Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 86 laida

QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 07 24, 10:23)
perskaiciau 50 pilku atspalviu biggrin.gif tas pats per ta pati, nejaudino manes visai tos sekso scenos, kuo greiciau stengdavausi permersti akimis schmoll.gif zodz, muilo burbulas, lengvai susiskaites, be prasmiu, istorija, kuria buvo galima sutalpinti i 20 psl max.

vakar buvau bibliotekoj, atbėgo mergina ir klausė šitos knygos. Bibliotekininkė sako - penkiasdešimt žmonių eilėj blink.gif Va kaip reklama veikia biggrin.gif
Sabaliauskaitės naujosios knygos kur kas mažiau skaitytojų pageidavo - užsisakius buvau eilėj viso labo dvidešimta biggrin.gif

Pasiėmiau Mantell 'Vilko dvarą'. Na baisiai įdomu buvo, kodėl šitokia kaina šios knygos unsure.gif
Ir taip pat skaitau Frajaus 'Senojo Vilniaus pasakas'. Labai maloniai skaitosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 07 24, 23:37)
vakar buvau bibliotekoj, atbėgo mergina ir klausė šitos knygos. Bibliotekininkė sako - penkiasdešimt žmonių eilėj  blink.gif  Va kaip reklama veikia  biggrin.gif
Sabaliauskaitės naujosios knygos kur kas mažiau skaitytojų pageidavo - užsisakius buvau eilėj viso labo dvidešimta  biggrin.gif

Pasiėmiau Mantell 'Vilko dvarą'. Na baisiai įdomu buvo, kodėl šitokia kaina šios knygos  unsure.gif
Ir taip pat skaitau Frajaus 'Senojo Vilniaus pasakas'. Labai maloniai skaitosi  wub.gif

Aš iš Pavilnio bibliotekos ėmiau biggrin.gif Va ką reikiarašyti, jei nori praturtėti - apie anuos galus, iškart paklausa didžiulė lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Norėčiau pasidalinti labai stipriu įspūdžiu... blush2.gif

Pažiūrėjau filmą "Coriolanus" http://www.imdb.com/title/tt1372686/ Siužetas paremtas Šekspyro pjese "Koriolanas", tik perkeltas į šiuos laikus. Priskirtas karinei dramai, trileriui. Savotiškai šokiruoja, jog šiame kontekste visi dialogai eiliuoti kaip pjesėje. Keistas kontrastas, lyginant su visais "boievikais". O Ralph Fiennes vaidyba... Trūksta žodžių apibūdinti... Pamišėlis. Filmas vertas žiūrėti net nemėgstantiems šių žanrų. mirksiukas.gif

Apimta įkarščio "ant smūgio" perskaičiau ir pjesę. Mmmmm... Malonumas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 07 26, 17:58)
Norėčiau pasidalinti labai stipriu įspūdžiu...  blush2.gif

Pažiūrėjau filmą "Coriolanus" http://www.imdb.com/title/tt1372686/  Siužetas paremtas Šekspyro pjese "Koriolanas", tik perkeltas į šiuos laikus. Priskirtas karinei dramai, trileriui. Savotiškai šokiruoja, jog šiame kontekste visi dialogai eiliuoti kaip pjesėje. Keistas kontrastas, lyginant su visais "boievikais". O Ralph Fiennes vaidyba... Trūksta žodžių apibūdinti... Pamišėlis.  Filmas vertas žiūrėti net nemėgstantiems šių žanrų.  mirksiukas.gif 

Apimta įkarščio "ant smūgio" perskaičiau ir pjesę. Mmmmm... Malonumas.  biggrin.gif

