Šampūnas kaip šampūnas

L'Occitane Šlamučių paakių kremas Divine
Galbūt būsiu labai nesuprasta, bet man ne kažką - jokio įspūdžio apart kainos
Sunaudojau ir nekartosiu
Galbūt būsiu labai nesuprasta, bet man ne kažką - jokio įspūdžio apart kainos

Kažkada sunaudojau labai daug buteliukų iš eilės (nes tik jis man įveikdavo Lumene tušą), dabar po ilgos pertraukos nusipirkau ir vis tik supratau, kad man labiau patinka makiažą prausti arba valyti miceliariniu vandeniu
Bet šiaip neblogas, nedirgina odos, negraužia akių, nėra poreikio jo nusiprausti.

Subaigiau Timotei Organic Delight sampuna sertifikuota Ecocert. Kaina nedidele kaip uz naturalu produkta £3.50 kazkur. Sampunas mazai putoja aisku, ties saknim kur nededu kondicionieriaus, truputi velia plaukus, bus kazkada kartojamas

Ir keliems valymams voos beliko Noreva Micellar Cleansing Lotion. Miceliarinis vandenukas patinka labiau lyginant su siuo pieneliu, skystokas, akiu makiaza valo sunkokai, nors raso kad net water-proof turi nuvalyti, lyginant su Biodermos vandenukais. Reikia nuplauti vandeniu, nes oks riebaliukas jauciasi. Tikrai nekartotinas mano nuomone. Sekantis eileje Lorealio vandenukas

Ir keliems valymams voos beliko Noreva Micellar Cleansing Lotion. Miceliarinis vandenukas patinka labiau lyginant su siuo pieneliu, skystokas, akiu makiaza valo sunkokai, nors raso kad net water-proof turi nuvalyti, lyginant su Biodermos vandenukais. Reikia nuplauti vandeniu, nes oks riebaliukas jauciasi. Tikrai nekartotinas mano nuomone. Sekantis eileje Lorealio vandenukas

Lierac Hydra Chrono +

Bioderma Sensibio vaduo

Organix Cosmetix kūno šveitiklis

Splat balinanti dantų pasta

TBS dušo žele

Batiste sausas šampūnas

Bioderma Sensibio vaduo

Organix Cosmetix kūno šveitiklis

Splat balinanti dantų pasta

TBS dušo žele

Batiste sausas šampūnas
QUOTE(agnite @ 2013 10 10, 17:16)
Kaip ? Kokia Jūsų veido oda ?

Rituals Sunrise Orange and Cedar dušo putos:
Patiko, labai fainos dušo putos
skaniai kvepia.

Chanel Levres Scintillantes Glossimer 131 Mica
Iki paskutinio lašo išnaudotas labai patikęs blizgesys, gerai laikėsi, spalva labai graži. Kada nors kartosiu, tik kitą spalvą

foto skolintos.
Patiko, labai fainos dušo putos

Chanel Levres Scintillantes Glossimer 131 Mica
Iki paskutinio lašo išnaudotas labai patikęs blizgesys, gerai laikėsi, spalva labai graži. Kada nors kartosiu, tik kitą spalvą

foto skolintos.
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 10 11, 10:34)
Patiko, kada nors kartosiu. Mano oda mišri į riebumą. Ypač žiemą labai išsausėja T zona

Kvapu Namai campaku pomada - parduotuvej uostant visai skanus kvapas pasirode, bet naudojant biski per saldus jis man. O siaip produktas geras, padrekina sausa oda, nors tokiu panasiu produktu yra ir daugiau bei pigiau, tai nepirkciau antrakart.

Derma E 'scar gel' - nenaudojau reguliariai, o ir ne ant randu tepiau. Man jis ir ant zaisdeliu gyjanciu patiko, ir siaip kaip kremukas.

Medicine Mama's Apothrcary 'vmagic' balzamas (meginelis) - naudojau ne pagal paskirti, o tiesiog sausoms kuno vietoms tept (nes sudetis kaip kitu uinversaliu tepaliuku). Man labai patiko

Glamglow kauke (meginelis) - po vieno karto sunku kazka sakyt, nes nieko ispudingesnio nepastebejau. Pacioj pradzioj labai grazue veiduka, po to nieko, bet nusiplovus dar kelias valandas oda raudona buvo.

Acure argano sampunas - pradzioj labai patiko, o dabar kazkaip nebetaip... Neislieka plaukai grazus kelias dienas, bet isvis pastaruoju metu man tas pats su visais sampunais, tai turbut nereikia sio kaltint, nes turbut galvos oda riebaluotis labiau pradejo ar kas...

Na ir tradiciskai CVS vatos ovaleliai

Derma E 'scar gel' - nenaudojau reguliariai, o ir ne ant randu tepiau. Man jis ir ant zaisdeliu gyjanciu patiko, ir siaip kaip kremukas.

Medicine Mama's Apothrcary 'vmagic' balzamas (meginelis) - naudojau ne pagal paskirti, o tiesiog sausoms kuno vietoms tept (nes sudetis kaip kitu uinversaliu tepaliuku). Man labai patiko

Glamglow kauke (meginelis) - po vieno karto sunku kazka sakyt, nes nieko ispudingesnio nepastebejau. Pacioj pradzioj labai grazue veiduka, po to nieko, bet nusiplovus dar kelias valandas oda raudona buvo.

Acure argano sampunas - pradzioj labai patiko, o dabar kazkaip nebetaip... Neislieka plaukai grazus kelias dienas, bet isvis pastaruoju metu man tas pats su visais sampunais, tai turbut nereikia sio kaltint, nes turbut galvos oda riebaluotis labiau pradejo ar kas...

Na ir tradiciskai CVS vatos ovaleliai

Sensai Cleansing Milk, Foaming Facial Wash - idealios valymo priemonės mano veidui, į jų vietą irgi Sensai, tik Cleansing Cream ir Creamy Soap.

Lavera obuolių šampūnas. Labai patiko, puikiai išplauna plaukus, po plovimo jie nesukrinta kelias dienas. Ypač plaukams patiko jį naudojant kartu su obuoliniu balzamu, tuomet plaukai būdavo tokie minkšti, lengvai iššukuojami.

Cattier kūno šveitiklis. Nei per aštrus, nei per švelnus, maloniai kvepia, odos nesausina, bet kai aš esu atradusi tobuluosius 100% Pure kūno šveitiklius, tai visi kiti prieš juos nublanksta

Kvapų Namų jazminų eliksyras. Tepdavau beveik kiekvieną vakarą vietoj kremo ant toniku sudrėkintos veido odos, labai gerai susigerdavo, o jau kvapas
Labai gerai primaitindavo odą, tas primaitinimas jausdavosi ir rytais, oda net švytėdavo. Keletą kartų naudojau ir kūnui, jausmas juo pasitepus pasakiškas, tik tiek, kad tuomet labai neskalsiai naudojasi
Kartosiu būtinai.

Cattier kūno šveitiklis. Nei per aštrus, nei per švelnus, maloniai kvepia, odos nesausina, bet kai aš esu atradusi tobuluosius 100% Pure kūno šveitiklius, tai visi kiti prieš juos nublanksta

Kvapų Namų jazminų eliksyras. Tepdavau beveik kiekvieną vakarą vietoj kremo ant toniku sudrėkintos veido odos, labai gerai susigerdavo, o jau kvapas

John Frieda šampūnas ir balzamas

priemonės, idealiai tikusios mano plaukams ir tikrai bus kartojamos

priemonės, idealiai tikusios mano plaukams ir tikrai bus kartojamos