Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Šampūnas kaip šampūnas

user posted image
Atsakyti
L'Occitane Šlamučių paakių kremas „Divine“
Galbūt būsiu labai nesuprasta, bet man ne kažką - jokio įspūdžio apart kainos biggrin.gif Sunaudojau ir nekartosiu blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kažkada sunaudojau labai daug buteliukų iš eilės (nes tik jis man įveikdavo Lumene tušą), dabar po ilgos pertraukos nusipirkau ir vis tik supratau, kad man labiau patinka makiažą prausti arba valyti miceliariniu vandeniu ax.gif Bet šiaip neblogas, nedirgina odos, negraužia akių, nėra poreikio jo nusiprausti.
user posted image
Atsakyti
Subaigiau Timotei Organic Delight sampuna sertifikuota Ecocert. Kaina nedidele kaip uz naturalu produkta £3.50 kazkur. Sampunas mazai putoja aisku, ties saknim kur nededu kondicionieriaus, truputi velia plaukus, bus kazkada kartojamas smile.gif
user posted image

Ir keliems valymams voos beliko Noreva Micellar Cleansing Lotion. Miceliarinis vandenukas patinka labiau lyginant su siuo pieneliu, skystokas, akiu makiaza valo sunkokai, nors raso kad net water-proof turi nuvalyti, lyginant su Biodermos vandenukais. Reikia nuplauti vandeniu, nes oks riebaliukas jauciasi. Tikrai nekartotinas mano nuomone. Sekantis eileje Lorealio vandenukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emidora: 10 spalio 2013 - 11:00
Lierac Hydra Chrono +
user posted image

Bioderma Sensibio vaduo
user posted image

Organix Cosmetix kūno šveitiklis
user posted image

Splat balinanti dantų pasta
user posted image

TBS dušo žele
user posted image

Batiste sausas šampūnas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2013 10 10, 17:16)
Lierac Hydra Chrono +

Kaip ? Kokia Jūsų veido oda ? 4u.gif
Atsakyti
Rituals Sunrise Orange and Cedar dušo putos:
Patiko, labai fainos dušo putos smile.gif skaniai kvepia.
user posted image

Chanel Levres Scintillantes Glossimer 131 Mica
Iki paskutinio lašo išnaudotas labai patikęs blizgesys, gerai laikėsi, spalva labai graži. Kada nors kartosiu, tik kitą spalvą smile.gif
user posted image

foto skolintos.
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 10 11, 10:34)
Kaip ? Kokia Jūsų veido oda ?  4u.gif

Patiko, kada nors kartosiu. Mano oda mišri į riebumą. Ypač žiemą labai išsausėja T zona smile.gif
Atsakyti
Kvapu Namai campaku pomada - parduotuvej uostant visai skanus kvapas pasirode, bet naudojant biski per saldus jis man. O siaip produktas geras, padrekina sausa oda, nors tokiu panasiu produktu yra ir daugiau bei pigiau, tai nepirkciau antrakart.
user posted image

Derma E 'scar gel' - nenaudojau reguliariai, o ir ne ant randu tepiau. Man jis ir ant zaisdeliu gyjanciu patiko, ir siaip kaip kremukas.
user posted image

Medicine Mama's Apothrcary 'vmagic' balzamas (meginelis) - naudojau ne pagal paskirti, o tiesiog sausoms kuno vietoms tept (nes sudetis kaip kitu uinversaliu tepaliuku). Man labai patiko thumbup.gif
user posted image

Glamglow kauke (meginelis) - po vieno karto sunku kazka sakyt, nes nieko ispudingesnio nepastebejau. Pacioj pradzioj labai grazue veiduka, po to nieko, bet nusiplovus dar kelias valandas oda raudona buvo.
user posted image

Acure argano sampunas - pradzioj labai patiko, o dabar kazkaip nebetaip... Neislieka plaukai grazus kelias dienas, bet isvis pastaruoju metu man tas pats su visais sampunais, tai turbut nereikia sio kaltint, nes turbut galvos oda riebaluotis labiau pradejo ar kas...
user posted image

Na ir tradiciskai CVS vatos ovaleliai
user posted image
Atsakyti
Sensai Cleansing Milk, Foaming Facial Wash - idealios valymo priemonės mano veidui, į jų vietą irgi Sensai, tik Cleansing Cream ir Creamy Soap.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Lavera obuolių šampūnas. Labai patiko, puikiai išplauna plaukus, po plovimo jie nesukrinta kelias dienas. Ypač plaukams patiko jį naudojant kartu su obuoliniu balzamu, tuomet plaukai būdavo tokie minkšti, lengvai iššukuojami.
user posted image

Cattier kūno šveitiklis. Nei per aštrus, nei per švelnus, maloniai kvepia, odos nesausina, bet kai aš esu atradusi tobuluosius 100% Pure kūno šveitiklius, tai visi kiti prieš juos nublanksta biggrin.gif
user posted image

Kvapų Namų jazminų eliksyras. Tepdavau beveik kiekvieną vakarą vietoj kremo ant toniku sudrėkintos veido odos, labai gerai susigerdavo, o jau kvapas wub.gif Labai gerai primaitindavo odą, tas primaitinimas jausdavosi ir rytais, oda net švytėdavo. Keletą kartų naudojau ir kūnui, jausmas juo pasitepus pasakiškas, tik tiek, kad tuomet labai neskalsiai naudojasi unsure.gif Kartosiu būtinai.
user posted image

Atsakyti
John Frieda šampūnas ir balzamas
user posted image
user posted image
priemonės, idealiai tikusios mano plaukams ir tikrai bus kartojamos smile.gif
Atsakyti