Mano gėdai, visai negirdėta pjesė. Ir į Šekspyro "Raštus" neįtraukta. O ką skaitei - knygą ar ką nors parsisiuntei?
Atsakyti
Aciu, Klopedija. Skaitysiu ir ziuresiu.
Siuo metu skaitau "Pribuvejos ispazinti". Lengvas skaitymas istoriniais motyvis (istoriniu romanu kazkaip nelabai man norisi ji vadinti), trecioji pribuvejos sagos dalis. Ziauriai nervina kalba. Nors gal cia "Obulio" vertimas toks. Vienas is perliuku "ryskiai apsiblaususios akys". Yra ir akivaizdziu klaidu: veikejas pabunda vidurnakti ir pagal saules padeti supranta, kad jau gerokai idienoje cool.gif Dar pilna visokiu nesamoniu su ivardziais. Nu zodziu...
Atsakyti
Pažiūrėjau filmą. Veiksmo perkėlimas į šias dienas nieko esminio nepakeitė, nebent tai, kad iš istorinio filmas tapo trileriu. Tokiame fone eiliuoti dialogai man pasirodė dirbtinoki. O dialogai originalūs Šekspyro pjesės ar scenaristų?
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2013 07 26, 19:54)
O ką skaitei - knygą ar ką nors parsisiuntei?
Knygą. Turiu. biggrin.gif

QUOTE(gintarelia @ 2013 07 27, 13:00)
O dialogai originalūs Šekspyro pjesės ar scenaristų?
Originalūs. Bent mano manymu. doh.gif Žiūrėjau rusiškai, o knygą skaičiau lietuviškai. Su originalu lygint negaliu, nes en neskaitau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 07 26, 16:58)

Pažiūrėjau filmą "Coriolanus"
Ralph Fiennes vaidyba... Trūksta žodžių apibūdinti... Pamišėlis.  Filmas vertas žiūrėti net nemėgstantiems šių žanrų.  mirksiukas.gif 

Filmas tikrai labai geras, tik iš pradžių labai keistai skambėjo tas eiliavimas, bet po to pripratau. užtat net mintis nekilo, kad tai pagal pjesę galėtų būti blush2.gif mačiau jau seniau jį, prieš keletą mėnesių, dabar lendu googlint pjesės bigsmile.gif gaila, nelabai pamenu , tai, matyt, sunku bus palygint

O R.Fiennes - labai stiprus aktorius, jo visi personažai tokie individualūs, skirtingi, charakteringi.

Prieplauka, matei: Karalių kova
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 27 liepos 2013 - 20:45
QUOTE(Gemma @ 2013 07 27, 21:43)

Prieplauka, matei: Karalių kova

maciau biggrin.gif klausiau jau Molo knygyne, tai dar neturejo
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 07 26, 16:58)

Pažiūrėjau filmą "Coriolanus" http://www.imdb.com/title/tt1372686/  Siužetas paremtas Šekspyro pjese "Koriolanas", tik perkeltas į šiuos laikus. Priskirtas karinei dramai, trileriui. Savotiškai šokiruoja, jog šiame kontekste visi dialogai eiliuoti kaip pjesėje. Keistas kontrastas, lyginant su visais "boievikais". O Ralph Fiennes vaidyba... Trūksta žodžių apibūdinti... Pamišėlis.  Filmas vertas žiūrėti net nemėgstantiems šių žanrų.  mirksiukas.gif 

Apimta įkarščio "ant smūgio" perskaičiau ir pjesę. Mmmmm... Malonumas.  biggrin.gif

Prisiminiau. Galbūt patiktų ir šis, taip pat pagal Šekspyro pjesę http://www.imdb.com/title/tt0120866/ ir treileris http://www.youtube.c...h?v=-snslXbUv7I . Labai estetiškas ir stiprus.
Atsakyti
Mačiau, kad 30 dieną 18 val. Akropolio Pegase svečiuosis A. Amirrezvani.

Nenorim? Kavos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2013 07 28, 23:49)
Mačiau, kad 30 dieną 18 val. Akropolio Pegase svečiuosis A. Amirrezvani.

Nenorim? Kavos... mirksiukas.gif

Noooooriu Ir kavos, ir Amirezvani lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti