Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Žaliasis molis (nerasiu nuotraukos dabar, Sveikuose Produktuose pirktas) - šiaip patiko labiau nei žaliasis molis iš Uogos Uogos, tai jei kurį kartočiau, tai greičiausiai šį. Pravalydavo truputį odą, stebuklų nebūdavo, truputį traukdavo odą po kaukės. Labai patinka man Uogos "Mėlynių šventės" kaukė, dar Luvos su persikais (rodos) nebloga ir šiaip noriu Gasulo molį išbandyt, tai šitos greičiausiai bent kurį laiką nekartosiu.

Dr Hauschka melisų kremas - geras ir kartotinas thumbup.gif Malonus kvapas, gerai įsigeria į odą, padrėkina ją. Tiesa, matinės jos nelaiko, bet čia nelaikau dideliu kremo minusu, dėl to, kad ta mano T zona... Jau vargiai ar kas ją matine išlaikyt sugebės biggrin.gif Turiu dabar tokį patį, subaigus vėl kartočiau turbūt. Turiu aš dažniausiai porą kremų, tai taip ir naudoju juos pakaitom, kažkaip patogiausia man taip.
user posted image

Uoga Uoga "Great Night" makiažo valiklis - patiko irgi labai. Gerai valo visus gelinius pravedimus, tušą ir šiaip likusias makiažo priemones. Tiesa, nuvalius veidą reik dar nupraust bent jau vandeniu (jei vakare valau, tai palieku truputį to aliejaus ant paakių zonos, bet kitur tai jau praust reik). Šiaip, dabar turiu Laveros pienelį, kuris irgi labai patinka, tai kol kas nekartosiu, bet ateity tikrai pirkčiau.
user posted image

L'Occitane bijūnų kvapo dušo želė mini pakuotė - želė kaip želė, nekartočiau. Malonus kvapas, normaliai prausia, bet nėra taip, kad norėčiau dar kart pirkt. Pusė velnio, nieko įspūdingo. O dar kaina pilnos pakuotės man rods nėr jau tokia maža, tai pfff. Man iš L'Occitane geriau praustis jų migdoliniu dušo aliejumi.
http://img.loccitane...mp;id=24GD075P1

Desert Essence obuolinis šampūnas - šiaip toks neblogas, gan skalsiai naudojosi, bet man ne vasarą jį pirkt reikėjo, o tai kartais vargdavau neblogai - apsiriebaluodavo plaukai jau sekančią dieną. Nors išplovus tai gražiai krisdavo ir atrodydavo. Dar kvapas labai atsibodo ilgainiui naudojant. Suvokiu,kad kažkaip man nelabai tokio tipo ir pvz citrusiniai kvapai tiek plaukų priežiūroje tiek apskritai (arba dar neatradau tokių, kurie patiktų), labai erzint pradeda.
user posted image

Uoga Uoga "Bruknių kaspinas" šampūnas - irgi visai neblogas. Kvapas malonus, plaukus plaudavo gan švariai. Ne pats skalsiausias šampūnas, bet mano gan trumpi plaukai, tai po 2sav. nepasibaigė biggrin.gif Kažkokio įspūdingo efekto su mano riebiais plaukai gal ir nebūna, bet kartočiau visai su nuolaidom kokiom.
user posted image

Uoga Uoga "Gal arbatos?" lūpų balzamas - kol kas iš uogos lūpų balzamų šitas man geriausias. Labai patinka kvapas, nesijaučia skystas ant lūpų ir nėra patižęs, kaip kiti balzamai (nors visų nesu bandžius, gal kada pabandysiu). Kartotinas
user posted image

Ir metu lauk 4 nagų lakus. Tiesiog nebepatinka man, kai pigučiai lakai sutirštėja ar atsiskiria tie skysčiai, nėr prasmės man ten toliau terliotis su jais ir "gaivint" juos. Metu lauk norfinį turkio spalvos laką (nekartočiau šitų); Gabriella Salvete tokį http://4.bp.blogspot...-na-nehty-3.jpg (abejoju ar šiuos irgi kartočiau); Essence Multi Dimension "Fatal" (senas jau labai, juodas); Essence Ballerina Backstage "Grand-Plie in black" http://www.shrani.si...-plie-in-bl.jpg . Šiaip Essence labai man kai kurie patinka labai, kai kurie ne. Tai ar kartočiau priklausytų jau nuo konkrečios "kolekcijos" ar spalvos biggrin.gif
Atsakyti
baigtas Garnier Avocado Oil & Shea Butter balzamas. Sesuo DK pirko. Patiko. Palengvindavo plaukų šukavimą, pats plaukas buvo glotnesnis, ne toks pasišiaušęs, pamaitintas. Skalaujant plaukai slysdavo tarp pirštų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 10 16, 08:20)
Cetaphil veido prausiklis
user posted image
Užteko ilgam, nes didelis kiekis, apie 250 ml. Labai švelnus, visiškai nedirgina odos. Makiažo neįveikia, todėl naudodavau prausti švariai odai. Fainas ir manau, kad labai tinka jautriai odai.  ax.gif

