Šį rytą pabudau labai pailsėjus ir kažkokia skaidri.

Vakar gavosi tris kartus valgyti. Pirmas - neperšaunama kava, vėliau kopūstas su faršu ir sviestu. Soti jaučiausi iki pat 6 vakaro. Bet tame sočiame tarpe dar vieną neperšaunamą kavą išgėriau. Paskutinio valgymo bemaž ir nereikėjo, bet kažkaip subijojau kad "o ką jei pajusiu alkį vėliau ir nejučia kokių bananų prisiraitysiu?!?!" Tai vakarienei abu su MB pačečkavojom šv. trijulę: kopūstą+agurką+citrinos sultys, ir po keptą vištos rietuką pasidalinom. na tai soti iki pat pirmos nakties buvau. Žodž. Prie low carbs reikia dar ir less stress įsirašyti atmintinėje.
Šiandien pusryčiai tas pats - šv. kopūstai troškkinti ir trys kiaušiniai kepti, dar kava su daug giretinėlės ir kubeliu svieto.
Vis dėl to, svarstau ar ne per daug riebalų valgau? Nes jų dedu visur. Ir tikrai kupinais valgomaisiais šaukštais.

QUOTE(panterra9 @ 2013 07 12, 00:28)
Pur-pur, del skydliaukes rezultatu komentaru gal geriau cia http://www.supermama...howtopic=928333
Taip, ačiū.

QUOTE(Elata @ 2013 07 12, 08:45)
Na, aš tai tokiais rezultatais džiaugiuosi, kai viskas normos ribose
kažkada nuėjau pas gydytoją, sakau, žiūrėkit, man šitas tyrimas išeina už ribų. Jinai taip bukai pažiūrėjo į lapuką ir nukreipė kalbą kitur. Supratau, kad pati nežino, ką čia reiškia
Bet pas tave viskas okay 

Ačiū, Elata.