Weleda druskos dantų pasta
Labai gerai ir švariai valė dantis. Gal kiek neįpratus aš valytis dantų su beveik neputojančia ir sūria pasta, bet kai įpratau, tai labai patiko. Gal tik kiek per greit susinaudojo, bet ateityje tikrai bus kartojama. Ir kas keisčiausia - išsivalius dantis netrūko gaivumo jausmo, nebuvo burnoje nemalonu. Sakyčiau čia didelis pliusas, kadangi skalavimo skysčių nelabai mėgstu naudot, kažkaip nemaloniai man jie naudojasi

Jei turėčiau vertinimų skalę, tai iš kokių 5 balų duočiau bent 4.
Essence nagų lako valiklis
Perkamas jau ne pirmą ir ne paskutinį kartą (konkrečiai tas mėlynas, kokosinis). Kvapas normalus (kiek kad gali būti nagų lako valikliuose...), valo labai gerai, nėra brangus ir gan taupiai naudojasi. Neturiu noro ieškot ar mėgint kitus valiklius. 5/5
Madres Bees granatinis lūpų balzamas
Buvau įsimetus nemokamai prie iherb'o užsakymą

Šiaip pusė velnio toksai, lengvas, greitai naudojosi (man dar dalis nulūžo). Kvapas labiau priminė aviečių, o ne granatų

Kainuoja apie 2 litus, kaip už tokią kainą neblogas, bet man to pačio gamintojo vanilinis balzamas labiau patinka, tai šio nebepirkčiau. 2,5/5
Uoga Uoga "Pabučiuok mane" lūpų balzamas
Neplanavau šito pirkt, bet per 40% nuolaidą kažkaip pagriebiau. Ir pasigailėjau labai, net jei ir tekainavo vos porą litų. Pirmiausia, tai niekam apskritai nesiūlau pirkti Maximoje uogų balzamų, nes pati parsinešiau visišką košę. Laikiau ir šaldytuve, tačiau niekuo tai nepagelbėjo ir pats balzamas ilgainiui sulūžo ir vėl ištirpo. Kvapas toks nei šioks, nei anoks, labai nemalonus jausmas ant lūpų. Man iš uogų patiko "Gal Arbatos?" balzamas (kurį kartosiu), o šio tikrai nebepirkčiau dar kart. 1/5
Lavera vynuogių kaukė
Sakyčiau, ši kaukė plaukams patiko labiau nei mangų. Truputį "pasvilęs" kaukės kvapas, tačiau ant plaukų ilgai neišsilaiko. Plaukai atrodo glotnesni ir nesuriebinti. Didžiausias minusas - kaukė parduodama tik 20ml pakuotėse. Jei būtų pilno dydžio - tikrai pirkčiau, o tai nelabai malonu terliotis su tais "maišeliais". 4/5
Bourjois Volume Glamour Ultra Black blakstienų tušas
Patiko

Pirkau gruodį, tai realiai būčiau gal dar kurį laiką panaudojus, nes tušas nepakeitė nei kvapo, nei konsistencijos, tačiau pradėjo jau akis graužti (ko niekada nebūdavo), tai suvokiau, kad metas atsisveikinti ir mečiau laukt. Kaip už savo kainą, tai tikrai puikus. Patogus, paprastas šepetėlis, nei per didelis, nei per mažas. Dažo gan gražiai, barbiškų "vėduoklių" efekto nereikia tikėtis (pati jo nemėgstu), atskiria blakstienas ir jų nesulipina. Paakių bent jau man netepė ir netrupėjo labai. Neteko nei po lietų blaškytis, nei verkti su šituo tušu, tačiau jis nėra vandeniui atsparus, tai įsivaizduoju, kad paplauktų truputį. Bet šiaip tai kartotinas man visai

4/5
Aubrey E Plus High C dezodorantas
Rodos pirmasis natūralus bandytas dezodorantas ir pirmasis, kurį sunaudojau iki galo, nes dažniausiai dezodorantus išmetu jiems nepasibaigus, nes labai atsibosta arba būna prasti. O šis patiko. Nepalikdavo dėmių ant rūbų, gal sausumo neišlaikydavo visai dienai (vasarą), tačiau kvapo nesijusdavo visiškai. Ir kvapas visai malonus. Gal minusas tas, kad retkarčiais grauždavo pažastis, bet čia nežymiai. Šiaip kartočiau šį, bet galvoju, kad kitas mano turimas Jozi Organic dezodorantas man labiau patiko

4/5