Ilgai as ziuriu jau i si prausikli, vneslabai pataria odai su Acne naudti, nu bet jau sudetis jo - nieko as ten gero neimatau. O sakot kad net makiazo nenuprausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 10 17, 10:48)
Ilgai as ziuriu jau i si prausikli, vneslabai pataria odai su Acne naudti, nu bet jau sudetis jo - nieko as ten gero neimatau. O sakot kad net makiazo nenuprausia  smile.gif

As turiu Cetaphil tik skirta riebiai odai. Jis man makiazo irgi idealiai nenuplauna (uz tai pries tai nuvalau viska), bet spuogeliu tikrai maziau kyla.
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 10 17, 11:48)
Ilgai as ziuriu jau i si prausikli, vneslabai pataria odai su Acne naudti, nu bet jau sudetis jo - nieko as ten gero neimatau. O sakot kad net makiazo nenuprausia  smile.gif

Nenuprausia švariai tikrai, taip minimaliai nuvalo. Nežinau, kokia ten jo sudėtis, bet tikrai labai švelnutis jis. Anksčiau nuo kitų man rausdavo oda, o nuo šito kaip niekur nieko. Rytais labai patikdavo naudoti. ax.gif
Atsakyti
Weleda kuno prausiklis - su kempine naudojant skalsus, labai svelnus, kvapas neikyrus ir irgi svelnus, bet nera jis man, kad trauktu pirkti vel ir vel.
user posted image

Giovanni skutimosi kremas - geras, kartotas ir vel kartotinas bus.
user posted image

Trader Joe's makiazo valymo serveteles - labai labai patiko, turbut geriausios is turetu. Bunant prie to supermarketo vel uzsipirksiu thumbup.gif
user posted image

Everyday Minerals pudra - ismetu kokiu 1/4 pakuotes, bet tik todel, kad cia buvo man nepatinkantis mixas: suberiau i viena visus turetus EM pudros meginius, tai spalva tiko, bet galutinis efektas nepatiko (nes mano megstamiausias uzbaigimas 'semi-matte', o cia visokie 'matte', 'it' ir pan).
user posted image

Ir nezinau kada tokia laime buvo aplankius, bet subaigiau nagu laka thumbup.gif H&M 'red'(vidurinis) is rinkinuko - dar kiek yra, bet buvo sutirstejes, o kiek praskiedziau, tai jau nelabai ir paima sepetelis likucio... Bet spalva pasakiskai grazi man, tai turiu dar pora ju 4u.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=~Bambolina~,2013 10 17, 13:17]
As turiu Cetaphil tik skirta riebiai odai. Jis man makiazo irgi idealiai nenuplauna (uz tai pries tai nuvalau viska), bet spuogeliu tikrai maziau kyla.

Galvojau kad jis tik vienas yra, o pasirodo dar ir riebiai odai ...
Gal ir kremuka kartais naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emidora: 17 spalio 2013 - 15:00
liko keliems kartams
user posted image

patiko, vasarai pats tas, dabar norisi riebesnio, nes nosies oda jau šerpetojasi. mano riebiai odai šis kremukas vasarai puikiai tiko.

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Rich purškiamas kondicionierius plaukams, nelabai jaučiau poveikio, nekartosiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 10 17, 14:59)

Galvojau kad jis tik vienas yra, o pasirodo dar ir riebiai odai ...
Gal ir kremuka kartais naudojat?

Taip yra ir skirtas normaliai/riebiai odai. Jis toks labiau sausinantis yra, tai veidas maziau blizga ir maziau riebaluojasi (bent jau man). Kremuko naudojusi neesu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 10 15, 14:01)
kokiai odai skirtas? nesausina odos? kiek kainuoja?
280Lt, visų tipų, nes švelnus, nesausina tikrai smile.gif

QUOTE(virgaxxx @ 2013 10 15, 15:20)
Mane zudai su Kanebo piemone doh.gif ,vs planuoju isbandyti,bet nenusprendziu ka buten blush2.gif gal perki internetu?
Perku pas mus, o mano must have yra valymo priemonės- Step1 ir Step2

Avon Tweed- sunaudotas iki galo, labai patiko spalva, tik, kad gražiai atrodytų, reikia 3 sluoksnių lako

user posted image

Atsakyti
L'occitane Bonne Mere dušo žele miniukas
user posted image
Atsakyti