Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(*Kitty* @ 2013 09 02, 13:25)
Essie ''Haute as hello'' nagu lakas -  ismetamas.

Bet spalvyte nuostabi wub.gif
Atsakyti
China glaze go go pink - graži spalva, bet sunkiai dengiasi labai, reikia daug sluoksnių, liko trečdalis buteliuko, išmetu, nebekankinsiu.
user posted image

Loreal spicy orange, buvo labai mėgiamas, nors nagų lakų turių išties daug. Liko mažiau nei trečdalis, paskutinį kartą nusilakavau šiaip ne taip ir išmečiau.
user posted image
Atsakyti
user posted image
"Syoss Fix & Smooth" plaukų lakas.
Iš pradžių man jis visiškai nepatiko, bet ilgiau panaudojus visai geras pasidarė, tiesiog supratau, kad mano plaukams reikia labai daug lako. biggrin.gif Kas patiko, kad labai lengva iššukuot ir, kad ir daug pripurškus nesijaučia sunkumas plaukų, taip pat nesulimpa jie.

user posted image
"Avon Foot Works" pėdų šveitiklis su vyšniomis.
Nesu išranki pėdų šveitikliams, tad apie šį nelabai ką ir pasakyti turiu. Šiaip neturiu problemų didelių su pėdomis, tiesiog profilaktiškai naudoju. smile.gif

user posted image
"Essence" nagų lako valiklis.
Šis jau turbūt trečias buteliukas, kurį esu sunaudojusi, tik turėjau vis skirtingų kvapų. Šiaip pradėjus naudot vis kitą buteliuką, man jis nepatinka, bet jau įpusėjus kažkaip pradeda patikt. biggrin.gif Dabar naudoju "Oversa" nagų valiklį, tai man jis labiau patinka turbūt, nors ir brangesnis. Nežinau, galbūt ateityje ir kartosiu šį valiklį..

user posted image
"Garnier Mineral Sensitive" dezodorantas antiperspirantas.
Žiauriai blogas...Žveriškai tepė tamsius drabužius, o ir savo paskirties visiškai neatlikdavo.
Atsakyti
VO5 Miracle koncentratas. Atiduotas sesės. Nesužavėjo. Taip, palengvindavo šukavimą. Daugiau nežinau, ką apie jį parašyt, kadangi nėštumo metu plaukai pasikeitė į gerąją pusę, sunku kažką daugiau pakomentuot.
Sudėtyje vieni silikonai, o rašo elixir with argan oil doh.gif Skystas, paspaut pipetę reik įdėt jėgos, todėl aš tiesiog pildavau į delną ir tepdavau plaukus. Neriebina plauko.

user posted image
foto šaltinis

Atsakyti
Marmozel dezodorantas sunaudotas iki paskutinio lašo:

user posted image

į jo vietą toks pat. puikiai sulaikė kvapą, netepė rūbų, karštesnę dieną atlaikė puikiai, jokio kvapo. wub.gif

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 03 rugsėjo 2013 - 20:07
Eccodenta daugiafunkcinis skalavimo skystis. n-tasis, kartojamas

user posted image
wub.gif

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 03 rugsėjo 2013 - 20:33
user posted image
"Oriflame Nature Secrets" šampūnas ir kondicionierius nuo pleiskanų su varnalėšomis ir greipfruitu.
Pirkau juos, nes pamačiau, kad kvepės greipfruitais (mėgstu produktus, kurie turi greipfruito kvapą, nors pačio vaisiaus nevalgau biggrin.gif ). biggrin.gif Šiaip nieko per daug nesitikiu iš šampūno, svarbu, kad švariai išplautų plaukus, skaniai kvepėtų ir gerai putotų. Šis šampūnas tą ir darė. O apie kondicionierių nelabai turiu ką pasakyt...
Atsakyti
shiseido perfect mascara - blakstienų tušo miniukas - gan neblogas pasirodė, gražiai dažė, netrupėjo, galbūt norėčiau kada išbandyt pilną pakuotę smile.gif
user posted image
foto skolinta smile.gif
Atsakyti
1) Rasa kremas-gelis. N-tasis ir vėl pakartojamas. thumbup.gif Tepu veidą, taip pat profilaktiškai naudoju po depiliacijos nuo plaukelių įaugimų ir pūlinukų. Galėtų jį pardavinėti ir didesnėse pakuotėse, kad ilgiau nesibaigtų. ax.gif

user posted image

2) Oriflame Tender Care Stick lūpų balzamas. rolleyes.gif Paprastas, niekuo neypatingas, lengvas, gan greit dingdavo nuo lūpų, tad šaltu oru nelabai tikrų. Turiu dar vieną, kurį subaigusi jau nebekartosiu.

user posted image

3) Natuderm SOS gelis su alijošiumi ir ginkmedžiu. Buvo pripakuotas prie kitos pirktos priemonės, tad sunaudojau kūnui tepti. Gaivinanti, kiek lipni priemonė. Nebūčiau pirkusi pati. smile.gif

user posted image

4) Faberlic Vita Kislorod veido kaukė su vitaminais. Smagi, maloniai susinaudojo. Turėjo grūdelių, tai nuplaunant nuo veido, dar šiek tiek ir pašveisdavo odą, ją paskaistindavo. Būčiau nieko prieš kada nors pakartoti. mirksiukas.gif

user posted image

5) Margarita ekologiškas purškiamas veido drėkiklis su linais. Malonus dalykėlis per karščius, purkšdavau ir ant molio kaukių bei po jų. Dabar jo vietoje naudoju hidrolatą.

user posted image
Atsakyti

user posted image
"Essence" nagų lako valiklis.

pirksiu toki pat, gal tik kito kvapo, norisi isbandysi visus 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Rimmel Scandal eyes tušas turiu kitą jau senokai, o šis stovi nenaudojamas jau senokai. Pradžioj patiko, kad gražiai dažė, gal pridėjo kažkiek apimties ir paryškino blakstutes, paskui man jis atrodė, kad visiškai nieko nedažo, blakstienos vos vos ryškesnės. O dar ir trupėt pradėjo doh.gif
Atsakyti
NIVEA duškė melioninė - nei šis, nei tas.... Kvepėjo normaliai, bet galėtų ir intensyviau ir putojo normaliai, bet kad drėkintų ar dar kažką darytų... schmoll.gif Nu bet kaip už 7Lt buvo gerai, naudojom visas taboras pakaitom, ypač dičkis... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti