Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Atsiunte siandien HG strukturini is ebay, issipiles doh.gif. Net vokas kiaurai permirkes, o istraukt neejosi, prilipes ir atsukti net neimanoma, lipnus tasus visas, net raides pasiplove doh.gif
Aisku nufotkino vyras, nusiunte pardavejui, bet kiek dabar marazmo, ir neaiksu ar as cia ka sutaupiau, ar rusiskas biznis bus, geriau cia pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 07 15, 21:42)
ach velniava, ji tokia skysta is tiesu, ar tik nuotraukoje taip atrodo?..

siaip ji skystaliukas... realiai biski geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 07 15, 20:37)
o jei road to paris deti du sluoksnius, gal spalva butu intensyvesne?  g.gif Si spalva berods ant Jolkuces nagu atrode kiek kitaip ir mane "uzkabino".

Pas mane Road to Paris spalva atrodo kaip sau_lu_tes... Du sluoksniai tikrai per mazai

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 15, 20:55)
nepaminejau kad spalvas dejau po 3 sluoksnius....

Pas mane be balto 3 sluoksniai taip pat atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 07 15, 20:53)
Priviet priviet mergaitės, aš gryžtu wink.gif
Ir iškarto su klausimu,  profesionalėms.....

Kaip laikosi gelish ant selako pagrindo ir topo?

Laikosi biggrin.gif bet prasciau nei su viskuo gelisho. Pvz su viskuo gelisho man dvi savaites (nuimu, nes nuauga, bet laikytusi ir ilgiau), su shelaco - savaite, nes atsoka ir nusitrina galiukai. Apskritai, niekaip negaliu suprasti, kodel shelaco tokia kaina pas mus, nes laikymosi atzvilgiu tai prastokai su juo. Tik tiek, kad turiu pora spalvyciu tai labai gerai pigmentuotos, gerai pasiskirsto spalva - nedryzuoja, bet lakuoti sunkoka - tirstokas, o truputi padauginus garbanojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ing0501 @ 2013 07 15, 22:33)
Gal galite pasakyti iš kokio pardavėjo pirkote?smile.gif

prasau
http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649

gavau per nepilnas 2 savaites,su tracking numeriu siuncia. saugiai uzklijuota, indelio viduje yra apsaugine plevele+ apklijuotas lipnia juosta burbuliniame voke
Atsakyti
Gal merginos žinote,kokia naujove yra:daile su folija.Nagavitoje klausiau,sake netureje tokios,bet klausineja klientes... blush2.gif
Atsakyti
Merginos klausimėlis: kuri tvarkote supernaguciai albumą? 4u.gif Mačiau mano paletė įdėta, atsiųsčiau atnaujintą su spalvų sąrašu, nes dabar ji visai neinformatyvi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2013 07 16, 15:58)
Laikosi biggrin.gif  bet prasciau nei su viskuo gelisho.

Na ačiū už ats.nes db keičiu darbo vietą ir ten merginos dirba su shelac....ir mąstau gal ir man pasiimti pora spalvų....
Nu žodžiu, bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 07 17, 07:00)
Na ačiū už ats.nes db keičiu darbo vietą ir ten merginos dirba su shelac....ir mąstau gal ir man pasiimti pora spalvų....
Nu žodžiu, bus matyt.

Tai palauk, nesupratau. Ar topas/baze shellac o spalva gelish, ar topas/baze gelish ir spalva shellac?
Atsakyti
Ikeliu nuotraukyte ir as, kokyke nera visai gera, nes su telefonu daryta ax.gif

Harmony gelish - Light Elegant

user posted image
Atsakyti
HG taupe model 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Tai va bandžiau folija. Ant nevalyto topo nu tai nekazka:) gal trumpiau lempoje reikėjo laikyti. Nzn. Žodžiu nelabai ji man lipo. Teks pirkti ko gero klijus spec smile.gifNagiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ing0501: 17 liepos 2013 - 19:20