvejų, panašu, niekas nesprendžia sad.gif Mažoji dukra tikiuosi pateks kitąmet ir brolis pakils eilėj, bet kas iš to, jei naujų vaikų nepriims.. Ir stovim eilėj tik vienam darželyje (nuo gimimo), nes jei paduotume prašymą į penkis, tai anas anuliuotųsi.. O ten gana aukšta vieta.
Atsakyti
QUOTE(Jangaja @ 2013 07 19, 13:15)
Dėl dok., tai mes irgi tik kažkokį patvirtinimą, anketą ir prašymą pildėm, sutartį tik rugpj. gale.  g.gif  Tikiuosi, nepridirbs ko nors, sistemoj tai rodo viską kaip turi būt.

Mes ir tik patvirtinimą pasiršėm, vyras jau buvo pasišovęs atsišviesti, kad nepradingtų biggrin.gif bet turbūt čia visiem taip duoda, ir viskas bus gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 07 19, 13:15)
Kiek daug atsakymu! Zinokite, paskambinau i savivaldybe pasiteirauti kaip su ta musu eile. Paziurejo, sako, esat pirmi uz bruksnio.... :och tai kadangi musu brolis ten lanko, sako, nueisiu pasneket, palaukit, ir ka gi gavom vieta!!!  Nerealiai, jau man kaip stebuklas koks! Tai nieko blogo apie naujaja priemimo tvarka negaliu pasakyt smile.gif

mano ir abi dukrytės pateko, niekam nieko nereikėjo duot biggrin.gif taip, kad esu tikrai patenkinta ir aš šia sistema thumbup.gif tik aišku nervų daug ištampė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurace @ 2013 07 19, 15:32)
Ačiū už stebuklingą kontaktą 4u.gif  Pasiskambinau, išsiaiškinome nesutapimus eilėse ir gavome vietą darželyje Pelenė pačių mažiausiųjų grupėje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

šiaip aš ir susidariau įspūdį, kad tėveliams reikia labai domėtis kad vaikiukas ribinis patektų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babija: 20 liepos 2013 - 06:56
QUOTE(ariciuke @ 2013 07 19, 15:08)

niu jo, pas mane irgi atsirado uzrasas, kad nera laukianciu vaiku eileje.
Atsakyti
mano dukryte pagaliau pateko i darzeli yahoo.gif yahoo.gif jau visai nesitikejau, nes iki savaitgalio taip jokiu ziniu ir nebuvo, o siryt tiesiog is iprocio jau turbut atsidariau savivaldybes puslapi, ir ziuriu parasyta maniske jau prie lankanciu thumbup.gif jau ir i darzeli skambinausi, sake mato sarase, patekom i visai naujai sudaryta grupe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 07 22, 07:26)
mano dukryte pagaliau pateko i darzeli yahoo.gif  yahoo.gif  jau visai nesitikejau, nes iki savaitgalio taip jokiu ziniu ir nebuvo, o siryt tiesiog is iprocio jau turbut atsidariau savivaldybes puslapi, ir ziuriu parasyta maniske jau prie lankanciu thumbup.gif  jau ir i darzeli skambinausi, sake mato sarase, patekom i visai naujai sudaryta grupe ax.gif

sveikinu smile.gif o kuriame darzelyje cia ir kelinti eileje buvote? smile.gif
Atsakyti