Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Rituals šveitiklis - tokie ir panašūs man visi tokie pošvelniai būna, bet susinaudoja smagiai, man kažkaip Rituals pradeda lenkt TBS rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žėrutis @ 2013 09 06, 08:52)
man kažkaip Rituals pradeda lenkt TBS  rolleyes.gif
user posted image

drinks_cheers.gif taikliai pastebėta
Atsakyti
QUOTE(*Kitty* @ 2013 09 02, 14:25)
Essie ''Haute as hello'' nagu lakas -  ismetamas. Kad ir kaip buvo gaila mesti,bet negaliu daugiau jo naudoti. Reikia 4 sluoksniu,kad lygiai pasidengtu,ilgai dziovinti,o laikosi vos 2 dienas,neverta daugiau vargti su

Man nei vienas Essie lakas nelaiko ilgiau nei dienos, reikia butinai uztvirtint, tada maksimum dvi tempiu, dirbu daug su kompiuteriu g.gif
Atsakyti
galų gale pabaigiau smile.gif:
user posted image

nekartotinas, nedavė to blizgumo, švelnumo ir apimties, gal ne mano plaukams skirtas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 09 06, 17:07)
galų gale pabaigiau smile.gif:
user posted image

nekartotinas, nedavė to blizgumo, švelnumo ir apimties, gal ne mano plaukams skirtas  blush2.gif

pabaigtas Mersea Argan Oil Body Peeling (nuotrauka kitokio šveitiklio). kartotinas, oda švelni, nereikia papildomai kūno kremo tepti, tik naudoti atsibodo smile.gif

user posted image

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti
Forever relaxation dušo žele
user posted image
Pabaigė vyras, man per stiprus kvapas jos schmoll.gif Pati nepirkčiau, buvom gavę dovanų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 06 rugsėjo 2013 - 17:12
Gucci 'rush summer' (50ml EDT) - jau antra supurskiau ir daugiau nebenoriu, nors tik nusipirkus si kartojimui ieskojau dar i sandeliuka (nes kvapas labai buvo, o patys jie nebegaminami ir sunkiai randami). Bet dabar dziaugiuosiu, kad neradau daugiau kai norejau, nes kazkas juose ma ne iki galo patiko.
user posted image

Acca Kappa dantu pasta - patiko visai, nors neiprasta buvo eukaliptas dantu pastoj.
user posted image

Arthrodont dantu pasta - rekomenduota stomotologes, bet netgi labai patiko tiek isvalymu, tiek gaivumu.
user posted image

Ir ismetama kruva dantu krapstuku - kazkoks nereikalingas daiktas, bet namuose susikaupe.... Visu pirma man nemalonu mediniu kraptuku tarpdancius valyt, o antra ir nepatogu kai siulas yra.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano pabaigtukai:
Therma scalp fast relief purskalas plaukams. (Pirmas is kaires)
user posted image Pirktas is iherb'o. Pirkau nuo plauku slinkimo. Lyg ir padejo kazkiek, tik nervindavo, kad tie laseliai labai smulkus, greitai pasklisdavo, tai vis ju ikvepdavau ir pradedavau koseti. lotuliukas.gif Nors ir raso, kad neikvepti, nes gali sukelti kosuli, bet sunku isvengti tu laseliu.
doh.gif Nepaisant to, manau, kartociau.
I jo vieta douce nature plauku losjonas nuo slinkimo.
Aubrey organics e plus high c deorantas
user posted image
kelis jau sunaudojau, patiko, bet si karta kazkoks neveiksmingas jis man... doh.gif
I jo vieta herban cowboy natural for her maximum protection deodorant.
Lavera paakiu intensyvus paakiu kremas
http://content2.ecco...ig/big_4456.jpg patiko, gerai drekindavo, bet tuo paciu stebuklo kazkokio nepadere paakiams. Kartotinas.
Omnia botanica svelnus veido sveitiklis su argano aliejumi
user posted image meginukas (uzteko keliems kartams-patiko, gerai sveicia, palieka svelnia oda. Ne pirmas ir ne paskutinis.
I jo vieta lavera su ginkmedzio ir jojoba perlais.
Metu lauk uzdziuvusi maybeline express finish nagu laka silver speed. Lakas kaip lakas, labiau sventinis.
user posted image
foto ne mano
2vnt loreal glam shine 6 h lupu blizgiai:
Addictive peach
user posted image ir
Golden Tatoo
user posted image
nepatiko, kaip atrodydavo ant lupu-uz valandos gumulais susokdavo. Metu lauk.

