Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(drakoniukass @ 2013 07 15, 10:46)
Sveikos merginos  4u.gif , gal kas gali patarti kaip atstatyti nagucius, nes jau daugiau nei pora menesiu po gelinio lakavimo salone jie palike susisloksniave ir kai kur atrodo nagas butu tarsi ibreztas ir isreztas,,, anksciau taip nebuvo kol ejau pas viena mergaite, bet greitu atostogu neplanuotu metu teko isbandyti kitas paslaugas, o dabar nei lakai gydomieji nepadeda, nei naguciai atrodo sveiki  verysad.gif

Bet čia kiekvienai labai individualiai, kas padėjo vienai, gal visai netiks Jums 4u.gif
Aš pvz susitvarkiau nagus leisdama jiems tiesiog nuaugti: "pliki" nagai labai sluoksniavosi, tiesiog skausmingai luposi, aš užtepiau pagrindą+topą ilgalaikio lakavimo ir leidau nuaugti (man laikosi kaip prilituota, todėl šitoks variantas netiks toms, kurioms greitai nusilupa). Ant viršaus tokio pagrindas+topas augančio derinio tepiau stipriklį, kad naujai augantis nagas kiek pastiprėtų ir nesimatytų nuaugimo žymės ax.gif Mano nagai buvo pažeisti per stipraus dildinimo, dabar jokių bėdų, matyt turėjau išmokti netarkuoti per stipriai doh.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo to kokios lempos nori.ebay pilna uv 36 w po 13 -15 svaru. harmony gelish as sunciuosi is amerikos, buteliuko kaina apie £11. IBD just gel (amerikos amazon, ebay) ~£6.60-9. removeri ir cleanseri perku debenhams Red carpet manicure. http://www.debenhams...157131900799_-1
buna akcijos su nemokamu siuntimu.

QUOTE(BigBang @ 2013 07 14, 14:19)
Laba diena, penktadienį viena panelė man padarė gelinį lakavimą, bet tą pačią diena nagai sutrūkinėjo, nuo ko taip galėjo nutikti? Šiaip iš toliau nieko nesimato, netsilupo, atrodo gražiai kol neįsižiūri, bet nusivyliau, kas bus kai nagai bus ilgesni.  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 15 liepos 2013 - 17:37
O nieks nebandet Red Carpet laku?
Jau tokia spalva nusiziurejau ohmy.gif wub.gif ...
Atsakyti
Isdrisau smile.gif

IBD Purple paradise + IBD Poad to paris (pries sia spalva dar dejau viena sluoksni baltos)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 15, 19:06)
Isdrisau smile.gif

IBD Purple paradise + IBD Poad to paris (pries sia spalva dar dejau viena sluoksni baltos)

o jei road to paris deti du sluoksnius, gal spalva butu intensyvesne? g.gif Si spalva berods ant Jolkuces nagu atrode kiek kitaip ir mane "uzkabino".
Atsakyti
Priviet priviet mergaitės, aš gryžtu wink.gif
Ir iškarto su klausimu, profesionalėms.....

Kaip laikosi gelish ant selako pagrindo ir topo?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 07 15, 20:37)
o jei road to paris deti du sluoksnius, gal spalva butu intensyvesne?  g.gif Si spalva berods ant Jolkuces nagu atrode kiek kitaip ir mane "uzkabino".

nepaminejau kad spalvas dejau po 3 sluoksnius....
Atsakyti
Prasau patarkite, kodel uzdejus IBD geli jau sekancia diena atsoko beveik visu nagu soniniai krasteliai? Su blokeliu labai svelniai ir vos vos pasiausiau naga. Gal reikejo stipriai ji susiausti? ax.gif
Atsakyti
Mergaites planuoju pirkti strukturini,nes man lakas islaiko vos savaite,bet ar tikrai jis vertas tu pinigeliu nes yra tikrai pakankamai brangus.pasidalinkit pliusais ir minusais.Aciu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 15, 19:55)
nepaminejau kad spalvas dejau po 3 sluoksnius....

ach velniava, ji tokia skysta is tiesu, ar tik nuotraukoje taip atrodo?..
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 14, 22:45)
Vilniuje Kauno g. 3, Kaune irgi yra,prekiauja ez flow produkcija ir netik  smile.gif

o kokios ezflow kainos pas juos?

QUOTE(teresiukas3 @ 2013 07 15, 21:21)
Mergaites planuoju pirkti strukturini,nes man lakas islaiko vos savaite,bet ar tikrai jis vertas tu pinigeliu nes yra tikrai pakankamai brangus.pasidalinkit pliusais ir minusais.Aciu mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

geras jis dalykas. as pirkau is ebay , mokejau 45 lt
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 07 15, 20:52)
o kokios ezflow kainos pas juos?
geras jis dalykas. as pirkau is ebay , mokejau 45 lt

Gal galite pasakyti iš kokio pardavėjo pirkote?smile.gif
Atsakyti