Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Fea @ 2013 07 23, 10:44)
kaip tu siandien? ax.gif

Paskambinau i klinika, kad ateisiu sestadieni priduoti kraujo, tai sake , kad ne , ateik sekmadieni. blush2.gif taigi nepavyko nusukt 1 dienos. doh.gif paskutines dienos isvis sustojusios... Einu ir proto ir tiek.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 23, 10:55)
Paskambinau i klinika, kad ateisiu sestadieni priduoti kraujo, tai sake , kad ne , ateik sekmadieni.  blush2.gif taigi nepavyko nusukt 1 dienos.  doh.gif paskutines dienos isvis sustojusios... Einu ir proto ir tiek..  blink.gif

tai gali ta HCG kitur pasidaryt pvz ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2013 07 23, 10:47)
gal zinote kokia gera akupunkturiste (-a) vilniuje, "paturbinti" organizmui?

as zinau kad Alfredas Maruška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 07 23, 10:20)
as zinau kad Alfredas Maruška  4u.gif

geras jis? nesinori pas bet ka eiti. kad nepadarytu blogiau.?
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2013 07 23, 11:10)
tai gali ta HCG kitur pasidaryt pvz ax.gif

Galiu, bet ten nau iskaiciuota viskas i kaina, nereikia papildomai moket.. Kai tiek islaidu paskutiniu metu esu linkimi pataupyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2013 07 23, 11:22)
geras jis? nesinori pas bet ka eiti. kad nepadarytu blogiau.?

pati nebuvau-man VLN toloka, einu Kaune pas Butvila rolleyes.gif pas Maruska viena forumieciu buvo, supuoja jau stebukleli po jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 23, 11:36)
Galiu, bet ten nau iskaiciuota viskas i kaina, nereikia papildomai moket.. Kai tiek islaidu paskutiniu metu esu linkimi pataupyti   ax.gif

nu tada kentek biggrin.gif
nors gi nedaug kainuoja tas HCG...koki 20-30lt gal...pvz naugarduko g... nors nzn bendrai ar is vln tu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fea: 23 liepos 2013 - 10:40
QUOTE(RositaK @ 2013 07 23, 11:37)
pati nebuvau-man VLN toloka, einu Kaune pas Butvila  rolleyes.gif pas Maruska viena forumieciu buvo, supuoja jau stebukleli po jo  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Na,tai labai labai laukiam PHILIPUKS hcg atsakymo ax.gif
Meile,o tau sekmadieni kelinta diena bus po isodinimo? ax.gif uzjauciu mergyt,kad tiek laiko laukt reikia,stiprybes ir apsisarvoti kantrybe 4u.gif
RositaK,o jus seniai vaikstot pas akupunkturista? kiek daznai reikia eiti? as irgi noreciau papult pas gera akupunkturista.Sake,kad musu miestuke yra ji dirba ir dar su delem,bet ji sake kad negalima taikyt akupunkturos jei yra endometrioze g.gif tai reikes pradeti rinkti info,gal skambint akupunturistams ir klaust ir galvoju,kad teks vazineti i Kauna tada mums akupunkturos seansams.Zodziu,seksiu kaip ir kas ir kai jau kazka suzinosiu uzleksiu pas tave i a.z.paklausti konktaktu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2013 07 23, 11:39)
nu tada kentek biggrin.gif
nors gi nedaug kainuoja tas HCG...koki 20-30lt gal...pvz naugarduko g... nors nzn bendrai ar is vln tu blush2.gif  doh.gif

man rodos Meile is pietiniu krastu-o uzsienyje nera viskas taip jau lengvai padaroma kaip pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 23, 11:44)

man rodos Meile is pietiniu krastu-o uzsienyje nera viskas taip jau lengvai padaroma kaip pas mus mirksiukas.gif

ai tikrai gi doh.gif ne is LT doh.gif blush2.gif neatsimenu dar visko apie visas blush2.gif soriukas ax.gif
Atsakyti
RositaK,o jus seniai vaikstot pas akupunkturista? kiek daznai reikia eiti? as irgi noreciau papult pas gera akupunkturista.Sake,kad musu miestuke yra ji dirba ir dar su delem,bet ji sake kad negalima taikyt akupunkturos jei yra endometrioze g.gif tai reikes pradeti rinkti info,gal skambint akupunturistams ir klaust ir galvoju,kad teks vazineti i Kauna tada mums akupunkturos seansams.Zodziu,seksiu kaip ir kas ir kai jau kazka suzinosiu uzleksiu pas tave i a.z.paklausti konktaktu 4u.gif

apie endometrioze nezinau nieko kas susije su akupunktura, bet kad pakenktu abai labai abejoju g.gif
pradzioj ejau i savaite du kartus, paskui po karta 4u.gif as einu viena, vyras pesimistiskai jau i "visokius" gydymus ziuri... unsure.gif ejau berods nuo 4IVF
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,tai labai labai laukiam PHILIPUKS hcg atsakymo ax.gif
Meile,o tau sekmadieni kelinta diena bus po isodinimo? ax.gif uzjauciu mergyt,kad tiek laiko laukt reikia,stiprybes ir apsisarvoti kantrybe 4u.gif
Papildyta:

Sekmadieni bus 12DPI. Taip taip as is pietu, siaip tai nera problemu bet kurioje poliklinikoje padarytu HCG. ax.gif bandysıu dar laukti, jei neistempsiu gal koki testuka sugadinsiu doh.gif Philipuks, kur tu? Laukiam atsakymu!!! Aaauuuu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile_: 23 liepos 2013 - 10:59
Mergaite, braukite mane is sarasu - viskas baigta. 12 diena po isodinimo, HCG 1,8. 3 testai su vienu bruksneliu. Einu vaduotis is depresijos ir stipriai stipriai issiverkti. Mano snaigutes neuzkibo, deja. Tai buvo mano paskutinis bandymas su didele viltimi ir tikejimo doze.
Sekmes mergaites, bandykite, tikekite ir svajokite apie 2.gif
Dabar taip blogai, kad neturiu zodziu........................
Atsakyti