Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kuzia @ 2013 07 17, 12:34)
Tai palauk, nesupratau. Ar topas/baze shellac o spalva gelish, ar topas/baze gelish ir spalva shellac?

Bazė ir topas shellac, o spalvos gelish
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 07 17, 18:38)

A, nu aisku. As buvau dideliuose apmastymuose koki baze/topa pasirinkt isbandyt, norejau shellac, nes labai patinka spalvu kokybe, bet kiek skaiciau apie ju baze/topa, kiek draugiu naudoja, tai sake gan greit kieteja g.gif . Kaip yra is tikruju nezinau, nebandziau. Aisku, jei salone, viens du ir buteliuko nera. Bet tuomet vistiek taupiau gaunasi gelish biggrin.gif .

Jei bandysi visiems pasakyk kaip yra is tikruju rolleyes.gif .

Atsakyti
Gal kas nors turi cnd shellac Gotcha? Labai jau skirtingas spalvas meta paieska unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 07 16, 17:28)
prasau
http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649

gavau per nepilnas 2 savaites,su tracking numeriu siuncia.  saugiai uzklijuota, indelio viduje yra apsaugine plevele+ apklijuotas lipnia juosta burbuliniame voke

As irgi is sio pardavejo jau ne viena daikciuka siunciaus ir strukturini taip pat thumbup.gif labai geras ir tikrai patikimas thumbup.gif man asmeniskai ateina per 2 sav biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 07 17, 20:38)

Privet privet mergaite smile.gif as naudoju kartais shelac baze su gelishu ar tuo paciu shelaciniu laku,tipo gi jai nagu pavirsius nesiausiamas ir ka,laiko suuuudinai biggrin.gif man.Gal koki bonda reik tept ,vietoj nago pasiausimo pas juos....ai nezinau manes shelac nesuzavejo,o ypac baze schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 17, 23:01)
Privet privet mergaite  smile.gif  as naudoju kartais shelac baze su gelishu ar tuo paciu shelaciniu laku,tipo gi jai nagu pavirsius nesiausiamas ir ka,laiko suuuudinai  biggrin.gif man.Gal koki bonda reik tept ,vietoj nago pasiausimo pas juos....ai nezinau manes shelac nesuzavejo,o ypac baze schmoll.gif

O aš naudoju shelac bazę su HG spalva ir topu toms klientėms, kurių nageliai tvirti ir nori nusiimti pačios namuose. Tikrai išvaikšto porą savaičių.Dėl viso pikto tepu dar HG bondą bei švelniai pašiaušiu nago galiuką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 07 17, 18:58)
Ikeliu nuotraukyte ir as, kokyke nera visai gera, nes su telefonu daryta ax.gif

Harmony gelish - Light Elegant

user posted image

Turiu ir aš šitą spalvytę... bet man ji nelaiko, nutrupėja. kaip jums ji? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukė @ 2013 07 17, 23:56)
Turiu ir aš šitą spalvytę... bet man ji nelaiko, nutrupėja. kaip jums ji? unsure.gif

Super gerai laikosi, nieko neatsitinka, jei tik melyniu nerenki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukė @ 2013 07 17, 23:56)

siandien pirma karta isbandziau, tai galesiu pakomentuot po savaites ar dvieju
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 07 18, 00:00)
Super gerai laikosi, nieko neatsitinka, jei tik melyniu nerenki  biggrin.gif

***** su visos man viskas gerai, o va šita kažkaip greičiau nusilupa.. g.gif o kiek sluoksnių lakuojat? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(balleys @ 2013 07 18, 00:02)
siandien pirma karta isbandziau, tai galesiu pakomentuot po savaites ar dvieju

lauksiu pastebėjimų ax.gif nes kai pas mane kažkokia neaiški baisu klientėms rekomenduoti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukė @ 2013 07 18, 00:05)
***** su visos man viskas gerai, o va šita kažkaip greičiau nusilupa..  g.gif  o kiek sluoksnių lakuojat? smile.gif

Mamai lakuoju 2, sau ir kitoms 3 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2013 07 17, 19:49)
HG taupe model 4u.gif

Grazu mirksiukas.gif Ir kaip tau si spalvyte? Gerai dengiasi, nedryzuoja?
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 07 18, 09:07)
Mamai lakuoju 2, sau ir kitoms 3  smile.gif
Papildyta:

Grazu  mirksiukas.gif  Ir kaip tau si spalvyte? Gerai dengiasi, nedryzuoja?

iskart man nepatiko, bet ko toliau tai daugiau patinka biggrin.gif dengiasi gerai, nesidryzuoja, cia 3 sluoksniai 4u.gif
Atsakyti