Nevertas savo kainos, nes nebuvo kažkuo ypatingesnis už žymiai pigesnius.

Liko keliems kartams, dėl nepatogio pakuotės labai daug priemonės dar liko ant dugno, kai pompelė jau neberodė gyvybės ženklų, tai apverčiau ir krapščiau

L'oreal micelinis vanduo ir Rasa stangrinamasis kūno kremas

QUOTE(delamorte @ 2013 08 19, 19:29)
L'oreal micelinis vanduo
Kokia Jūsų oda? Ar galite palyginti su rožiniu Bioderma?

Avon Planet Spa kūno šveitiklis, tikrai bus kartojamas.

QUOTE(Tikrė @ 2013 08 19, 19:36)
Mano oda mišri, bet aš micelinį vandenį naudoju tik akims valyti. Bioderma dar nebandžiau, čia mano sekantis planuojamas pirkinys

QUOTE(Orestes @ 2013 08 19, 22:26)
Pirkau Juaroj, o kainos tai gerai nepamenu, kažkas virš 50 lt lyg ir.
QUOTE(delamorte @ 2013 08 19, 20:02)
Mano oda mišri, bet aš micelinį vandenį naudoju tik akims valyti. Bioderma dar nebandžiau, čia mano sekantis planuojamas pirkinys 

Supratau

JMO roziu ir abrikosu kremas su antioksidantais

Lengvas kremas, skirtas normaliai/sausai odai. Mano oda misri, dehidratuota. Siaip patiko, nebuvo riebus, maloniai tepesi, gerai isigerdavo, gerai pudra dengiasi ant jo. Kazkokio ipatingo poveikio odai nepasetebejau, tik tiek kad visai man jis tiko, bet nezinau ar dar kartosiu, esu idealaus kremo paieskose
I jo vieta Madara drekinantis fluidas.
Eubiona veido prausiklis su alavijais ir granatais

Labai svelnus prausiklis, nesausino odos, gerai nuplaudavo makiazo likucius. Gal noretusi, kad truputi poras pravalytu, bet tokie dazniausiai sausina oda. Naudojosi labai skalsiai. Geras kainos ir kokybes santykis. Tik vienas minusas - sunkiai atsikemsantis dangtelis, su slapiom rankom praktiskai neimanoma, ir noredama nesusigadinti manikiuro as ji turedavau atsukti (o ne atidaryti). O siaip visai smagus, kartotinas.

Lengvas kremas, skirtas normaliai/sausai odai. Mano oda misri, dehidratuota. Siaip patiko, nebuvo riebus, maloniai tepesi, gerai isigerdavo, gerai pudra dengiasi ant jo. Kazkokio ipatingo poveikio odai nepasetebejau, tik tiek kad visai man jis tiko, bet nezinau ar dar kartosiu, esu idealaus kremo paieskose

Eubiona veido prausiklis su alavijais ir granatais

Labai svelnus prausiklis, nesausino odos, gerai nuplaudavo makiazo likucius. Gal noretusi, kad truputi poras pravalytu, bet tokie dazniausiai sausina oda. Naudojosi labai skalsiai. Geras kainos ir kokybes santykis. Tik vienas minusas - sunkiai atsikemsantis dangtelis, su slapiom rankom praktiskai neimanoma, ir noredama nesusigadinti manikiuro as ji turedavau atsukti (o ne atidaryti). O siaip visai smagus, kartotinas.

Desert Essence obuolinis sampunas - laabai patiko ir sis jau kartotas buvo. Manau vel kada kartosiu kai sunaudosiu ka siuo metu turiu. Dar like siek tiek kondicionieriaus - is iprocio pirkau sampuna ir kondicionieriu tos pacios rusies. Bet reikia jau atsikratyt sito dalyko, nes kondicionieriu as tepu ant plauku galu, kurie pas mane sausesni, tai volume priemones ne pats geriausias pasirinkimas, nes jos vistiek pasausina plauka kazkiek. Na bet naudoju as ji, tik ne kaskart, o pakaitalioju su kitu.

Jane Carter Solution 'hydrating invigorating' sampunas - gyvenime nesu macius toookio tirsto sampuno, kad net atsukus danteli ir spaudziant buteliuka vos eina isspaust kazka
Ir siaip kaip sampunas man jis nepatiko, o ir kitos JCS priemones nepatiko ar labai stipruas ir greit igristancio kvapo... Naudojo maniskis ji pagrinde, o as rubu skalbimui rankomis bei paskutini likuti supyliau i vonia, bet ir tai nepilnai susibaige - laikytas apverstas ant kamstelio, kaip ir subeges visas i apacia, bet atsuki ir vos bega, pripyliau vandens, pakliuksinau, bet prie sieneliu kaip buvo sampunas, taip ir stovi

CVS vatos ovaleliai - kartojami ir kartojami. Atradus siuos net kitu nebeieskau, nes nieko nesu radus geriau (man svarbu, kad nebutu vatos jausmo, nesiugzdetu tarp pirstu ir pan).

Eludril burnos skalavimo skystis - rekomenduotas stomotologes, tai sunaudojau, bet nors ir koncentruotas, visai neilgam uzteko. Bet manau pakartociau kada nors.

Spry 'peppermint' dantu pasta - patiko, o ir ne pirmakart pirkta.

Crazy Rumors 'mystery' skonio lupu balzamas - kiek pabodo saldokas ir isvis skonis (bet cia bendrai kalbant apie balzamus, ne tik apie si), tai manau kuri laika rinksiuosiu neutralesnius ar beskonius... O kaip balzamas, tai sio brando man jie super

Burberry 'london' EDP - buvau pasilikus atomaizeri su kokiais 10ml, o pries tai esu kelis buteliukus ju supurskus. Atrode, kad atomaizerio per akis bus ir kuri laika ne nenaudojau, bet pasipurskaliojau pastaruoju metu ir vel noriu pilno buteliuko. Tai apmazinsiu turimus kvepalusi r tada vel grisiu prie siu

Jane Carter Solution 'hydrating invigorating' sampunas - gyvenime nesu macius toookio tirsto sampuno, kad net atsukus danteli ir spaudziant buteliuka vos eina isspaust kazka

CVS vatos ovaleliai - kartojami ir kartojami. Atradus siuos net kitu nebeieskau, nes nieko nesu radus geriau (man svarbu, kad nebutu vatos jausmo, nesiugzdetu tarp pirstu ir pan).

Eludril burnos skalavimo skystis - rekomenduotas stomotologes, tai sunaudojau, bet nors ir koncentruotas, visai neilgam uzteko. Bet manau pakartociau kada nors.

Spry 'peppermint' dantu pasta - patiko, o ir ne pirmakart pirkta.

Crazy Rumors 'mystery' skonio lupu balzamas - kiek pabodo saldokas ir isvis skonis (bet cia bendrai kalbant apie balzamus, ne tik apie si), tai manau kuri laika rinksiuosiu neutralesnius ar beskonius... O kaip balzamas, tai sio brando man jie super

Burberry 'london' EDP - buvau pasilikus atomaizeri su kokiais 10ml, o pries tai esu kelis buteliukus ju supurskus. Atrode, kad atomaizerio per akis bus ir kuri laika ne nenaudojau, bet pasipurskaliojau pastaruoju metu ir vel noriu pilno buteliuko. Tai apmazinsiu turimus kvepalusi r tada vel grisiu prie siu