Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Planet Botanicals 'baobab face polish' - laabai smulkus ir astrus grudeliai, bet man laabai patiko. Nei kiek nedirgino, nejautrino odos, nors ir jautri maniske. Be to, be gaaalo skalsus produktas - vyrui jis nepatiko, tai man vienai per daug tos visos pakuotes - nusibosta ir naudot, nes nesimato, kad naudojasi... Kadangi sandeliuke turiu kitu sveitikliu, o si be sansu iveikt, tai subaigiau kunui. Nezinau ar kartociau - vien del kiekio, nes jei mazesnis kiekis butu, tai ne nemastydama vel pirkciau, o dabar dar pagalvosiu.
user posted image

Tarte 'maracuja oil' - jau kuris laikas idomu buvo isbandyt ji, tai apsidziaugiau kai Sephoroj dalino miniukus. Pasiemiau 2 su mintim naudot kelionese, kad nereiketu didelio buteliuko iprastai naudojamo aliejuko veztis. Na sunaudojau si, bet net nezinau ka mastau - matyt nelabai patiko. Bandziau ir plauku galiukams, ir veidui (tiek vietoj kremo, tiek kaip makiazo valikli), bet nebuvo kazkas tokio. Ir siaip man truko kvapo - nors nezinau kaip is tikruju marakuju aliejus turetu kvepet...
user posted image

Nuxe blizgus aliejus (miniukas) - pirkau miniuka, nors ir sudetis jo nelabai kokia, bet baisiai norejosi isbandyt ir palygint su naturaliu tokio tipo produktu. Siaip ne taip ipusejau, bet man nepatinka jo kvapas, norisi daugiau blizgumo, nes tikrai vos eina iziuret kazka (nebent daug pritepliojus), o ir siaip vis pamirsdavau. Man rodos geri metai kaip ji turiu, tai matydama, kad nesinaudos, metu lauk. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
TBS Viduržemio regiono persikų dušo želė

user posted image
Atsakyti
Velym dantų pasta. Nežinau kelinta jau. Viskuom tenkina smile.gif

user posted image

Avene švelnus makiažo valiklis. Gerai nuvalo makiažą, nereik nuplaut, nekemša porų, lengva konsistencija. 5tas vienetas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Weleda druskos dantų pasta
user posted image
Labai gerai ir švariai valė dantis. Gal kiek neįpratus aš valytis dantų su beveik neputojančia ir sūria pasta, bet kai įpratau, tai labai patiko. Gal tik kiek per greit susinaudojo, bet ateityje tikrai bus kartojama. Ir kas keisčiausia - išsivalius dantis netrūko gaivumo jausmo, nebuvo burnoje nemalonu. Sakyčiau čia didelis pliusas, kadangi skalavimo skysčių nelabai mėgstu naudot, kažkaip nemaloniai man jie naudojasi biggrin.gif Jei turėčiau vertinimų skalę, tai iš kokių 5 balų duočiau bent 4.

Essence nagų lako valiklis
user posted image
Perkamas jau ne pirmą ir ne paskutinį kartą (konkrečiai tas mėlynas, kokosinis). Kvapas normalus (kiek kad gali būti nagų lako valikliuose...), valo labai gerai, nėra brangus ir gan taupiai naudojasi. Neturiu noro ieškot ar mėgint kitus valiklius. 5/5

Madres Bees granatinis lūpų balzamas
user posted image
Buvau įsimetus nemokamai prie iherb'o užsakymą ax.gif Šiaip pusė velnio toksai, lengvas, greitai naudojosi (man dar dalis nulūžo). Kvapas labiau priminė aviečių, o ne granatų biggrin.gif Kainuoja apie 2 litus, kaip už tokią kainą neblogas, bet man to pačio gamintojo vanilinis balzamas labiau patinka, tai šio nebepirkčiau. 2,5/5

Uoga Uoga "Pabučiuok mane" lūpų balzamas
user posted image
Neplanavau šito pirkt, bet per 40% nuolaidą kažkaip pagriebiau. Ir pasigailėjau labai, net jei ir tekainavo vos porą litų. Pirmiausia, tai niekam apskritai nesiūlau pirkti Maximoje uogų balzamų, nes pati parsinešiau visišką košę. Laikiau ir šaldytuve, tačiau niekuo tai nepagelbėjo ir pats balzamas ilgainiui sulūžo ir vėl ištirpo. Kvapas toks nei šioks, nei anoks, labai nemalonus jausmas ant lūpų. Man iš uogų patiko "Gal Arbatos?" balzamas (kurį kartosiu), o šio tikrai nebepirkčiau dar kart. 1/5

Lavera vynuogių kaukė
user posted image
Sakyčiau, ši kaukė plaukams patiko labiau nei mangų. Truputį "pasvilęs" kaukės kvapas, tačiau ant plaukų ilgai neišsilaiko. Plaukai atrodo glotnesni ir nesuriebinti. Didžiausias minusas - kaukė parduodama tik 20ml pakuotėse. Jei būtų pilno dydžio - tikrai pirkčiau, o tai nelabai malonu terliotis su tais "maišeliais". 4/5

Bourjois Volume Glamour Ultra Black blakstienų tušas
user posted image
Patiko ax.gif Pirkau gruodį, tai realiai būčiau gal dar kurį laiką panaudojus, nes tušas nepakeitė nei kvapo, nei konsistencijos, tačiau pradėjo jau akis graužti (ko niekada nebūdavo), tai suvokiau, kad metas atsisveikinti ir mečiau laukt. Kaip už savo kainą, tai tikrai puikus. Patogus, paprastas šepetėlis, nei per didelis, nei per mažas. Dažo gan gražiai, barbiškų "vėduoklių" efekto nereikia tikėtis (pati jo nemėgstu), atskiria blakstienas ir jų nesulipina. Paakių bent jau man netepė ir netrupėjo labai. Neteko nei po lietų blaškytis, nei verkti su šituo tušu, tačiau jis nėra vandeniui atsparus, tai įsivaizduoju, kad paplauktų truputį. Bet šiaip tai kartotinas man visai rolleyes.gif 4/5

Aubrey E Plus High C dezodorantas
user posted image
Rodos pirmasis natūralus bandytas dezodorantas ir pirmasis, kurį sunaudojau iki galo, nes dažniausiai dezodorantus išmetu jiems nepasibaigus, nes labai atsibosta arba būna prasti. O šis patiko. Nepalikdavo dėmių ant rūbų, gal sausumo neišlaikydavo visai dienai (vasarą), tačiau kvapo nesijusdavo visiškai. Ir kvapas visai malonus. Gal minusas tas, kad retkarčiais grauždavo pažastis, bet čia nežymiai. Šiaip kartočiau šį, bet galvoju, kad kitas mano turimas Jozi Organic dezodorantas man labiau patiko ax.gif 4/5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 25 rugpjūčio 2013 - 12:38
user posted image
Schauma sampunas.
nebekartosiu. Greitai riebaluojasi plaukai 4u.gif

user posted image
Mil Mil kauke
rezultatas kaip kokio eilinio balzamo 4u.gif gera kaina. kartosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu ♥: 26 rugpjūčio 2013 - 08:03
Uma maskavimo palete
user posted image
Nieko gero schmoll.gif
Clinique high definition blakstienu tusas
user posted image
Jo viena puse -sepetelis, o kita - sukutes. Siaip daze graziai, nebego, netrupejo, bet labai neryskiai padazydavo. Vos paryskindavo blakstienas ir reikejo daug terliotis norint, kad jos taptu ryskesnes. Tos sukutes bereiksmes, nes ir taip nesulipindavo blakstienu. Nekartojamas.