Burberry the beat kvepalu miniukas-patiko (nemoku kvapu apibudint doh.gif )
user posted image Visai pirkciau didesni kieki. Bet turiu kvepalu daug, tai susilaikau nuo pirkimo kol kas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 06 rugsėjo 2013 - 19:44
Veido tonikas ax.gif nesausina odos,malonus ir gaivus kvapas,atgaivina oda,nuvalo likusius nesvarumus.Patiko,taciau i jo vieta keliauja kiti.
user posted image
Antras buteliukas kremines pudros.Patinka ypac vasara,nes nera sunki,tuo labiau su UV apsauga.Atitinka idealiai odos spalva.Siaip naudoju ja,kada noriu mazai maskavimo.Bus kartojama.user posted image
Atsakyti
Apsitvarkiau grozio kampeli, tai ta proga prasimetysiu 4u.gif

Coach nagu lakiukas - ismetu svelni ruzava, nes ji is tu bjauriai besitepanciu, o ir spalva nei siokia, nei tokia... O violetine su klaustuku lieka - bandysiu as ja, nors rodos karta labavau, tai skystoka, truksta pigmentacijos ir rezultatas netenkino....
user posted image

Citrusway nagu baliklis (2vnt) - niekaip neiveikiu pirmojo, nes reikia naudot kasdien ir ilgoka laika. O ir siaip nepasakyciau, kad reikalingas man produktas...
user posted image

Perfumeria Gal persikinis lupu balzamas - kazkada norejau isbandyt ir vienintelis geras kainos variantas buvo kai siunte kelis (t.y. tie keli kainavo tiek, kiek viena nusipirkt), bet nei balzamas patiko, nei sudetis gera, tai vienas uzsilikes net nepradarytas keliauja lauk.
user posted image

Coastal Scents 'pandora' birus seselis (realiai jis duminis violetinis) - velgi uzsistovejes nuo senu laiku: kazkada keliu seseliu meginius parsisiunciau, si spalva labai patiko ir pilna nusipirkau. Nors meginiai laaabai ilgai naudojosi, o i ta laika ir pradejau atsirinkt labiausiai patinkancias spalvas ir tik jomis dazytis, tai sis ir liko nebereikalingas....
user posted image

Chantecaille, Madre Labs ir Jurlique meginiai, kuriu niekaip neprisiruosiau ir neprisiruosiu ismegint....
Atsakyti
Ir dar vienas dienos pabaigtukas - Inika 'setting powder': lyg ir nereikalingas dalykas, bet siuo metu turiu skysta maskuokli bei kreminius skaistalus, tai juos uztvirtinu sia pudra. Kadangi pudra baigesi, o maskuoklio ir skaistalu dar tebeturiu, tai kartosiu vel.
user posted image
Atsakyti
Nusprendžiau pramažinti buteliukų kiekį namie, tai kai ką išmetu, kai kas baigės

Pirkau prieš milijoną metų, pamenu, kad todėl, kad labai bloga nuotaika buvo ir norėjau kažko biggrin.gif Kvepia skaniai, ir ant lūpų visai nieko atrodo, bet tepamas pirštu, ir dėl to nelabai ir naudojau, tai nusprendžiau, kad laikas jam eit lauk
user posted image

Pirmas. Jau senas, nors kvapas nepakitęs, bet turiu naują labai panašų, tai nerizikuosiu
user posted image

Ant lūpų gražiai atrodė, bet nesveikai sausina wacko.gif Šiaip lūpos nereikios mano, bet šitas daiktas klaikybė kažkokia
user posted image

Natura Siberica veido kremas. Dabar tiksliai nepamenu koks, bet mišriai odai ir drėkinantis. Tiko ir patiko, tikrai kada su malonumu pakartočiau
user posted image

Naktinis Iwostin kremas. Nelabai jis man patiko, sunkiai ir ilgai naudojosi, tai likutį mečiau lauk. Ir baisiai daug jo doh.gif
user posted image
Atsakyti