Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Greenland scrub salt druska sveitimuisi - pakankamai astri,gerai sveite,bet man kvapas per stiprus ir dirbtinis pasirode be to labiau megstu aliejinius sveitiklius,o ne tokius sausus,tad sio nekartosiu.
user posted image

Burt's Bees milk&shea butter duso zele - nuvyle kvapas,primine kazkokius vaistus,nors oda po jos labai svelni ir pamaitinta budavo.Nekartosiu,nes yra daug kitu skaniau kvepianciu biggrin.gif
user posted image

St.Tropez palaipsnis savaiminio idegio losjonas - superinis,lengvai ir lygiai pasiskirstydavo,lygiai nusiplaudavo,maloniai kvepejo ir neturejo to degesiu kvapo.Kas svarbiausia, maciau efekta jau po pirmo karto,kas su kitais palaipsnio veikimo buvo neimanoma.Labai nemegstu tepliotis n kartu,tad buvau nusprendusi daugiau ju nepirkti po visokiu Dove,Garnier ir pan, bet kazkaip susigundziau situo ir nenusivyliau.Mano oda sveisi,bet prikau medium/dark.Tikrai bus kartojamas thumbup.gif
user posted image

St.Moriz savaiminio idegio losjonas - sita metu lauk net neipusejus,nes pats losjonas ziauriai tamsus,neimanoma ranku isplauti paskui,o su pirstinemis man nepatogu ir siaip tepa rubus,bei patalyne doh.gif Kvepia maloniai,spalva gera suteikia,bet labai greitai nusiplauna,nenoriu daugiau su juo terliotis schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 03 lapkričio 2013 - 15:21
user posted image
"Oriflame Pure Nature" nulupamoji veido kauke su jazminu ekstraktais. Labai patiko, kad nulupamoji, patiko nulupineti. biggrin.gif O siaip nieko gero si kauke, jokio efekto nepastebejau, gal siek tiek svelnesne odo budavo. Nekartotina.
Atsakyti
Lavera obuolinis balzamas plaukams. Tikrai vykęs produktas. Plaukai po balzamo minkštučiai, lengvai iššukuojami, neapsunkinti. Gal tik truputį daugiau drėkinimo norėtųsi, nes šiuo metu plaukai labai išsausėję.
user posted image

Argital Argiltubo žaliojo molio kaukė. Seniau ji man labai patiko, nes puikiai pravalydavo poras ir labai neišsausindavo odos, bet dabar, prasidėjus šildymo sezonui, odai reikia ne tiek daug valymo, kiek didesnio drėkinimo, tai šios kaukės kuriam laikui nekartosiu.
user posted image

Atsakyti
Sampunas kartotinas ir net labai, dazniausiai man plaukai greitai pripranta prie sampuno ir jis efekto neduoda, bet sis nuostabus, isnaudojus visus 500ml jokio pripratipimo, puikiai plaunau, plaukai purus. Be to as megstu galva plauti is vakaro ir dregna galva eiti miegoti, tai po sio sampuno plaukai ryte atrodo gerai, neprilipe ar neatrodo, kaip neplauti, kaip budavo su kitais, kai uzmiegi slapia galva
user posted image

Balzamas odai nepatiko, naudojau dvi savaites zaizdelems nuo spuogu gydyti ir rezultatas nulinis, tuo tarpu pasitepus naujuoju alaviju geliu po pirmos nakties matesi pagerejimas, todel sis balzamas keliauju i lentyna(maziau nei puse) arba i siuksline g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 11 02, 19:16)
Kur pirkote?

Šitą pirkau iš ulta.com, per taprininkes, bet yra ir feelunique, lookfantastic ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 10 31, 21:44)
sala, kokia jūsų oda, kokią formulę ir spalvą EM pudros naudojote?

Mano oda normali/mišri sakyčiau, šviesi, bet ir ne porcelianas, neutrali, t.y. nei geltona, nei rausva, todėl labiausiai tinka neutral atspalviai, su trupučiu pilkumo. Pudros užrašas ant dugno pasirtynė, bet jei gerai pamenu light medium, o formule IT Base, t.y. visiškai matinė. Tas man ir nepatiko, nes kažkaip pernelyg jau matino, negražiai ant kaktos atrodė, nes atrodė, kad paryškina, poras, nelygumus.
QUOTE(preta @ 2013 10 31, 23:22)
Gal kazkur yra pirkti tokiu nepilnu pakuociu?  ax.gif

Mano nuotraukoje pusė pakuotės, kitą pusę pasilikau kitiems naudojimams. Šios kaukės taip ir parduodamos, atplėšiami 2 pakeliai. Pirkau Eurovaistinėje, didesnėse mačiau jų rodos 3 rūšių, su nuolaida mokėjau apie 10 Lt, manau nebloga kaina turint omenyje, kad man tos pakuotės pakanka 6 kartams.

QUOTE(6Combo9 @ 2013 11 01, 16:24)
Kur pirkot? smile.gif

Fennel kūno jogurtą ir dar šveitiklį pirkau Membershop.lt portale, kažkada buvo jų išpardavimas. Bet šiaip esu mačiusi kažkuroje lietuviškoje internetinėje parduotuvėje.
Atsakyti
Na jau tikrai baigtas biggrin.gif Naudojau bene trejus metus (nes blizgesiu visuomet turiu ne maziau kaip desimt doh.gif ) ir nesuseno - nepakito nei konsistencija , nei kvapas. Maybeliline watershine gloss - Strawberry carats (foto desineje) - labai grazi nude atspalvio spalvyte, o ir pats blizgesys paliko labai gera ispudi - darsyk pirkciau toki pati

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 11 03, 22:33)

Balzamas odai nepatiko, naudojau dvi savaites zaizdelems nuo spuogu gydyti ir rezultatas nulinis, tuo tarpu pasitepus naujuoju alaviju geliu po pirmos nakties matesi pagerejimas, todel sis balzamas keliauju i lentyna(maziau nei puse) arba i siuksline

koks cia alaviju gelis?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 11 04, 12:14)
koks cia alaviju gelis??  bigsmile.gif

va sitas drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Osmo Berber Oil plaukų kaukė
user posted image

Schwarzkopf Kick Spray kondicionierius
user posted image
Atsakyti
bio, kur pirkote alavijų gelį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2013 11 04, 13:30)
bio, kur pirkote alavijų gelį?  4u.gif

Mama per platintojus paeme, nezinau ar ji siaip kur pardavineja g.gif nes is tos firmos ir sampuna ir vitaminus man paeme, jeigu labai noresis, o nebus is kur gauti, tai Vilniuje galiu paiimti smile.gif
Atsakyti