Papildyta:
Soap&glory mist you madly kuno purskiklis
user posted image
Ilgam uzteko, skaniai kvepejo, kvapas issilaike vidutiniskai ax.gif

Papildyta:
Nivea antiperspirantas
user posted image
Geras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 26 rugpjūčio 2013 - 09:37
Kadangi naudojau su kitu šampūnu - kažkokio wow poveikio ir nebuvo....O šiaip neblogas.
user posted image

Dvifazis Bourjois valiklis. Nepatiko, prastai valė, sunkiai. Nekartosiu schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 26 rugpjūčio 2013 - 14:10
Metu lauk,nors netrupa ir dar pilna masės viduj. Bet kadangi mano blakstienos pradėjo su juo sulipinėti ir atrodo kaip musės kojytės,metu ir neverkiu. Kartosiu jei bus kokia akcija,nes tušas šiaip 3 mėn. išlaikė ir puikiai dažė ir didino blakstienas.
user posted image

Pabaigiau ir daugiau nepirksiu. Nesuprantu ko jis taip daugeliui patinka?
Man pasirodė pernelyg vandeningas, nepanašus į aliejuką schmoll.gif , geriausias dalykas ką jis darydavo, tai suglotnindavo plaukus po šukavimo,o daugiau absoliučiai nieko.
user posted image

Nu pagaliau pabaigiau drinks_cheers.gif , o ir galiojimas jos buvo iki 2013-09.
Šiaip niekuo neypatinga biri pudra, vos vos maskuoja, gan natūraliai atrodo,nors spalva man buvo vos vos per tamsi (ypač žiemą) bet atrodė natūraliai ir nesimatė iš toliau žiūrint ar labai skūpai užtepus.
Bloga tuo, kad sauos veido vietos ryškiai švietė iš tolo,o užtepta ant paakių maskuoklio dar labiau išryškindavo,jog po apačia yra kažkas tepta ir atrodė labai sausai.
user posted image
(foto skolintos iš interneto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 27 rugpjūčio 2013 - 08:54
Varnalėšų aliejus stabdantis plaukų slinkimą - naudojau nelabai reguliariai, tai net nežinau, ar koks poveikis yra, ar ne. Nepatinka man aliejai ant galvos, neturiu kantrybės aš juos laikyti unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 08 25, 08:33)
Avene švelnus makiažo valiklis. Gerai nuvalo makiažą, nereik nuplaut, nekemša porų, lengva konsistencija. 5tas vienetas smile.gif

Kokia Jūsų oda? Ieškau naujo makiažo valiklio, bandžiau Avene švelnų gelinį prausiklį, bet mano mišriai į riebumą odai buvo per silpnas, trūko švaros jausmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 08 27, 15:22)
Kokia Jūsų oda? Ieškau naujo makiažo valiklio, bandžiau Avene švelnų gelinį prausiklį, bet mano mišriai į riebumą odai buvo per silpnas, trūko švaros jausmo g.gif

mano mišri į sausumą. Bet čia valiklis, ne prausiklis. Kai tingiu valytis diskeliais, turiu Avene bemuilį prausiklį. Bet jei bemuilį prauiklsį naudoju kelias dienas iš eilės, tai man oda pasausina. Jaučiu jums tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 08 27, 16:11)
mano mišri į sausumą. Bet čia valiklis, ne prausiklis. Kai tingiu valytis diskeliais, turiu Avene bemuilį  prausiklį. Bet jei bemuilį prauiklsį naudoju kelias dienas iš eilės, tai man oda pasausina. Jaučiu jums tiktų  g.gif

Supratau, kad buvo baigtas valiklis, man nėra didelio skirtumo, ar prausti ar valyti makiažą, tiesiog noriu atrasti priemonę, kurios vienos užtektų, o ne nusiprausus dar likučius reiktų valyti, arba atvirkščiai. Čia šitas bemuilis prausiklis?
user posted image
Atsakyti